|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
12.5.2012 9:51:12   
meyo
cijeli cu se zivot kajai sto sam kupila chicco colica i to model Ct.02
sto neko ranije rece ne dodje ti nista od opreme bez pokrivac za noge al "blesava" niko da ti kaze
uzmes prvo sta ti predloze.. idiot djeluju mi skroz neudobna jer meni bebac od mjesec dana nije lijepo mogao leci u njih naravno jer je bilo bez korpe nego onako "na suvo" .. a sad mi glupo kupovati nova kolica za drugu bebu, jer prema planovima nece biti trece bebe pa mi dodje bacanje novaca, al ujedno nema sanse da se beba pristojno vozi u ovim kolicima, jel znate ima mozda ravna korpa da se kupi da bi mogla doci na ova kolica ??

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 676
12.5.2012 10:06:34   
Anoniman
Nisam sigutna za Chicco sisteme, ali na CAMu se ravna korpa kači na isto mesto i na isti način kao i AS, što je i najlogičnije, tako da na bilo koju šasiju koja prihvata AS može da se montira i ravna korpa. Logično bi bilo da je i kod Chicco kolica isti princip.

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 677
14.5.2012 23:52:34   
honolulu
sta mislite o ovim kolicima?

http://www.chicco.rs/proizvod.asp?id=7&pro=791226300

da li neko ima iskustva sa njima i da li znate gde su najpovoljnija?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 678
16.5.2012 13:21:52   
Catalina.
http://shop.aksa.rs/katalog/hauck-sistem-trio-condor-jeans.html

mi smo narucili ova za naseg decaka,ima sve potrebne delove lagana su lepose sklapaju i staju u nas mali gepek...

da li neko ima iskustva sa njima i tom markom uopste :)

(odgovor članu honolulu)
Direktna veza do poruke: 679
16.5.2012 13:31:42   
Sanchy
Ne izgledaju lose,ja trazim bas kolica koja imaju mogucnost da budu okrenuta i ka meni i od mene...znaci ova cena je bez as a koliko jos kosta as?

(odgovor članu Catalina.)
Direktna veza do poruke: 680
16.5.2012 18:09:38   
Catalina.
Predpostavljam da pod as mislim na autosediste :)

ta manja korpica je i autosediste,s tim sto se ona pricvrscuje za sediste uz pomoc sigurnosnog pojasa a ne na onaj deo posebno....bar su mi tako objasnili...ja se nadam da moze tako i da me nisu prevarili posto sam ih vec narucila user posted image

svi ti delovi na slici spadaju u tu cenu...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 681
16.5.2012 18:12:51   
liliana
Catalina, moja su bila slična (Italijanska-Space), s tim što im ova ručka za voženje nije bila ovakva kao na slici, več iz jednog dela. Ja sam prezadovoljna. Iskoristili smo ih maksimalno. t. ima 2 god i još ponekad traži da se vozi u njima. Jako su funkcionalna.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 682
16.5.2012 19:24:09   
slavica.
Meni su pre neki dan stigla ona PP Switch kolica i jedva cekam da ih koristimo user posted image
Vozala sam ih po sobi,i okretala,sklapala... Super su laka za rukovanje,nadam se da ce tako biti i kada bebac bude bio u njima....

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 683
17.5.2012 12:22:52   
Valerie
mi smo uzeli hauck trio shopper KLIKKK
u aprilu je bio na akciji 21.300
super su mi, korpa je velika i jaka, tockovi se lako vrte, sve se lako sklapa, samo jos da uzvezbamo montiranje AS u kola
boja je zelenija nego na slici, prava neka morska tirkizna, tako da moze bas lepo za nasu user posted image
jel ih ima jos neko, kakva su iskustva?
ja se dvoumila izmedju njih i hauck malibu, ali je malibu sa aluminijumskim ramom koji lakse moze da se polomi pri nestrucnoj upotrebi. tako kazu komentari na stranim sajtovima... pa smo se odlucili za shopper

