Jole84 -> RE: Kakva kolica? II deo (21.4.2015 10:44:46)
|
Ženske izvinite nisam videla do sad da ste me zvale [sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif] SunFlower ja sam je na početku vozila u ravnoj korpi, a onda je baš u tom periodu od 3,4 meseci uhvatio neki nedosed u kolicima, htela je da se pridigne da sedi što je naravno bilo nemoguće, a oko četvrtog meseca sam jednom probala ugao od 45 stepeni ali je ona i dalje plakala da sedne skroz, za ravnu korpu ni da čuje, pa sam našla rešenje u autosedištu, isto imamo ono što se uklapa uz ram, tako da smo baš dugo korsitili samo autosedište, to je jaje položaj, i kući mi se tako uspavljivala neko vreme. Tek kad je baš lepo počela da sedi, sa nekih 6 meseci i jače, tada sam digla sedište na 90 stepeni i sad baš uživa. Onaj položaj što si postavila mislim da je ok [sm=bravo.gif] Adulence a jel ti beše živiš u kući draga? Iskreno, ja znam da su sva kolica ovog tipa teška ali ja sam se stvarno isteglila ovih godinu dana, na gore na dole bez lifta na četvrti sprat [sm=smiley36.gif] Moram to da napomenem, mislim da je za one koji žive tako visoko u zgradi, stvarno presudno. Mislite o tome, ja nisam mislila mnogo [sm=jezicek.gif] Oduševljena sam kolicima ali imam bre biscepse ko muškarčina [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|