Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2012 21:18:11
|
|
|
|
Sanchy
|
Chicco je preskup i to dobijes samo kolica cini mi se..mislim bez as ili ravne korpe?Dranje...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2012 21:56:13
|
|
|
|
maslackic
|
c.p.c Slavice uzmmi slobodno. ekstra su... Uz chicco living dobijas isto sto i uz Cam Prety Cros (muf za noge,,kabanicu) , jeste skuplji kod nas, ali preko je oko 270e i jos kad vrate Pdv ispadnu jeftinija od Cam ovde...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2012 22:23:47
|
|
|
|
slavica.
|
Ma da,znam sta se dobija,detaljno sam ja proucila oba modela Nego,gde preko? Odakle ti ih sestra donosi? Mislim,imamo mi rodbine svuda,pa mozda nekog i uposlim da mi donese ako je stvarno tako,i ako imam koga da uposlim :) Meni su CL lepsa,a sto se tice funkcionalnosti,verujem da su prilicno slicna. Zato i kazem,za tu razliku u ceni,bice mi CPC lepa
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2012 23:06:48
|
|
|
|
Sesilija 83
|
lele kakva polemika oko kollica Evo ja da podrzim Gae imamo CAM combi family i super smo zadovoljni u korpi je u dn sobi po celi dan u njoj spava a nocu je naravno u krevetcu,as je super za krace relacije samo klik i eto ga na kolicima i vozzzziiii korpa takodje za duze setnje(kad nema kise)... torba ko torba al lepo se slaze i kabanicu probasmo juce lepo nam cuci za do dz(daleko je parking)... Znaci nisam bacila pare na 3u1 kao sto me ukucani davili vec se za sad isplati za svaku paru sto i oni vide A TO MI JE NAJDRAZE STO SAM BILA U PRAVU PA SAD CUTE KAO MULE(MUSKO TELE)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2012 23:12:08
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Pitanje za Gae i za ostale Da li ste slucajno negde videli da ima da se kupi mrezica protiv musica i insekta za kolica model kao kabanica ali je kao od tila ... Moja sestra je u francuskoj dobila uz neka kolica neznam koja je marka bila ali sad nema nigde da se kupi trazila ja ovde svi me gledaju belo To je strava za leto kad krene najezda komaraca...mi smo sestricinu time extra stitili a beba vidi napolje a ne ujedaju je raznorazne bubice??????? Bas sam kratka sa pitanjem
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2012 23:17:50
|
|
|
|
slavica.
|
Sesilija,bas danas sam citajuci po forumima za kolica,negde naletela da je neko pominjao da ta mrezica ima u DMu. E sad,ako oni lazu,lazem i ja tebe . Ti pogledaj,ne kosta te...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2012 23:21:48
|
|
|
|
marijana22
|
Pratim ovu temu duze vec jer mi je kupovina kolica najveci problem. Citajuci ovde sta ste pisale dosla sam do zakljucka da su Cam, Chicco i Peg Perego (sva 3 u 1 naravno) zlata vredna kolica koja mozete voziti po svim mogucim i nemogucim terenima, situacijama i uslovima........ A sva druga (citaj jeftinija) krs nevidjeni koji ce se raspasti cim sidjete sa trotoara. Ako sam lose shvatila, izvinjavam se Zar mula nije kombinacija konja i magarca?!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.4.2012 0:12:31
|
|
|
|
mama kukunka
|
ima neka, videla sam u DM-u..a da li je od tila, nemam pojma
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.4.2012 1:59:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima u DMu, nije til al je odlična, mi je imamo, kupila ja prošlog leta i glavu je žabi u selu spasila. Ja ne merem tvrditi šta je krš a šta ne, ali da su mi CAM Comby Family zlata vredna jesu. Posle 10 meseci svakodnevnog vozanja opet bih ih kupila i platila i više ako treba bez da pravim pitanje. Hvala onom ko ih napravi!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.4.2012 8:18:16
|
|
|
|
Sesilija 83
|
e hvala za odgovor za mrezicu... znam ja na koga mogu da racunam Pa sto se mule tice ima dva opisa jedno je musko tele a drugo konj i magare pa kako se kome svidi posto mi je sveki ke...la za kolica i sa onim njenim loknama na celu meni lici na teeeleee
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.4.2012 14:16:01
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
I mi smo se odlucili za Cam PC. Jos nam je rano da ih uzmemo da nam bezveze ne prave guzvu po stanu, ali za mesec-dva ih uzimamo. Super je ideja to sa mrezicom, taman cu je i ja uzeti.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.4.2012 16:28:23
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: slavica. Ma da,znam sta se dobija,detaljno sam ja proucila oba modela Nego,gde preko? Odakle ti ih sestra donosi? Mislim,imamo mi rodbine svuda,pa mozda nekog i uposlim da mi donese ako je stvarno tako,i ako imam koga da uposlim :) Meni su CL lepsa,a sto se tice funkcionalnosti,verujem da su prilicno slicna. Zato i kazem,za tu razliku u ceni,bice mi CPC lepa KLIK nasa su boje RED PASION, a ja sam htela ta Romantic ali su lepa i ta... sestra mi ih je poslala iz Hanovera,ali verujem da se i u drugim drzavama moze naci...a mozes da vidis da je cena puno niza nego kod nas...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.4.2012 19:46:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako je to kod tebe jeftino , nemam iskustva sa tim kolicima ali mislim da nemas u cemu da pogresis
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.4.2012 20:11:43
|
|
|
|
maya78
|