< Poruku je uredio Valerie -- 17.5.2012 12:28:05 >

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 684
18.5.2012 20:15:30   
Cinderella7
Mi smo kupili Camova kolica,plus jos jedna Camova smo dobili,jos bolja od kupljenih...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 685
22.5.2012 22:11:03   
Linonina
Zanima me jedna stvar, elem da li je ta tvrda korpa toliko korisna, tj. neophodna?
Sve se nesto mislim da uzmem neka kolica ako ima samo sa autosedistem, tu korpu nekako da izbegnem...user posted image U ovolickom stanu kad je beba preraste nemam gde sa njom..
Da li postoji neka kompromisna mogucnost bez korpe sa autosedistem? user posted image
A opet ne znam da li moze mala beba na ravnu podlogu samo...Nisam pametna.

(odgovor članu Cinderella7)
Direktna veza do poruke: 686
23.5.2012 5:54:52   
Anoniman
Možeš da je izbegneš tako što ćeš uzeti kolica koja imaju skroz ravan položaj, ali meni se ona pokazala kao zlata vredna. Koristili smo je 5 i po meseci, kao kolica, kao kolevku i kao putno krevet. Preko dana je spavala u ravnoj korpi a noću u krevecu, kad smo putovali imala je gde da spava, a ono što je najveća prednost je što je mnogo prostranija i udobnija od spuštenog sportskog sedišta. U sedištu beba može da leži uvek samo u istom položaju na leđima, vezana a u korpi kao u krevecu bez kaiševa i sputavanja, može i na boku... Kad je trebalo da idem do kupatila samo je spustim i znam da je beznedna i da joj je udobno, a dok je vežem u sportsko sedište mislim da posle ne bih morana ni da idem... Inače živimo u stanu od 40 kvadrata, tako da razumem tvoju dilemu, al ja moju korpu ne bih dala ni za šta na svetu.

(odgovor članu Linonina)
  Direktna veza do poruke: 687
23.5.2012 9:03:29   
Anoniman
Mi nikad nismo koristili korpu i sad je ne planiram , prosto se nismo uklopile , korpa i ja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 688
23.5.2012 9:07:09   
Anoniman
Ni ja je nisam koristila nikada, niti mi je falila. Imam PegPerego Pliko P3 kolica koja imaju skroz ravan položaj, i u tome sam ih vozala dok su bili maleni. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 689
23.5.2012 9:09:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gae_gr

U sedištu beba može da leži uvek samo u istom položaju na leđima, vezana a u korpi kao u krevecu bez kaiševa i sputavanja, može i na boku... Kad je trebalo da idem do kupatila samo je spustim i znam da je beznedna i da joj je udobno,

Pa zavisi kakva kolica imaš. Moja su u tom skroz ravnom položaju  izgledala identično kao korpa, ograđena sa svih strana, ravnog dna, široka i prostrana, i beba je spavala bez pojaseva, na boku.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 690
23.5.2012 9:28:09   
zivka

IZVORNA PORUKA: Linonina

Zanima me jedna stvar, elem da li je ta tvrda korpa toliko korisna, tj. neophodna?
Sve se nesto mislim da uzmem neka kolica ako ima samo sa autosedistem, tu korpu nekako da izbegnem...user posted image U ovolickom stanu kad je beba preraste nemam gde sa njom..
Da li postoji neka kompromisna mogucnost bez korpe sa autosedistem? user posted image
A opet ne znam da li moze mala beba na ravnu podlogu samo...Nisam pametna.

Mi smo samo par puta koristili korpu od pruca -tj 2x radi kontrole u DZ, kolica ne koristimo uopste po stanu, imamo lezaljkicu ono kao ljulja, a dok nismo dosli do okretanja mirno je spavao tako je bilo spavanja na trosedu ali u principu u 95% u krevecu... Mislim da ako se beba rodi leti da nema potrebe za korpom vec su dovoljna kolica i AS....

