Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.9.2014 1:23:02
|
|
|
|
Klarita
|
Ana, predivna, predivna, predivna, ma bas mi se svidjaju Anita, nosis trojke??? za tebe Dunjci, ja ne znam kakva je u DM-u ali 99,9% sam sigurna da su sve univerzalne.Ja sam je dobila isto uz kolica ali je nikad nisam koristila, meni nekako pod najlonom dete, sta znam...ali drugo sam ja, ja zivim u malom gradu gde i da padne kisa, udjem u prodavnicu i sacekam mm da dodje po nas ili nekog drugog svejedno...
< Poruku je uredio Klarita -- 16.9.2014 1:30:35 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.9.2014 1:57:45
|
|
|
|
Sanchy
|
KLIK..ovo je najbolja slika koju sam nasla ,isto je univerzalna,ali ima tu gumu na krajevima,kako da kazem,rastegljiva je pa zakacis za krajeve ,ima prozorce napred tako da uvek mozes bebi da namests lazu ,pokrijes je ili sta vec a da je ne skidas
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.9.2014 2:16:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Klari, juče nas uhvatila kiša dok smo šetali, nedelja, nigde ništa ne radi i malko smo pokisli, doduše onaj prekrivač preko nogica, S nije, ali da je bila malo jača kiša, ne bi bilo dobro. Zato mislim da mi je bolje da imam, pa ako zatreba. Sanchy, jel ti taj u DM-u deluje bolje nego ovaj od 1200? Moja kolica su Bertonne, trebalo bi da može ta iz DM-a?
< Poruku je uredio dunja RR -- 16.9.2014 2:17:27 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.9.2014 2:36:30
|
|
|
|
Sanchy
|
Pravo da ti kazem ne znam,bas sam gledala,ne znam taj od 1200 ako duva i vetar na primer moze da ga podigne jer nicim nije zakacen za kolica ..ma generalno nas ovaj iz DM dobro sluzi mi smo bas dosta napolju i pljusak nas je uhvatio par puta,nisam mu nasla manu sta znam..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.9.2014 11:05:20
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Ana super kao i boja ..Dunja imas u DM/u navlaku za kisu oko 500 din ako se dobro secam.. ovo je super cena,moracu i ja da je uzmem,za svaki slucaj,mislim da cu vise sa bebom setati kad imam i T..a nije puno.. nadam se da ce moci na jungle,ili hauck..(posto imam i jedna i druga)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.9.2014 12:29:08
|
|
|
|
Sanchy
|
Cenu proverite jer sam ja tu navlaku kupila poodavno,ali ne bi trebalo da je drasticno veca..moze na bilo koja kolica ,rasteze se
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.9.2014 13:10:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Nije vise od 1000din
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.9.2014 16:46:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
Joj Dunja , i nas isto..bili da kupimo nesto za klopu. Ali srecom nije puno posto smo vec bili blizu a i beka je bila pokrivena. Nemam najlon za kolica...moram se raspitati gde i za koliko se moze kupiti, trebace mi i za zimu inace necu nigde izaci
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.9.2014 16:56:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja tek sada procitah za navlaku, super pogledacu i ja
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.9.2014 14:08:18
|
|
|
|
Felina
|
Zasto je postala tolika nauka danas kupiti kolica Smorih se od gledanja i mozganja Ja se dvoumim izmedju inglesininih avio i inglesininih trilogy kolica... jel ima neko iskustva, savet?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.9.2014 14:12:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja u DM-u kupih navlaku, ali za sunce, greškom . Danas u povratku iz Tiršove (bili od 7 do 12), onako umorna videh navlaku a nisam ni gledasa za šta je, samo je kupih na brzinu. Zvala sam ih sada, mogu da vratim i bez računa, hvala im. Nemaju za kišu trenutno (DM na Vračaru).
