Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.9.2014 19:54:26
|
|
|
|
Ipokrisia
|
nemam pojma, jel se seta beba prvih mesec dana? nesto znam da sam ranije cula da se u setnju krece nakon 30 dana, a mozda je bilo nesto drugo u pitanju sad vise i ne znam
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.9.2014 19:58:02
|
|
|
|
Sanchy
|
Kada je bas minus i kada su temp,preko 30 stepeni onda ne,u suprotnom mozes slobodno..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.9.2014 20:00:05
|
|
|
|
Ipokrisia
|
u super, ja bas razmisljala kako sedeti u kuci ko ludak mesec dana e znam kako sam to cula,sad se set_ih, skoro se neka moja drugarica porodila i kao za mesec dana krecu u set_nje, a ne znam sto,sad je bas fino preko dana...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.9.2014 20:10:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia nemam pojma, jel se seta beba prvih mesec dana? nesto znam da sam ranije cula da se u setnju krece nakon 30 dana, a mozda je bilo nesto drugo u pitanju sad vise i ne znam Da sam se ja porodila po ovom vremenu verovatno bih izvodila...ali bilo je hladnije. Patronazna mi je savetovala da 40 dana ne izlazi, ali ja je izvela sa skoro mesec...nista joj nije falilo. A inace, ako ima bilo ko da ostane sa bebom, mozes ici sama da setas okolo krug , jer beba na pocetku vise spava nego sto je budna.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.9.2014 20:15:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni su ova slatka,mogu biti unisex ...http://www.juniorshop.rs/oprema-za-bebe/hauck-kolica-miami-smoke-capri-sivo-plava-kolica-za-bebe-juniorshop.html#&panel1-1 a to sto su svetla, neka su
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.9.2014 20:22:26
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 IZVORNA PORUKA: Sanchy I jedna i druga boja su ti jako nezahvalne za odrzavanje..i nama su ostala kolica nova nova,jaje isto skroz novo,ali meni zao da prodam Idem sutra za Sofiju i tamo u prodavnici imam plava,roze,kapucino i bez.Od toga treba da izaberem.A taj komplet kod nas kosta oko 92.000 din,a tamo 600e,tako da moram neka od tih da izaberem.Roze je tamnija.Mislim da ce samo bez biti teze za odrzavanje,a opet su najuniverzalnija.Verovatno cemo sutra na licu mesta odluciti Ana jel u Sofiju idete samo po kolica ili kupujete i ostatak opreme? Gde idete tj.u koju radnju ?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 19:58:02
|
|
|
|
Ana13
|
Anita,isli smo u Aiko.To je pre Sofije kod metroa i jumbo-a. Nakupovala sam i nesto od Avente stvarcica i neke sitnice za kucu.Isli smo u Jumbo,Aiko i Ikeu.Ali samo su kolica krupnija stavka.Pogledaj sajt Aiko prodavnice,stvarno ma svasta.Mada nisam videla kolica za trojke Kod Metroa ima neki outlet za decije stvari i imaju svu mogucu opremu za bebe,ali ja nisam nesto posebno gledala kolica,jer nemaju peg perego.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 20:05:32
|
|
|
|
Ana13
|
Kupili smo ovaj set Peg perego book plus sportivo i modular geo Kad smo pogledali uzivo sve boje,najlepsa je bila bas ova koja mi se nije dopala preko neta Odusevljena sam kolicima,bas su spejsi Ceo dan ih vozam po kuci,sklapam,rasklapam. Sve se to radi jednom rukom. Dobili smo i navlaku za kisu i zimsku navlaku.Kad se spakuju,bas malo mesta zauzimaju. Imaju milion dugmica i tri puta sam procitala uputstvo,ali sad kad sam sve provalila,odusevila sam se.Jedva cekam da ih isprobam napolje,a za to mi treba beba,da me n gledaju kao ludaka sa praznim kolicima Izgledaju glomazno,a vrlo su lagana
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 20:11:09
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Anita,isli smo u Aiko.To je pre Sofije kod metroa i jumbo-a. Nakupovala sam i nesto od Avente stvarcica i neke sitnice za kucu.Isli smo u Jumbo,Aiko i Ikeu.Ali samo su kolica krupnija stavka.Pogledaj sajt Aiko prodavnice,stvarno ma svasta.Mada nisam videla kolica za trojke Kod Metroa ima neki outlet za decije stvari i imaju svu mogucu opremu za bebe,ali ja nisam nesto posebno gledala kolica,jer nemaju peg perego. Ana, Ja sam isla cesto u Sofiju i znam za te radnje. Meni tata radi u Sofiji. Pitala sam onako gde idete, ne zbog kolica. Mi cemo dobiti kolica za blizance i plus jedna obicna. Tako da tu stavku necemo kupovati.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 20:12:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ana bas su lepa kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 20:13:00
|
|
|
|
anita
|
Ana prelepa su vam kolica. Jos samo da dodje bebac pa da uzivate u potpunosti u njima.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 20:23:19
|
|
|
|
anita
|
Gledali mi i kolica za trojke ali smo odustali od kupovine kada smo culi da cemo dobiti na poklon. Iskreno i neka koja smo mi gledali su preskupa. Kostaju 100.000 rsd
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 20:39:26
|
|
|
|
vonavoj
|
za te koji hoce da vam kupe kolica!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 20:41:43
|
|
|
|
vonavoj
|
ANa,kolica su extra!!! KOliko su kostala?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 20:44:47
|
|
|
|
bubulence
|
Ana odlicna su
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 20:49:26
|
|
|
|
Ana13
|
Super sto dobijate tako dobar poklon,Anita Hvala,zene Kod nas ovaj set kosta 90.000-95.000,a u Sofiji malo vise od 700 e. Juce su bila na popustu,pa smo ih platili oko 600 e,plus treba da uzmemo povracaj pdv-a i krajnja cena je 535 e.Toliko bih kod nas platila samo osnovna kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 20:54:05
|
|
|
|
vonavoj
|
odlicno ste prosli! I moja sestra je pre 5 godina kupila peg perego za 500e..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 20:54:25
|
|
|
|
branki*
|
ana,bas su lepa kolica ja vise nemam predstavu koliko se sta krece od tih stavri za bebe,sve ssam pozaboravljala.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 21:02:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mnogo su lepa kolica! Ja cu ova moja verovatno menjati za drugu bebu ...uzeli smo ih tada prema mogucnostima ...smeta mi sto kad okrenem rucku (baba prema meni) tesko se krecu jer tada prednji tockovi nisu dupli i nemaju amortizere .Bezveze.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 23:26:43
|
|
|
|
Jole84
|
Anče kolica su prelepa!! U zdravlje da se vozite i da nas zovete u šetnjicu
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.9.2014 23:29:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Anči, odlična Podesti me sada da moram da nabavim navlaku za kišu.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.9.2014 0:53:02
|
|
|
|
Sanchy
|
Ana super kao i boja ..Dunja imas u DM/u navlaku za kisu oko 500 din ako se dobro secam..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.9.2014 1:18:29
|
|
|
|
dunja RR
|
SAnchy, jel univerzalna?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.9.2014 1:22:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Našla sam OVU piše da je univetzalna ali je 1200 i nešto. Jel ta u DM-u ovakva?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo mom detetu kojeg više nemaDanas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?