(odgovor članu Linonina)
Direktna veza do poruke: 691
23.5.2012 9:42:11   
zivka
Inace Inglesinina su zakon zbog lakoce tukovanja , guranja i naravno tezine ....
E da ! super je varijanta sintezis koji ide na ista kolica-recimo: chipolino puki kolica injihov sintezis i to je to...ima i video...

< Poruku je uredio zivka -- 23.5.2012 9:48:08 >

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 692
23.5.2012 12:53:28   
Linonina
Pa i ja sam tako nesto mislila kolica sa dobrim nultim polozajem i da izbegnem tu korpu koja se, cini mi se, brzo i preraste. Nije da ne koristi, ali moze i bez nje.
Zivka, moram ti reci da mi se ova puki svidjaju. I ne izgledaju uopste komplikovana, a imaju i taj nulti polozaj i as. Ne znam kakva su se pokazala u praksi ali bas dobro izgledaju.user posted image

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 693
23.5.2012 13:20:41   
zivka
Pa meni su se cinila u prirodi skroz pristojno-planirala sam njih da kupim ali smo dobili nekih troje kolica....No razmisljala sam ovako: nema veze kupicemo sl god. letnja nova i to je to...
Ne znam odakle si ali znam da ih je bilo u Piramidi u prizemlju.

(odgovor članu Linonina)
Direktna veza do poruke: 694
23.5.2012 14:19:36   
Linonina
Sad sam gledala i po netu, mogu da ti kazem da ih svi hvale! I stvarno kada se stave u nulti polozaj skoro kao prava korpa. Jedino ne mogu da nodjem cenu sa tim as u kompletu.. Sad cu jos malo da pogledam, ako nista, svraticu do Piramide.

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 695
23.5.2012 14:25:19   
Anoniman
Ja bih pre uzela kolica sa duplim točkovima.

(odgovor članu Linonina)
  Direktna veza do poruke: 696
24.5.2012 15:01:02   
Linonina
Razgledam kolica nema sta nisam pogledala, i naletim na Graco fusion kolica. Lagana, sa nultim polozajem, funkcionalna ali i skupa... Jel imao neko?
Meni super izgledaju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 697
24.5.2012 15:27:29   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Catalina.

http://shop.aksa.rs/katalog/hauck-sistem-trio-condor-jeans.html

mi smo narucili ova za naseg decaka,ima sve potrebne delove lagana su lepose sklapaju i staju u nas mali gepek...

da li neko ima iskustva sa njima i tom markom uopste :)

Catalina.,cine mi se ok ali u ovu cenu ne ulazi i AS koliko ja vidim na sajtu ?Koliko je as posebno?

Direktna veza do poruke: 698
24.5.2012 18:01:46   
purplish
IZVORNA PORUKA: zivka

Inace Inglesinina su zakon zbog lakoce tukovanja , guranja i naravno tezine ....
E da ! super je varijanta sintezis koji ide na ista kolica-recimo: chipolino puki kolica injihov sintezis i to je to...ima i video...

Na osnovu licnog iskustva, zeljela bih da potvrdim ovo misljenje. Ja sam Inglesina-u kupila jos 2009. kada sam bila prvi put trudna, i evo ostala su u toliko dobrom stanju da cu ih sada koristiti i za drugu bebicu. Meni su se, kao i tebi, svidjela zbog lakoce rukovanja, imam osjecaj da bi njima mogla upravljati malim prstom user posted image . I jos kada se uzme u obzir, da je bio neki popust za ova kolica kada smo ih kupovali-definitivno su nam se isplatila.

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 699
24.5.2012 18:46:06   
Sashica82

IZVORNA PORUKA: Linonina

Razgledam kolica nema sta nisam pogledala, i naletim na Graco fusion kolica. Lagana, sa nultim polozajem, funkcionalna ali i skupa... Jel imao neko?
Meni super izgledaju.

Sad sam bila na sajtu Akse, pa vidim da su vam ova kolica na akciji.

(odgovor članu Linonina)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here