Trcosava -> RE: Kakva kolica? II deo (7.4.2015 10:53:31)
|
Jabude, polovna su. Iiiiiiiiiiiiiiii SUTRA IDEMO PO ONA PRVA za 60€ naravno. Mislim, prvo da ih pogledamo, pa ako su ok - uzimamo. Ono što me sad još više oduševilo kod onih prvih je to da ono jaje je i korpa, ne treba nikakav podstavak za u auto. Sad kad idemo sa Lukom negde nosim ram, veliku korpu plus jaje u autu. Pa onda on zaspi u jajetu, pa vadi ram, stavljaj korpu (koja btw zauzme komplet gepek), vadi Luku iz jajeta (u kojem je zaspao), pa ga stavljaj u korpu. Ja sam više nego iko mrzela ova na tri točka, ali zažalila sam što sam uzela ova na četri, tj sa dve ručke. Pogotovo sad sa još jednim detetom. Uf ne mogu vam opisati moju sreću - em su ona koja sam htela (jane) em sve ove prednosti. Za ona druga sam zvala, neće da ih da ispod 160, a ja nemam nameru da dajem tolike pare za kolica. Kao dala je ona velike pare kad ih je kupila. Pa važi, dala sam i ja pa ću sad prodavati za dž [sm=jezicek.gif] ako ne i pokloniti, samo da se vratimo sa letovanja [sm=jezicek.gif] (mislim ona prva)
|
|
|
|