Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2012 21:03:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Moguće, gracia, to sam i ja pomislila. Uh, ja sam htela Recaro ali bilo mi mnogo 118 hiljada
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2012 21:05:30
|
|
|
|
gracia
|
A, pa nisam naravno ta uzela, to su babyzen, mada su prelepa. Ovo je neka skromnija varijanta, ali potpuno zadovoljavajuca
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.4.2012 21:17:27
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: slavica. Uh,maslackic,razlika je 100 eura! A koliki je kod njih povracaj poreza? Imamo rodbine i u Nemackoj,samo sto su tetka i teca mm koji zive tamo upravo u Srbiji,a brat mu dolazi tek u julu,a ja bih da imam kolica i ranije... Ne znam,videcu da li postoji neka mogucnost da nesto iskombinujemo... Racunam ako mi posalju busom,opet cu morati da platim slanje,pa mi dodje na isto... porez je cini mi se oko 19 posto, s tim sto kada izlazis iz zemljemoras da overis racun... meni je sestra poslala preko nekih prijatelja koji su tada dolazili..ako salju busom skupo je a i onda od tog poreza nema nista...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.4.2012 12:55:42
|
|
|
|
Sesilija 83
|
evo da se javimo nasli smo juce mrezicu u Aksi ..560,din Isuper je moze ina korpu a i na kolica...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2012 18:49:01
|
|
|
|
soni
|
quinni su odlicna kolica , mada se meni izajn ne svidja ali sam cula samo pohvale IZVORNA PORUKA: Druid Ja sam pri biranju kolica pročitala ovo KLIK i KLIK. Presabrala šta mi je bitno. I izbor je pao na Quinny Buzz. Roditelji su nam dali pare za kolica, a mi našli u oglasima polovnu korpu i AS. Sjajno očuvano. Nisam se do sad nijednom pokajala, a biće i za drugu bebu.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2012 18:52:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sesilija 83 evo da se javimo nasli smo juce mrezicu u Aksi ..560,din Isuper je moze ina korpu a i na kolica... Ja kupila letos u DMu za 300 i nešto. Staje na korpu, kolica ali i na našu ogradicu, pa joj navučem na ogradicu i nabacim koju igrčku odozgo da je zezam
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.4.2012 16:27:54
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Uh bre gae sto si neka.. Dete kad poraste sve ce da ti vrati... Mucis ga od malih nogu .. mozda je to i bolje neka se snalazi.. Kad sam bila u aksi ja videla i kuila odmah kad sam vec tu
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2012 13:44:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Vezano za upravljivost i težinu. Ja sam danas naša kolica (Cam comby family) koja imaju 2 ručke podigla jednom rukom na zadnjim točkovima na prvi sprat dok sam u drugoj držala Žabu koja ima 10 kg. Obično penjem i spuštam kolica sa obe ruke dok je ona u njima al se ukakila danas i ako je spustiš kreće vriska pa smo i ovaj ekstremni sport oprobali i prošlo bez problema.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2012 13:51:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sesilija 83 Uh bre gae sto si neka.. Dete kad poraste sve ce da ti vrati... Mucis ga od malih nogu .. mozda je to i bolje neka se snalazi.. Kad sam bila u aksi ja videla i kuila odmah kad sam vec tu Mm i ja je "mučimo" od kad se rodila. Skoro sam gledala slike da se poprisetiom koječega... Sa 2 meseca i nekom polunaglavačke položaju leži u naručju ogromne hello kity. Sa 3 meseca sam počela da je tumbam u okrećem za noge. Sa 9 je prohodala na rukama kao kolica. Mamina cirkuska atrakcija.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2012 13:56:42
|
|
|
|
Sanchy
|
Uff,svaka tebi cast ja za tako nesto nemam snage,sreca pa zivimo u prizemlju a i mm je preduzetnik i uglavnom radi od kuce tako da smo skoro uvek zajedno:),pa mi ni tezina kolica ne igra neku ulogu..svakako ih ja necu nosati:D....a ni dete,jedva podignem tri kile a da me ne zaboli bubreg,sta cu,tako je kako je.....