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.9.2014 14:13:43
|
|
|
|
vonavoj
|
A koliko kosta za kisu? nisu ti rekli..kakva li je ta za sunce!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.9.2014 14:15:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma neko parčence tkanine, deluje mi bzv Milsim da su obe 570, tako nešto.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.9.2014 14:15:31
|
|
|
|
serpica
|
Imate univerzalnu navlaku za kisu u Aksi po ceni od 990din.Odlicna je,meni stoji u kolicima za nedaj boze.sklopljena ne zauzima mnogo mesta.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.9.2014 14:15:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Kada ga izvadih, šoknula se, šta je bre ovooo, kako sa ovim da prekrijem kolica Neka tamna tkanina. IZVORNA PORUKA: dunja RR Ma neko parčence tkanine, deluje mi bzv Milsim da su obe 570, tako nešto.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.9.2014 14:17:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Nije puno,odlicno! To moram da imam..za svaki slucaj!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.9.2014 14:22:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja u DM-u kupih navlaku, ali za sunce, greškom . Danas u povratku iz Tiršove (bili od 7 do 12), onako umorna videh navlaku a nisam ni gledasa za šta je, samo je kupih na brzinu. Zvala sam ih sada, mogu da vratim i bez računa, hvala im. Nemaju za kišu trenutno (DM na Vračaru). Dm u Makenzijevoj ? Trebam otici da to kupim ostalo mi 1000 din u budzetu ...danas je taman spremila, ono poce kisa i gde cu? Cekala sam da stane. ..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.9.2014 14:23:24
|
|
|
|
dunja RR
|
ME, da taj DM, nema tamo.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.9.2014 14:27:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Šerpi, pogledaću, mada čini mi se da nisam uspela naći kod njih na sajtu. Ako neko ima link, neka javne :) IZVORNA PORUKA: serpica Imate univerzalnu navlaku za kisu u Aksi po ceni od 990din.Odlicna je,meni stoji u kolicima za nedaj boze.sklopljena ne zauzima mnogo mesta.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.9.2014 14:40:37
|
|
|
|
serpica
|
Ajde ja cu da slikam kasnije kako stoji na kolicima pa da postavim da vidis.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.9.2014 14:41:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Važi se, hvala dušo
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.9.2014 15:43:56
|
|
|
|
serpica
|
http://shop.aksa.rs/reer-peva-univerzalna-zastita-za-kolica-od-kise.html evo dunjci ovakava je moja samo sam je platila na snizenju 990din. evo kako izgleda,slika loseg kvalieta ne znam koliko se vidi.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.9.2014 2:05:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Našla sam OVU piše da je univetzalna ali je 1200 i nešto. Jel ta u DM-u ovakva? Šerpi hvala ti puno! Jel tvoja u stvari ovakva? I recite mi molim vas žene, da li mi je potrebna neka topla zimska navlaka. Imam za sada Kikebu omot OVAJ i dobili smo Bertonne zimsku navlaku za noge uz kolica, ali ona je samo od onog materijala za kolica, nema krzno i ne deluje mi toplo. Da li mi je još nešto potrebno?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.9.2014 6:44:44
|
|
|
|
serpica
|
Dunjci moja je bas ovakava,i ja sam zadovoljna,ima cicak traku sa strane dole i gore kod rucica i time se pricvrsti. Mozes ispod zimske navlake za kolica ako imas tu navlaku samo neko cebence da ga pokrijes,ili samo skafander,mislim da je dovoljno,kad je bas,bas zima sedimo kuci.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.9.2014 6:52:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Ta navlaka za kisu mi ranije nije bila potrebna, ali poslednji put kad smo se setali, a padala je kisa, A. je iz radoznalosti izvlacio glavu i bila mu je skroz mokra. Onaj gornji deo sam mu lepo navukla do kraja, za noge isto stavila, ali ne, on bi da kisne. Dunja nece ti trebati nista osim cebenceta ili tog sto vec imas. Jer ces ga i toplije oblaciti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?