|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
23.9.2014 9:07:56   
vonavoj
Dunja,ne treba ti nista vise! Necete ni setati po nekoj velikoj vetrustini,dovoljno da mu obuces npr.ski odelo i cebence! i jos imas i navlaku,ne treba ti nista vise!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1526
23.9.2014 9:35:06   
Mala Elena
Dunja, ja ga ne bih izvodila na neki veliki minus, bar ne, u E. ..bice ti lepo obucen , mozes mu obuci skafander ako planiras da kipis ili ga uvijes u cebe i nema zime user posted image Ja cu cesto E nositi u kenguru , okrenutu zavisno kako duva vetar...preko kisobran ako nesto pada , mislim da je tako najtoplije jer se greje o mene ...
A rukavice za bebe? Jel znas gde ima?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1527
16.11.2014 22:42:20   
Štetica
svidjaju mi se ovaklik i ovaklik.
Ova prca su bertonne i imaju neku foru da se to autosediste pretvara u ravnu korpu(mada mi nije jasno kako)user posted image ,a ova druga su chicco.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1528
16.11.2014 22:48:28   
isidora88
sportsko sediste se pretvara u korpu, ne autosediste, ima na slici kako izgleda user posted image KLIK

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1529
16.11.2014 22:53:22   
Štetica
Hvala Isidora,danima ih gledam i nista mi nije jasno. Definitivno sam zaglupela od trudnoceuser posted image .

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1530
16.11.2014 22:58:46   
isidora88
proci ce posle trudnoce, osim ako ne budes baksuz kao ja, kod mene to stanje glupitisa i dalje trajeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1531
16.11.2014 23:05:00   
Štetica

IZVORNA PORUKA: isidora88

proci ce posle trudnoce, osim ako ne budes baksuz kao ja, kod mene to stanje glupitisa i dalje trajeuser posted image

Hahahaha,pa nadam se da ce da prodje,mada sto vise gledam kolica to manje znam,

Direktna veza do poruke: 1532
17.11.2014 0:22:39   
Bibilib
Ova su bas dobra I prakticna... dva u jedan...

***Deca su najvece blago !!! ***

Direktna veza do poruke: 1533
17.11.2014 0:31:58   
mati

IZVORNA PORUKA: isidora88

Ovo i kod mene, vise zaboravljam. Tako kad pricam sa jednom prijateljicom koja je trudna, ne zna se koja je gora. i uvek " Pa rekla sam ti vec".
Da ne masim temu, meni su lepsa ova sa rucicama, kisobran.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 1534
17.11.2014 0:47:28   
mati
Ovo su nasa kolica Emmaljunga. Vec sam ih hvalila na prethodnim str. Nasa su generacija pre ove, razlika je samo sto su tockovi skroz beli i gumeni, nisu na naduvavanje. U ovaj metalni ram ispod, korpu, sam iz kupovine jednom popakovala 9kg praska, 2l omeksivaca i jos 4-5l hemije. Plus je M bio u kolicima... Znaci izdrzljiva bas, bas...
Mana je sto su teska, i sto smo mi sada na trecem spratu bez lifta.
Moja preporuka svima su kisobran kolica i sto laganija. Ja sam uzela neka polovna Bertone i vozimo ih za sve pare sto bi rekli. Platila sam ih simbolicno 1000din, a ova velika koja kostaju 100X toliko sede na terasi sklopljena. Vozicemo ih mozda sad za zimu jer imaju punu opremu. Vrecu koja se kaci na kolica i navlaku za noge. Ovakva kolica samo ako zivite u kuci, ili stanu sa liftom.user posted image
Kisobran su zakon.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1535
17.11.2014 8:36:45   
serpica

IZVORNA PORUKA: Štetica

svidjaju mi se ovaklik i ovaklik.
Ova prca su bertonne i imaju neku foru da se to autosediste pretvara u ravnu korpu(mada mi nije jasno kako)user posted image ,a ova druga su chicco.

