Jole84 -> RE: Kakva kolica? II deo (4.4.2015 11:32:36)
|
SunFlower [sm=bravo.gif] imamo ista kolica, samo što su naša tirkizna, i mi smo oduševljeni [sm=smiley1.gif] Adulence odlična su...jako kvalitetna i čvrsta, i ono što je meni najviše značilo je što se ravno sedište transformiše u sportsko, jer ne znam gde bih po stanu sa čvrstom korpom, a nama je i autosedište isto jako značilo, baš dosta sam je vozila i u njemu, pošto se uklapalo sa ramom. Šta sve natrpam dole u mrežici, čudi me da do sad nije pukla [sm=smiley36.gif] Meni ne smeta što nema razdvojene ručke, mada vidim da neke žene preferiraju razdvojene zbog kesa i torbi ali ja to sve strpam dole svakako. Ono što je problem u mom slučaju, je što sam na zadnjem spratu bez lifta, pa kada su mi kolica u autu, to bude pesma, spustim samo Milu i torbu, i sklopim ih dole za čas, ali kad je mm autom, onda mi je to čitava akcija. Ostavim Milu u prenosivom krevetiću, pa trčim dole sa ramom (koji ruku na srce nije lak) i sa sedištem, pa ih sklopim i trčim na gore nadajući se da neko neće da ih ukrade za taj minut dva [sm=smiley36.gif] ili mi dođe neko da pripomogne.
|
|
|
|