Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2014 22:47:05
|
|
|
|
jovicaa
|
KLIK ova su kao nasa, samo drugih boja. savrsena, uzela bih ih opet, i cena je odlicna. samo da dodam da ih je mm pregazio ladom nivom, presao sa dva tocka bukvalno pre dve godine, i to ih je malo zeznulo, ali i pored toga rade i koristimo ih jos uvek! znaci stvarno odlicna. tockovi savrseni za manevrisanje, jaka konstrukcija stabilna, ne razdrndaju se uopste. zaista kvalitet. jos da mi chicco plati za ovu reklamu ali stvarno sam jako zadovoljna. ta hauckova imamo malo vise od dve godine i nije ih mm gazio kolima a nismo ih ni koristili koliko chiccova i opet su se mnogo vise razdrndala, otpadaju im tockovi i td
< Poruku je uredio jovicaa -- 17.11.2014 22:49:52 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2014 23:09:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Šteti, sada pročitah šta si pisala, i vidim da isti utisak imamo o Kunertu. A sećaš se naše prepiske od pre par meseci :) IZVORNA PORUKA: dunja RR Žene, zagledam sada baš kolica po ulici, a i dok sam bila trudna, i deluje mi da su Kunert baš nekvalitetna. Igledaju vizuelno relativno ok, ali mi deluju jako loše urađena. Moj utisak. IZVORNA PORUKA: Štetica Dunja nisam jos imala prilike da ih vidim uzivo,na slici mi deluju ok a i Jole82 ih je bas ishvalila,ona ih ima. Neosporavam tvoje misljenje,mozda i moje bude isto takvo kad odem u radnju da ih pogledam.
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.11.2014 23:10:17 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.11.2014 10:18:39
|
|
|
|
Štetica
|
Dunja set_ila sam se toga cim sam ih videla. Pa kad su vec stavili toliko bitnih-nebitnih delova,mogli su i ram malo bolje(kvalitetnije)da odrade,a i cena im nije bas naivna. Za te iste pare imam i chicco urban,Joletov transformers,doduse bez AS,ali njega svakako i neplaniram da vadim iz auta,pa cu kupiti neko AS i mirna glava. Jos kad vrate pdv,dobijem super kolica po super ceni. Mada dilema jos traje dal uzeti Hauck malibu 3u1 ili Chicco urban i neko as,a to cu odluciti kad odem u Aksu.
< Poruku je uredio Štetica -- 20.11.2014 10:19:32 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.11.2014 15:23:42
|
|
|
|
eca89
|
Drage moje, možete li mi pomoci ukoliko imate iskustva sa kolicima marke Hauck? Ja se dvoumim izmedju onih sa 4 i sa 3 tocka, sta mislite koja su prakticnija? Mislila sam da uzmem onaj 3u1 komplet, pa me zanimaju vasa iskustva??? Hvala.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.11.2014 15:43:38
|
|
|
|
degu
|
Ono što sam ja videla kao manu kod tih Hauckkolica je što im korpa za stvari uopšte nije pristupačna i ne može se dopreti do nje dok je beba u tom prvom ležećem položaju i to mi se nije svidelo. E sad kakvog su kvaliteta, ne znam. Mi smo na kraju uzeli Pegolini play i ja sam zadovoljna, sve što mi je bilo potrebno mogu, a bila su jeftina. Ja sam bila zaluđena za Kunertom dugo, sad sam srećna što nismo dali tolike pare za kolica, pogotovo što nas evo kači zima i sve manje će se koristiti kolica.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.11.2014 15:44:44
|
|
|
|
soni
|
sa gumenim tockovima...kod plasticnih svaki kamencic osete
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.11.2014 15:50:02
|
|
|
|
soni
|
Mi smo kad je porasla uzeli chicoo , ne znam tacno kako se taj model zove..cisto do prodavnice, po trznom centru...Nisu nizasta..Skripe , sedeci deo mali bas
