Rosita -> RE: deciji kasalj (14.2.2015 13:31:08)
|
Ma sve te razumem. Moj D sa dve godine je prvi put sad imao visoku T. Naravno, sve ti je strasno kad je prvi put. Svaki dan ovde citas kako se deca razboljevaju, sta se sve desava, mislis da si svestan da je to normalno, ali kad se tebi desi... ako ce ti biti lakse, vodi ga na dva tri dana da ga poslusaju. Ja sam shvatila da zene ovde vec sasvim dobro znaju kakav kasalj ne valja onako ozbiljnije i tad idu kod dr i / ili ukljucuju terapiju. Kad je kod D bilo stanje za berodual, veruj mi prepoznas razliku. Dete takav kasalj bas iscrpljuje. Naravno, najbolje da dr proveri. Evo , posle jednog virusa mi je apotekarka bas taj sirup bokvice dala uz komentar - trajace taj kasalj. Isto mi je i dr tada rekao. E ovaj put sam krenula vrlo agresivno protiv kaslja. Juce sam na prvi znak predenja ukljucila berodual. Nisam verovala da cu i to probati, ali i obloge od svinjske masti sam mu stavljala. Da ne shvatis pogresno, nemam nista protiv obloga, nego nisam bas tip koji preferira narodne lekove i ne hvalim se time. Broncamil, fitobal, isparavanje bosiljka, ne znam sta sve ne. Jer i kod mene uvek tako- virus, sve super, sline, na nogama, a onda kasljem i po mesec dana... e sad, doduse, ne znam bas za zreo kasalj, ja nisam sklona zrelom a i retko se trudim da pijem nesto da sazri...
|
|
|
|