|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
16.9.2014 1:23:02   
Klarita
Ana, predivna, predivna, predivna, ma bas mi se svidjaju user posted image

Anita, nosis trojke??? user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe

Dunjci, ja ne znam kakva je u DM-u ali 99,9% sam sigurna da su sve univerzalne.Ja sam je dobila isto uz kolica ali je nikad nisam koristila, meni nekako user posted image pod najlonom dete, sta znam...ali drugo sam ja, ja zivim u malom gradu gde i da padne kisa, udjem u prodavnicu i sacekam mm da dodje po nas ili nekog drugog svejedno...

< Poruku je uredio Klarita -- 16.9.2014 1:30:35 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1501
16.9.2014 1:57:45   
Sanchy
KLIK..ovo je najbolja slika koju sam nasla ,isto je univerzalna,ali ima tu gumu na krajevima,kako da kazem,rastegljiva je pa zakacis za krajeve ,ima prozorce napred tako da uvek mozes bebi da namests lazu ,pokrijes je ili sta vec a da je ne skidas

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1502
16.9.2014 2:16:58   
dunja RR
Klari, juče nas uhvatila kiša dok smo šetali, nedelja, nigde ništa ne radi i malko smo pokisli, doduše onaj prekrivač preko nogica, S nije, ali da je bila malo jača kiša, ne bi bilo dobro. Zato mislim da mi je bolje da imam, pa ako zatreba.

Sanchy, jel ti taj u DM-u deluje bolje nego ovaj od 1200? Moja kolica su Bertonne, trebalo bi da može ta iz DM-a?

< Poruku je uredio dunja RR -- 16.9.2014 2:17:27 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1503
16.9.2014 2:36:30   
Sanchy
Pravo da ti kazem ne znam,bas sam gledala,ne znam taj od 1200 ako duva i vetar na primer moze da ga podigne jer nicim nije zakacen za kolicauser posted image ..ma generalno nas ovaj iz DM dobro sluzi mi smo bas dosta napolju i pljusak nas je uhvatio par puta,nisam mu nasla manu sta znam..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1504
16.9.2014 11:05:20   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Ana super kao i bojauser posted image ..Dunja imas u DM/u navlaku za kisu oko 500 din ako se dobro secam..

ovo je super cena,moracu i ja da je uzmem,za svaki slucaj,mislim da cu vise sa bebom setati kad imam i T..a nije puno..
nadam se da ce moci na jungle,ili hauck..(posto imam i jedna i druga)

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1505
16.9.2014 12:29:08   
Sanchy
Cenu proverite jer sam ja tu navlaku kupila poodavno,ali ne bi trebalo da je drasticno veca..moze na bilo koja kolica ,rasteze se

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1506
16.9.2014 13:10:00   
vonavoj
Nije vise od 1000dinuser posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1507
16.9.2014 16:46:14   
Mala Elena
Joj Dunja , i nas isto..bili da kupimo nesto za klopu. Ali srecom nije puno posto smo vec bili blizu a i beka je bila pokrivena. Nemam najlon za kolica...moram se raspitati gde i za koliko se moze kupiti, trebace mi i za zimu inace necu nigde izaci user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1508
16.9.2014 16:56:16   
Mala Elena
Ja tek sada procitah za navlaku, super pogledacu i ja user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1509
22.9.2014 14:08:18   
Felina
Zasto je postala tolika nauka danas kupiti kolica user posted image
Smorih se od gledanja i mozganja user posted image
Ja se dvoumim izmedju inglesininih avio i inglesininih trilogy kolica... jel ima neko iskustva, savet?

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1510
22.9.2014 14:12:15   
dunja RR
Ja u DM-u kupih navlaku, ali za sunce, greškom user posted image . Danas u povratku iz Tiršove (bili od 7 do 12), onako umorna videh navlaku a nisam ni gledasa za šta je, samo je kupih na brzinu. Zvala sam ih sada, mogu da vratim i bez računa, hvala im. Nemaju za kišu trenutno (DM na Vračaru).

