Trcosava -> RE: Kakva kolica? II deo (11.4.2015 7:04:56)
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Trco, imam osjecaj da su oooogromna? Sem sto imaju 3 tocka, konstrukcijom me jako podsjecaju on ona Pierre Cardin koja sam postavljalana nekoj od prethodnih stranica... Ogromna su, danas ćemo ići u šetnju pa ću ti slikati sklopljena u gepeku, mislim da jedino tako može da se stekne utisak kolika su. Ne znam da li sam rekla, ali onaj sportski deo je toliko širok da moja Ana može da sedne (čini mi se), a ona je ogromna za svoje godine. Onaj od kojeg sam kupila kaže da je morao da ušuškava bebu u jajetu, meni uopšte nije tako široko, ili ja rađam krupnu decu. Sav stisnut u onom jajetu [sm=jezicek.gif] To još malo, posle kad pređe u sportski deo imaće da se baškari. Gledala sam i ta PC kolica, da podseća jako. Ova Peg Perego su isto ok, mada ja imam fobiju od malih točkova sada, mnogo trucka. Ovo bre ništa se ne oseća na ovim točkovima. Cena je ok, mada ovde se nađu i dosta jeftinija (nađoh tri za 60-70€), naravno ima i onih koji ih cene skuplje. ali ova što ja videh izgldaju super KLIK1 KLIK2 KLIK3
|
|
|
|