|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
13.9.2014 19:54:26   
Ipokrisia
nemam pojma, jel se seta beba prvih mesec dana? user posted image nesto znam da sam ranije cula da se u setnju krece nakon 30 dana, a mozda je bilo nesto drugo u pitanju sad vise i ne znam user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1476
13.9.2014 19:58:02   
Sanchy
Kada je bas minus i kada su temp,preko 30 stepeni onda ne,u suprotnom mozes slobodno..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1477
13.9.2014 20:00:05   
Ipokrisia
u super, ja bas razmisljala kako sedeti u kuci ko ludak mesec dana user posted image e znam kako sam to cula,sad se set_ih, skoro se neka moja drugarica porodila i kao za mesec dana krecu u set_nje, a ne znam sto,sad je bas fino preko dana...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1478
13.9.2014 20:03:36   
Ipokrisia
lepa su mi i ova Inglesinina kolica http://shop.aksa.rs/inglesina-trio-sistemkolicanosiljkaauto-sediste-zippy-evo--betulla.html

Direktna veza do poruke: 1479
13.9.2014 20:10:15   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

nemam pojma, jel se seta beba prvih mesec dana? user posted image nesto znam da sam ranije cula da se u setnju krece nakon 30 dana, a mozda je bilo nesto drugo u pitanju sad vise i ne znam user posted image

Da sam se ja porodila po ovom vremenu verovatno bih izvodila...ali bilo je hladnije. Patronazna mi je savetovala da 40 dana ne izlazi, ali ja je izvela sa skoro mesec...nista joj nije falilo. A inace, ako ima bilo ko da ostane sa bebom, mozes ici sama da setas okolo krug user posted image , jer beba na pocetku vise spava nego sto je budna.

Direktna veza do poruke: 1480
13.9.2014 20:15:46   
Mala Elena
Meni su ova slatka,mogu biti unisex ...http://www.juniorshop.rs/oprema-za-bebe/hauck-kolica-miami-smoke-capri-sivo-plava-kolica-za-bebe-juniorshop.html#&panel1-1 a to sto su svetla, neka suuser posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1481
13.9.2014 20:22:26   
anita

IZVORNA PORUKA: Ana13

IZVORNA PORUKA: Sanchy

I jedna i druga boja su ti jako nezahvalne za odrzavanje..i nama su ostala kolica nova nova,jaje isto skroz novo,ali meni zao da prodamuser posted image

Idem sutra za Sofiju i tamo u prodavnici imam plava,roze,kapucino i bez.Od toga treba da izaberem.A taj komplet kod nas kosta oko 92.000 din,a tamo 600e,tako da moram neka od tih da izaberem.Roze je tamnija.Mislim da ce samo bez biti teze za odrzavanje,a opet su najuniverzalnija.Verovatno cemo sutra na licu mesta odluciti

Ana jel u Sofiju idete samo po kolica ili kupujete i ostatak opreme? Gde idete tj.u koju radnju ?

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1482
15.9.2014 19:58:02   
Ana13
Anita,isli smo u Aiko.To je pre Sofije kod metroa i jumbo-a. Nakupovala sam i nesto od Avente stvarcica i neke sitnice za kucu.Isli smo u Jumbo,Aiko i Ikeu.Ali samo su kolica krupnija stavka.Pogledaj sajt Aiko prodavnice,stvarno ma svasta.Mada nisam videla kolica za trojke user posted image Kod Metroa ima neki outlet za decije stvari i imaju svu mogucu opremu za bebe,ali ja nisam nesto posebno gledala kolica,jer nemaju peg perego.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1483
15.9.2014 20:05:32   
Ana13
Kupili smo ovaj set
user posted image
Peg perego book plus sportivo i modular geo

Kad smo pogledali uzivo sve boje,najlepsa je bila bas ova koja mi se nije dopala preko neta user posted image
Odusevljena sam kolicima,bas su spejsi user posted image Ceo dan ih vozam po kuci,sklapam,rasklapam. Sve se to radi jednom rukom. Dobili smo i navlaku za kisu i zimsku navlaku.Kad se spakuju,bas malo mesta zauzimaju. Imaju milion dugmica i tri puta sam procitala uputstvo,ali sad kad sam sve provalila,odusevila sam se.Jedva cekam da ih isprobam napolje,a za to mi treba beba,da me n gledaju kao ludaka sa praznim kolicima user posted image
Izgledaju glomazno,a vrlo su lagana