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1511
22.9.2014 14:13:43   
vonavoj
A koliko kosta za kisu? nisu ti rekli..kakva li je ta za sunce!user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1512
22.9.2014 14:15:01   
dunja RR
Ma neko parčence tkanine, deluje mi bzv user posted image
Milsim da su obe 570, tako nešto.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1513
22.9.2014 14:15:31   
serpica
Imate univerzalnu navlaku za kisu u Aksi po ceni od 990din.Odlicna je,meni stoji u kolicima za nedaj boze.sklopljena ne zauzima mnogo mesta.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1514
22.9.2014 14:15:46   
dunja RR
Kada ga izvadih, šoknula se, šta je bre ovooo, kako sa ovim da prekrijem kolica user posted image
Neka tamna tkanina.

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ma neko parčence tkanine, deluje mi bzv user posted image
Milsim da su obe 570, tako nešto.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1515
22.9.2014 14:17:39   
vonavoj
Nije puno,odlicno! To moram da imam..za svaki slucaj!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1516
22.9.2014 14:22:51   
Mala Elena

Ja u DM-u kupih navlaku, ali za sunce, greškom user posted image . Danas u povratku iz Tiršove (bili od 7 do 12), onako umorna videh navlaku a nisam ni gledasa za šta je, samo je kupih na brzinu. Zvala sam ih sada, mogu da vratim i bez računa, hvala im. Nemaju za kišu trenutno (DM na Vračaru).

Dm u Makenzijevoj ? Trebam otici da to kupim ostalo mi 1000 din u budzetu ...danas je taman spremila, ono poce kisa i gde cu? Cekala sam da stane. ..

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1517
22.9.2014 14:23:24   
dunja RR
ME, da taj DM, nema tamo.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1518
22.9.2014 14:27:22   
dunja RR
Hvala Šerpi, pogledaću, mada čini mi se da nisam uspela naći kod njih na sajtu. Ako neko ima link, neka javne :)

IZVORNA PORUKA: serpica

Imate univerzalnu navlaku za kisu u Aksi po ceni od 990din.Odlicna je,meni stoji u kolicima za nedaj boze.sklopljena ne zauzima mnogo mesta.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1519
22.9.2014 14:40:37   
serpica
Ajde ja cu da slikam kasnije kako stoji na kolicima pa da postavim da vidis. user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1520
22.9.2014 14:41:39   
dunja RR
Važi se, hvala dušo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1521
22.9.2014 15:43:56   
serpica
http://shop.aksa.rs/reer-peva-univerzalna-zastita-za-kolica-od-kise.html
evo dunjci ovakava je moja samo sam je platila na snizenju 990din.
user posted image
evo kako izgleda,slika loseg kvalieta ne znam koliko se vidi.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1522
23.9.2014 2:05:01   
dunja RR

Našla sam OVU
piše da je univetzalna ali je 1200 i nešto. Jel ta u DM-u ovakva?

Šerpi hvala ti puno!

Jel tvoja u stvari ovakva?

I recite mi molim vas žene, da li mi je potrebna neka topla zimska navlaka. Imam za sada Kikebu omot OVAJ i dobili smo Bertonne zimsku navlaku za noge uz kolica, ali ona je samo od onog materijala za kolica, nema krzno i ne deluje mi toplo. Da li mi je još nešto potrebno?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1523
23.9.2014 6:44:44   
serpica
Dunjci moja je bas ovakava,i ja sam zadovoljna,ima cicak traku sa strane dole i gore kod rucica i time se pricvrsti.
Mozes ispod zimske navlake za kolica ako imas tu navlaku samo neko cebence da ga pokrijes,ili samo skafander,mislim da je dovoljno,kad je bas,bas zima sedimo kuci.user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1524
23.9.2014 6:52:13   
mali_mis
Ta navlaka za kisu mi ranije nije bila potrebna, ali poslednji put kad smo se setali, a padala je kisa, A. je iz radoznalosti izvlacio glavu i bila mu je skroz mokra. Onaj gornji deo sam mu lepo navukla do kraja, za noge isto stavila, ali ne, on bi da kisne.
Dunja nece ti trebati nista osim cebenceta ili tog sto vec imas. Jer ces ga i toplije oblaciti user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here