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.4.2012 20:43:08
|
|
|
|
slavica.
|
Ajde vi iskusne mame da mi kazete,mozda je glupo pitanje,ali koliko je bitan muf za noge? Posto sam na nekim sajtovima nasla Peg Perego,Switch model,ali nema ni muf za noge,ni kisnu kabanicu,ali je na snizenju 27.500. E sad,razmisljam,kabanicu mozemo kupiti neku univerzalnu,posto su mi one njihove skupe,ali muf za noge nema posebno da se kupi... ali sve mislim,zimi cemo ga obuci u skafander,umotati u cebe... ne znam,sta mislite?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.4.2012 21:01:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: slavica. Ajde vi iskusne mame da mi kazete,mozda je glupo pitanje,ali koliko je bitan muf za noge? Posto sam na nekim sajtovima nasla Peg Perego,Switch model,ali nema ni muf za noge,ni kisnu kabanicu,ali je na snizenju 27.500. E sad,razmisljam,kabanicu mozemo kupiti neku univerzalnu,posto su mi one njihove skupe,ali muf za noge nema posebno da se kupi... ali sve mislim,zimi cemo ga obuci u skafander,umotati u cebe... ne znam,sta mislite? Mi smo taj muf baš koristili ne toliko zbog toplote koliko što kroz njega teže nego kroz ćebe probija vetar pa mi to delovalo kao malo bolja solucija, ali i bez njega se može, ako je samo muf manjak, slobodno ih uzmi, što se mene tiče. Navlaku za kišu OBAVEZNO kupi neku univerzalnu, taman ti samo jednom zatrebala, tad kad zatreba daješ sve pare samo da je imaš, veruj mi!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.4.2012 21:15:45
|
|
|
|
slavica.
|
Verujem. Ne planiram da set_am dete po kisi,ali nikad ne znam da li ce me kisa negde iznenada uhvatiti,pa racunam da to moram imati. Inace,ovo su kolica http://www.otvoreno.rs/www/singleitem_buy.php?id=17782 Zato,mislim da mi je nedostatak mufa veci problem (ako jeste problem),jer kisnu kabanicu mogu kupiti i neku univerzalnu. A inace,izvinjavam se zbog NEsredjivanja linkova,citam milion puta,i ne znam pa ne znam da ga sredim!
< Poruku je uredio slavica. -- 30.4.2012 21:17:07 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.4.2012 21:25:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Super su kolica!!! A ovde piše da ide uz njih i navlaka za kišu: Štitnik za kišu sa prozorom i dva bočna ventilaciona otvora Kako god bilo, meni se mnogo dopadaju, pogledala sam video, mislim da imaju sve što treba čak i bez mufa, ušuškaćeš neko ćebence i gotovo.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.5.2012 8:31:28
|
|
|
|
slavica.
|
Da,i ja sam videla da pise to "stitnik za kisu",ali reko mozda misle na tendu na kolicima,posto sam na par mesta procitala da ne ide uz njih ta kabanica... Ne znam,mi smo sve blizi tome da ih narucimo-bojim se da ner poskupe,ova cena mi odgovara. Ako jos neko kaze koju rec,znacice mi :) A i tebi Gae mnogo hvala na misljenju! Bas mi znaci kad to osmeka neko ko vec ima dete,pa samim tim zna da li je ponuda dobra :)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.5.2012 9:11:35
|
|
|
|
Anoniman
|
A šta ćeš za as? Mislim, koliko ono dođe, da ti se na kraju ne popne cena da ti se više isplati da uzmeš nema 3 u 1. Samo to proveri, a sve i da nema navlaku za kišu toga ima čak i u DM-a za smešne pare, baš te briga.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.5.2012 13:04:47
|
|
|
|
Ivence
|
Mia smo pozajmili Peg Perego kolica, ali neki stariji model, medjutim, posto smo muz i ja se vencali na kolektivnom vencanju, od opstine savski venac dobili smo kolica chicco multiway... kolica su ekstra Od 0 do 13kg.... mi dobili narandzastu boju, ali ima mnogo lepih boja, crvena, plava, zelena, ljubicas_ta... dobili smo i dunjicu, i onu navlaku za kisu koja prekrivaju cela kolica, imaju stalak za flasice, dodatnu zastitu za ledja, ma super su, a cena im je 12000... laka su strasno, lako se sklapaju i rasklapaju, a ja niti sam krsna niti spretna :))) Ovakva su sa dunjicom
< Poruku je uredio Ivence -- 2.5.2012 13:10:18 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.5.2012 18:30:17
|
|
|
|
slavica.