Pa ovde imas uvek neka snizenja razna i rasprodaje zbog boje ovog onog i ako naletis na svasta nesto pa tako i ja na ovo al sad koja od ova dva to samo ne znam jer jerftinije ni ovde necu naci A kad smo kod rasprodaja uhvatila sam skoro u jednoj dobroj radnji za bebe kupis jedan artikal dobijes druga dva gratis :) Tako da sam curici uzela komplet trenurku sa kapuljacom, jaknicu za jesen i peskir za kupanje sa kapuljacom sve za 13 EUR-a :) Ma ja sam ti zaludna domacica pa se imam kad time baviti
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.4.2012 22:39:26
|
|
|
|
Druid
|
Ja sam pri biranju kolica pročitala ovo KLIK i KLIK. Presabrala šta mi je bitno. I izbor je pao na Quinny Buzz. Roditelji su nam dali pare za kolica, a mi našli u oglasima polovnu korpu i AS. Sjajno očuvano. Nisam se do sad nijednom pokajala, a biće i za drugu bebu.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.4.2012 22:49:38
|
|
|
|
Sanchy
|
Pa otprilike sam se i rukovodila svime sto je napisano osim ovoga za tockove,stvarno mi jos to nije palo na pamet da pitam da li su plasticni ili gumeni?Pitam se da li i prodavac to zna?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.4.2012 23:13:51
|
|
|
|
Sashica82
|
Druid, i mi imamo quinny buzz 3. Dobili od devera polovna. Sve ok, korpa, kvalitetna, vidim skupa, ali teškaaa... To je pravo terensko vozilo. Ja ih zovem traktor. A i sedište nam je već usko. Ja sam juče naručila peg perego pliko mini. Da sam u startu kupovala uzela bih nešto između, kao ova Cam o kojima ćaskate neko vreme, ili Ingesinu. Sreća da sam ova standardna dobila polovna, nismo se mnogo ni vozili, pa sad ko čovek kupujem kolica, kojima ćemo, računam, dušu uzeti. Koštaju 16,5 hijada. Teška 5,5 kg! I imaju zimsku navlaku za nožice. Ćao zdravo. Ja bih budućim mamama preporučila da, ako mogu, da se za početak "provuku" sa kolicima sa korpom i ostalim čudima koja vam trebaju za novorođenče, pozajmite, polovno isl. A onda nabavite nešto lagano i kvalitetno. Sigurno ćete se više voziti što je beba starija. To je moje mišljenje. Iz iskustva...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.4.2012 23:19:58
|
|
|
|
Sanchy
|
Na zalost,nemam od koga da pozajmim, ali bas iz tog razloga sto imam nameru da kupim neka laksa vrlo brzo,nemam nameru da dajem neke silne pare za ova prva kolica....
< Poruku je uredio Sanchy -- 20.4.2012 23:22:30 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2012 5:20:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam u startu pdlučila da neću kupovati kišibran jer su kao kolica za lutku, grozna za guranje i ne tako udobna za dete kao velika kolica. Tako da sam tražila kolica koja neće biti previše teška u varijanti sa sportskim sedištem i to sam našla kod CAMa sa njegovih 9 kg, za mene sasvim prihvatljivih. Točkove sam i te kako gledala, uzela sam kolica sa gumenim točkovima i dobrim amortizerima. Svaki prodavac zna da li su točkovi plastični ili gumeni a i vidi se, brate, i bez da pitaš. Pošto smo se odlučili za 3u1, nije mi bilo bitno da se ručka prebacuje jer je prvih 6 meseci gledala iz korpe u mene a posle joj je sve drugo bilo interesantnije. Kod nas se okreće sedište ali ni to nismo koristili. Ne skakući i ne odvaljuju Žabi bubrege na neravnom terenu, udobna su i dovoljno velika i široka, nisu previše teška, lako upravljiva i lagana za guranje.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2012 10:14:53
|
|
|
|
Sashica82
|
Stigla mi kolica! Peg perego pliko mini Gae, daleko je ovo od kolica za lutku. Sklopila sam ih za sekund. Probna vožnja za koji sat, a za sada je "subjekat" zadovoljan!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2012 10:38:53
|
|
|
|
slavica.
|
Uh,maslackic,razlika je 100 eura! A koliki je kod njih povracaj poreza? Imamo rodbine i u Nemackoj,samo sto su tetka i teca mm koji zive tamo upravo u Srbiji,a brat mu dolazi tek u julu,a ja bih da imam kolica i ranije... Ne znam,videcu da li postoji neka mogucnost da nesto iskombinujemo... Racunam ako mi posalju busom,opet cu morati da platim slanje,pa mi dodje na isto...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2012 10:42:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja nisam baš toliko oduševljena Cam-om. Zadovoljna da ali ne i oduševljena. Slažem se da su udobna, barem mi tako deluju, Mare ne ume da mi kaže ima dovoljno mesta, fino idu po ovom krš putu koji je kod mene.. ali kao što sam već rekla, da opet kupujem verovatno bih uzela peg perego ili neku nemačku marku. Evo nama se pre neki dan desilo da u sred hipermarketa prednji točkovi počnu sami da se koče. Ne znam od čega. Juče sam ih vozila napolju i nije se to desilo. Sve u svemu, za te pare su sasvim ok.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2012 19:17:06
|
|
|
|
Sashica82
|
Ja došla pre koji sat iz šetnje sa novim kolicima (kao da nisam išla sa deteom ). Obožavam ih! Pre pre lagana, stabilna, udobna, ogromna tenda, sunce ne može bebi do lica nikako, široko sedište... Najbolja kupovina!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2012 20:49:58
|
|
|
|
gracia
|
Ana, to hoce zbog podloge da koci, imaju ti supermarketi posebne podove, kao i neke garaze... Ja sam uzela nemacka, Recaro, kolica + ravna korpa, super sam zadovoljna
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?