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1484
15.9.2014 20:11:09   
anita

IZVORNA PORUKA: Ana13

Anita,isli smo u Aiko.To je pre Sofije kod metroa i jumbo-a. Nakupovala sam i nesto od Avente stvarcica i neke sitnice za kucu.Isli smo u Jumbo,Aiko i Ikeu.Ali samo su kolica krupnija stavka.Pogledaj sajt Aiko prodavnice,stvarno ma svasta.Mada nisam videla kolica za trojke user posted image Kod Metroa ima neki outlet za decije stvari i imaju svu mogucu opremu za bebe,ali ja nisam nesto posebno gledala kolica,jer nemaju peg perego.

Ana,
Ja sam isla cesto u Sofiju i znam za te radnje. Meni tata radi u Sofiji.
Pitala sam onako gde idete, ne zbog kolica. Mi cemo dobiti kolica za blizance i plus jedna obicna. Tako da tu stavku necemo kupovati.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1485
15.9.2014 20:12:47   
Anoniman
Ana bas su lepa kolicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
  Direktna veza do poruke: 1486
15.9.2014 20:13:00   
anita
Ana prelepa su vam kolica. Jos samo da dodje bebac pa da uzivate u potpunosti u njima. user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1487
15.9.2014 20:23:19   
anita
Gledali mi i kolica za trojke ali smo odustali od kupovine kada smo culi da cemo dobiti na poklon.
Iskreno i neka koja smo mi gledali su preskupa. Kostaju 100.000 rsd

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1488
15.9.2014 20:39:26   
vonavoj
user posted image user posted image za te koji hoce da vam kupe kolica!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1489
15.9.2014 20:41:43   
vonavoj
ANa,kolica su extra!!!user posted image user posted image
KOliko su kostala?

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1490
15.9.2014 20:44:47   
bubulence
Ana odlicna su user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1491
15.9.2014 20:49:26   
Ana13
Super sto dobijate tako dobar poklon,Anita user posted image
Hvala,zene
Kod nas ovaj set kosta 90.000-95.000,a u Sofiji malo vise od 700 e. Juce su bila na popustu,pa smo ih platili oko 600 e,plus treba da uzmemo povracaj pdv-a i krajnja cena je 535 e.Toliko bih kod nas platila samo osnovna kolica user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1492
15.9.2014 20:54:05   
vonavoj
odlicno ste prosli! I moja sestra je pre 5 godina kupila peg perego za 500e..

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1493
15.9.2014 20:54:25   
branki*
ana,bas su lepa kolicauser posted image ja vise nemam predstavu koliko se sta krece od tih stavri za bebe,sve ssam pozaboravljala.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1494
15.9.2014 21:02:43   
Mala Elena
Mnogo su lepa kolica!
Ja cu ova moja verovatno menjati za drugu bebu ...uzeli smo ih tada prema mogucnostima ...smeta mi sto kad okrenem rucku (baba prema meni) tesko se krecu jer tada prednji tockovi nisu dupli i nemaju amortizere .Bezveze. user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1495
15.9.2014 23:26:43   
Jole84
Anče kolica su prelepa!! U zdravlje da se vozite i da nas zovete u šetnjicu user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1496
15.9.2014 23:29:32   
dunja RR
Anči, odlična user posted image

Podesti me sada da moram da nabavim navlaku za kišu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1497
16.9.2014 0:53:02   
Sanchy
Ana super kao i bojauser posted image ..Dunja imas u DM/u navlaku za kisu oko 500 din ako se dobro secam..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1498
16.9.2014 1:18:29   
dunja RR
SAnchy, jel univerzalna?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1499
16.9.2014 1:22:39   
dunja RR
Našla sam OVU
piše da je univetzalna ali je 1200 i nešto. Jel ta u DM-u ovakva?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here