|
gae ne planiram da kupujem ono prvo AS,to cemo pozajmiti,malko mi je skupo kao nesto sto se koristi prilicno kratko. Posle planiramo da kupimo ono skuplje,mislim da je Recaro,ili tako nesto,i to moze da se koristi par godina,jer imaju neke delove-uloske koji se vade,koliko sam ja na brzinu pogledala neke reklame... Tako da,za kupovinu kolica mi nije bitno AS,svakako sam se vec skoro odlucila za Cam Pretty Cross,a ni ona nemaju AS.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.5.2012 21:08:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo danas isprobali Chicco lightway. Majko mila, jesu kao lagana al mnogo se teže guraju od naših velikih. Definitivno sam ubola prava kolica za naše potrebe. Slavice, ako imate od koga da pozajmite jaje, onda vam je ono super prilika!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.5.2012 7:17:08
|
|
|
|
Ivence
|
Ova su super, bar meni... i lako ih guras, i svuda prodjes, ma bre, extra :))) Ne znam za ta cam, vidim svi ih voze, ali kazem, ja sam ove dobila, tako da se ne bunim :))) Boze, umrla bih, a ne bih se setila da pitam da li uopste postoji mrezica protiv komaraca, a kamoli da je kupim Sada mi je pao kamen sa srca, posto zbog ekcema necu smeti da je mazem kojekakvim sredstvima, sem ako ne moram :)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.5.2012 11:37:36
|
|
|
|
Anoniman
|
evo da kazem sta mi se ne svidja kod nasih cam kolica - mislim da su dosta tvrda, nekako mi se cini da se ta plastika ispod mnogo jace oseca nego kod nekih drugih kolica. do sad smo joj ispod stavljali cebe, ali sad je pretoplo za to, pa ce mm morati da ode da joj kupi ono kao ulozak sto se ubaci.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.5.2012 11:59:19
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: Sashica82 Stigla mi kolica! Peg perego pliko mini Gae, daleko je ovo od kolica za lutku. Sklopila sam ih za sekund. Probna vožnja za koji sat, a za sada je "subjekat" zadovoljan! Verujem Mi smo naša velikaaa kolica zamenili Cam-ovim Flip modelom koji se vodi kao kišobran varijanta ali ima pun ležeći položaj i teška su jedva 6kg i jakoooo sam zadovoljna S obzirom da živimo na trećem spratu bez lifta ovo nam je najbolja investicija u budućnost moje kičme a i deteta jer idemo napolje 100 puta dnevno Druga varijanta nam je bio ovaj Peg perego ali presudila je razlika u ceni, inače su karakteristike slične, osim što mi imamo i prečku koja se skida i stavlja po potrebi
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.5.2012 10:44:14
|
|
|
|
slavica.
|
Konacno sam presekla,i narucila kolica! Ova PP Switch,koja sam i gledala... Danima se vec dvoumim,bojim se da cu se pokajati ako nadjem bolja za te pare... Dosta sam razmisljala izmedju Cam Pretty Cross i njih,od Chicca sam davno odustala,jer su mnogo poskupela,i na kraju resila da ipak uzmem ova. Sve razmisljam-muf je jedino sto im fali,imaju sve ostalo sto sam trazila od kolica,a samo zbog mufa,necu da razmisljam,jer mislim da je Peg Perego ipak za nijansu bolji od Cama... Stizu mi za dva,tri dana,valjda se necu pokajati...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.5.2012 10:47:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Slavice, ja imam Cam ali sam uvek pre za Peg Perego
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.5.2012 10:53:56
|
|
|
|
slavica.
|
Pa pricala sam sa nekim mamama koja imaju PP,samo drugi model,i kazu da je odlicna ponuda. A i kad Gae,koja je zaljubljenik u Cam kaze du su ova dobra,nadam se da se necu pokati A inace,ubrzala sam odluku (mada je i krajnje vreme da ih kupim,ulazim u deveti ) zato sto su mi na par mesta koje sam zvala rekli da vise nece ni prodavati ta kolica sama,da je proizvodjac rekao da ih sada prodaju samo kao trio,a to mi ne odgovara. Ovi valjda jos uvek imaju na lageru...
< Poruku je uredio slavica. -- 8.5.2012 10:56:48 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?