Stetko ja sam prosle godine uzela kolica ispala su super u odnosu na cenu ali nazalost vec su pokazala feler,kazu mi u prodavnici "kolko pare tolko muzika"
i sad posle troje dece ja nemam normalna kolica,obzirom da mi je auto mali i pozadi vec imam jedno sediste za Tomu,trebace mi neka kolica na ciji ram mogu da zakacim autosediste koje ce stajati u autu sve vreme ( pricam o onom prvom autosedistu) i da na taj ram stavim auto sediste i koristim kao kolica. Ima super povoljna cena Kunert kolica izadju oko 33000 i kad odbijes pdv super cena,a ima 3u1,pogledaj ta.meni se svidjaju jer cu ako Bog da moci da kombinujem sva tri dela

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1536
17.11.2014 10:36:43   
Štetica
Serpi ja sam 6 meseci razmisljala o kunert 3u1,na netu su mi delovala odlicno,ali sam se bas razocarala kad sam ih videla. Deluju mi mnogo drndavo,a cena im i nije tako mala. Mada zena mi je rekla da se vec trece dete vozi u njima,aliuser posted image . Videcu kad odem za Bg,svraticu u radnju da ih pogledam,a nasla sam i neku radnju na Novom Beogradu koji isto drze Poljska kolica,na foru su Kunerta,samo su povoljniji.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1537
17.11.2014 16:00:11   
serpica
E, ja ih nisam videla uzivo ali ono sto sam videla na netu stvarno su kao avion,mi u Nisu nemamo prodavnicu koja drzi Kunert pa ne mogu da ih vidim user posted image ali iskreno nista slicno a za te pare nisam nasla,jos ako uspem na cekove da platim necu ni da osetim...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1538
17.11.2014 16:25:41   
Sanchy
Po meni su Kunert odlicna kolica,gledala sam karakteristike kada je kuma trebala da se porodi,nije ih bilo kad smo mi kupovali,uzeli smo Chipolino Perfekta koja su isto za svaku pohvalu evo sad mi se vozi u njima bratanica ,ostala su nova nova..Sto se Kunerta tice i tezina i tockovi i mogucnost okretanja sedista,ne znam sta sam jos citala sve je totalno ok,Pri tom cena normalna..Najvise mrzim preterane cene za izvikane brendove zaistauser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1539
17.11.2014 18:33:44   
Štetica
Serpi ja sam u Aksi nasla Hauck 3u1za istu cenu,a kod njih moze na cekove na 3meseca. Do kraja nedelje cu ici da ih vidim pa javljam utiske.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1540
17.11.2014 18:38:24   
Ipokrisia
Mi smo gledali uzivo kolica i najvise nam se dopala Cam Combi Family tako se nesto zovu,smao jos za boju da odlucimo

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1541
17.11.2014 18:39:07   
Štetica
Sachy ta Chipolino jesu super,dever ih ima,ali su mi glomazna kad se spakuju,bas sam skoro gledala kod njih,zauzela bi mi ceo gepek,ako bi uopste i mogla da se spakuju u gepek od punta. Inace njih sam mogla da dobijem jer njihovo dete nije htelo u kolica od treceg meseca,bukvalno su nova.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1542
17.11.2014 18:44:13   
serpica

Serpi ja sam u Aksi nasla Hauck 3u1za istu cenu,a kod njih moze na cekove na 3meseca. Do kraja nedelje cu ici da ih vidim pa javljam utiske.

A to su ona gde se autosediste stavlja preko vec postojeceg sportskog sedista jel da? ILi su to ona druga,ali cini mi se da su ona skuplja..sad cu da pronadjem link pa da mi kazes jel su to ta.
Evo jesi li mislila na ova http://shop.aksa.rs/hauck-trio-sistemkolicanosiljkaauto-sedistemalibu-moonlight-almond.html
ili na ova http://shop.aksa.rs/hauck-trio-sistem-kolicanosiljkaauto-sediste-shopper-almond-caviar.html

< Poruku je uredio serpica -- 17.11.2014 18:46:33 >

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1543
17.11.2014 21:09:19   
Sanchy

Sachy ta Chipolino jesu super,dever ih ima,ali su mi glomazna kad se spakuju,bas sam skoro gledala kod njih,zauzela bi mi ceo gepek,ako bi uopste i mogla da se spakuju u gepek od punta. Inace njih sam mogla da dobijem jer njihovo dete nije htelo u kolica od treceg meseca,bukvalno su nova.