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.11.2014 16:28:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eco , meni se dopadaju ta kolica sa tri tocka ali nemam iskustva.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.11.2014 11:03:21
|
|
|
|
Štetica
|
eca ja sam gledala Hauck Malibu,i bas mi se svidjaju,konkretno ovaj model ,i cena im je ok za sve sto nude. I sto je meni bitno,nezauzmu mi ceo gepek,koji je prilicno mali(vozim punta),i sto se lako sklapaju-rasklapaju. E sad to oko broja tockova je stvar ukusa,gledala sam jedna njihova sa 3 tocka i deluju mi glomazno i nesrazmerno,ali i to se nekome svidja,meni licno ne.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.11.2014 11:13:02
|
|
|
|
bubulence
|
Stetice ta hauck sam gledala u subotu u Aksi i izgledaju super, imaju sve i jako su povoljna. da sada uzimam kolica, uzela bih ta ili ona cipolino 3u1
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.11.2014 11:18:21
|
|
|
|
soni
|
Nwko kaze da du kolica sa 3 tocka nestabilna
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.11.2014 12:20:16
|
|
|
|
Valerie
|
stetice, i ja sam pre 2,5 godine gledala malibu, ali smo na kraju uzeli hauck shopper komplet sa korpom i as. jako je povoljno. Korpa je super velika i jaka, dugo smo je koristili. posto je bila mirna beba i kad je pocela malo da sedi sam je vozila u korpi sa jastucetom iza ledja malibu je svakako lepsih linija. ja sam odustala jer sam na nekim stranim forumima citala da je ljudima pucao taj aluminijumski ram. ali sad kad razmiljam, ljudima sve zivo pukne, ko zna kako barataju as je ok, meni se nije svidjalo sto je bas usko oko ramena, a nisam htela da ga brzo menjam. Da ti ne pricam da sam ostrugala deo tog punjenja koje ide preko tvrde plastike. nesto kao gumificirani stiropor. meni se na slikama jako svidja chicco urban koji takodje pominjes. mislim da je sjajno da dete moze da bude okrenuto ka majci i kasnije. ja nesto nisam zelela da ne mogu stalno da vidim bebu od npr. 8 meseci. Nije da stalno piljim u ju, ali sto puta vidim mame koje guraju decu, a njima kapa preko ociju, pelena im pala na glavu, krive se dok spavaju, prilazi im pas... ja jako preterujem, ali sam zato u tom periodu do posle godinu i nesto koristila kolica kojima moze da se menja smer. i zato mi je urban super, sve u jednom, ok plus sediste
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.11.2014 15:30:27
|
|
|
|
soni
|
U Norveskoj s euglavnom ovakva guraju...Pisala sam ranije d ami imamo slicna... Gumeni tockovi, sto znaci da su udobna, korpa velika, okrece se i na jednu i na drugu stranu...Bas sam zadovoljna...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.11.2014 19:56:11
|
|
|
|
Valerie
|
e da, soni, bas takva polovna smo mi uzeli za prelazni period, do kisobran kolica. samo je abc design, ili tako nesto i super su velika i jaka. ali su tako velika da nam nisu stala u gepek, ma nije bilo sanse. tako da su bila za po "lokalu". a i potpuno se drugacije upravlja, ono kad treba da se oslonis na stranu za skretanje dok sam ja uvezbala ulazak u lift (hvala bogu imamo i teretni)!!! ali kao ladja, imala sam utisak da se bas baskari i uziva. i dete je malo vise od obicnih, sto je opet fino. al ne bih ih ja ponela na sprat, jedva sam i samu bebu nosila posle carskog
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.11.2014 20:17:44
|
|
|
|
branki*
|
ja imam ova kolica koja je stavila jovica.uzeli smo ih za bozu,a posluzice i za bebicu.nasa su teget bela..