Jesu glomazna jer se ne sklapaju kao kisobran .mi imamo Fiat Stilo karavan tako da mi nije bio problem plus zivimo u kuci nema nosanja,tako da moram da ih preporucim jer su i meni ostala nova novcita odlicna kolica..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1544
17.11.2014 21:22:58   
choopa choops
Mi imamo Pliko P3 3u1 i njih ću i za ovu bebu. Jedino se dvoumim da l' da naručim točkove da zamijenim pošto se jedino po njima vidi starost kolica. Ne znam ni da li su sada isti ti mehanizmi, ipak su stara 6godina, a prešla su sito i rešeto.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1545
17.11.2014 22:07:50   
Štetica
Serpi ova prva sto si stavila link. Deluju mi ok,al opet kazem neznam dal ce mi i dalje viti ok,kad ih vidim i isprobam u radnji.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1546
17.11.2014 22:16:45   
Jole84

Serpi ja sam 6 meseci razmisljala o kunert 3u1,na netu su mi delovala odlicno,ali sam se bas razocarala kad sam ih videla. Deluju mi mnogo drndavo,a cena im i nije tako mala. Mada zena mi je rekla da se vec trece dete vozi u njima,aliuser posted image . Videcu kad odem za Bg,svraticu u radnju da ih pogledam,a nasla sam i neku radnju na Novom Beogradu koji isto drze Poljska kolica,na foru su Kunerta,samo su povoljniji.

Štetko i ja sam isto bila zagrižena za Kunert ali nisam oduševljena kad sam ih videla, a ta poljska sam videla negde na netu deluju baš slično kao Kunert iste mogućnosti, čini mi se da je cena baš pristojna.
Moja kolica su boli glava, zaustavljaju me na ulici da pitaju, kupili nam kumovi u Švajcarskoj, ali ako mi veruješ ne mogu da izađem da prošetam sama sa Milom ako neko ne dođe kod mene na četvrti sprat da mi pomogne da ih spustim i da mi pomogne da ih vratim, dakle čitava akcija za jednu šetnju. Znači na prvo mesto za kriterijum stavi težinu, mada si ti u kući beše, onda to i nije presudno...

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1547
17.11.2014 22:28:37   
Štetica
Jole prvo mi cmokni Milu,za mene. Pa jesam u kuci,ali nemam bas ni preveliku ambiciju da bildujem sa kolicima,tipa u auto i takve stvari. Ova mi deluju ok,jer su 10kg. A ta poljska su identicna Kunertu,tu je negre i cena 10-20e razlike

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1548
17.11.2014 22:31:53   
Jole84
Ali čini mi se da su možda čak i lepši dezeni? user posted image
Isto ima 3u1 jel tako? Nama je Mila u stanu stalno u autosedištu u kolicima, gleda crtani a i fino prducka u tom položaju user posted image U autu se vozi u rukama a autosedište zvrlji prazno user posted image
Ljubimo i mi vas dvoje punoooo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1549
17.11.2014 22:40:16   
jovicaa
ja navijam za chiccova kolica. mi ih imamo evo vec 4 godine i pored svih muka koje su prezivela, i dalje su odlicna!!! vozimo i aleksa i maksima zajedno bez problema. maksim sedi, a aleks stane na sipku iza kod rucki. za maksima smo uzeli i jedna kisobran hauckova, onako dosta skupa, nisu bila nesto povoljna. i kvalitet naspracm chiccovih NULA.
nasa chiccova su multiway i stvarno preodlicna. za bebca planiram nova, verovatno chiccova posto sam jako zadovoljna.

< Poruku je uredio jovicaa -- 17.11.2014 22:42:13 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here