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.11.2014 20:26:09
|
|
|
|
soni
|
valerije jesu teska...ali ovde kad je snzina ta sa malim tockicima ne mogu..dobra su stvarno
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.11.2014 20:29:02
|
|
|
|
mama krava
|
Ja mogu da preporucim ova kolica. Ja nisam jos uvek naisla ni na jedna kojima se lakse upravlja, a da su pri tome od pocetnog polozaja i da mogu lako da se spakuju i da stanu u gepek. Maclaren daje garanciju po 3 godine za 3 deteta! I da, imaju tockove od kaucuka!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.11.2014 21:18:28
|
|
|
|
choopa choops
|
'vaka su naša. Stara su 6 godina, pa ću vidjet eventualno da im zamijenim točkove, ako bude moguće jer je stariji model. I jedino što se torba pomalo raspala, ali sve ostalo je kao da sam ih juče kupila. A prošla su sve i svašta. Soni logično kod vas trebaju ta sa velikim točkovima
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.11.2014 21:21:50
|
|
|
|
soni
|
lepa su choopa...meni se mnogo modela bas svidja, al ne vredi...da ih upropastim odmah ne bacaju mi se pare
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.11.2014 0:07:29
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: mati Ovo su nasa kolica Emmaljunga. Soni nasa kolica imaju dosta slican ram. Posebno me odusevljavaju amortizeri, ljuljas bebu u pokretu. Od mene jedan veliki + za velike tockove. Trotoari su macju kasalj, mislim da bi i po njivi mogla da se voze. Sto veci tockovi manje guras kolica. Nasa iako su teska, guram jednim prstom kad nesto vadim iz torbe ili pricam na tel.
< Poruku je uredio mati -- 28.11.2014 0:08:28 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.11.2014 7:53:05
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Stara su 6 godina, pa ću vidjet eventualno da im zamijenim točkove, ako bude moguće jer je stariji model. Sinoć sam malo guglala i vidim da su točkovi po 40e i više za 2 kom. Mogu da dodam još malo pa da kupim nova kolica. Ništa guraćemo sa starim točkovima dokle možemo, a onda ćemo vidjet šta ćemo. Imam još jedna kišobran, Brevi, praktično su nova, ali me nervira jer nemaju ležeći položaj...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.11.2014 8:21:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Čupo imamo ista kolica s timda su moja črveeeena. I kod njih me jedino nervira što nemaju spojenu ručku! Sve ostalo ne mogu da se požalim. I naša će da broje sad oko 5 god. Nego jel ima koja ideju kako da 'operem' onu vunu/kožuh od ovce što ide ispod bebe?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.11.2014 8:23:03
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: choopa choops Stara su 6 godina, pa ću vidjet eventualno da im zamijenim točkove, ako bude moguće jer je stariji model. Sinoć sam malo guglala i vidim da su točkovi po 40e i više za 2 kom. Mogu da dodam još malo pa da kupim nova kolica. Ništa guraćemo sa starim točkovima dokle možemo, a onda ćemo vidjet šta ćemo. Imam još jedna kišobran, Brevi, praktično su nova, ali me nervira jer nemaju ležeći položaj... Čupo gde si to gledala? MEni nije na pamet padalo menjanje točkova. Ja sam pre gledala da bi uzeli opet neka polovna na tri točka (SA SPOJENOM RUČKOM!) da imamo za off road
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.11.2014 8:24:23
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: mati Ovo su nasa kolica Emmaljunga. Soni nasa kolica imaju dosta slican ram. Posebno me odusevljavaju amortizeri, ljuljas bebu u pokretu. Od mene jedan veliki + za velike tockove. Trotoari su macju kasalj, mislim da bi i po njivi mogla da se voze. Sto veci tockovi manje guras kolica. Nasa iako su teska, guram jednim prstom kad nesto vadim iz torbe ili pricam na tel. mati ovde se ta kolica bas guraju i skupa su...Super su vam kolica Choopa skupo to
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.11.2014 8:29:02
|
|
|
|
choopa choops
|
Trco za kožu to ne znam... A što se tiče kolica, ja sam mislila možda da kontaktiram uvoznika za PP da pitam mogu li se nabavit i po kojoj cijeni, a sinoć nađem na ebay-u i još negdje, ali gledaj-jedna točak 25$ bez poštarine , sa poštarinom preko 40$. Ma zdraaaaaaaaaaavo što bi reko Đuro KLIK
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?