superm -> RE: deciji kasalj (26.12.2014 17:17:50)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica MK, ma nemoj se zahvaljivati. Nema on poremecaj opsteg stanja, i ocekujemo da bude "dobar". Stvar je samo u tome da je skloniji opstrukcijama, sto opet nije neresivo. Svakako poslusaj dr-a, on najbolje zna, on prati dete. A ti ces najbolje videti po detetu, sta mu prija a sta ne. Cesto oni to prerastu. [sm=smiley31.gif] Veeeeeeliki poljubac za Superm, super super super mamu! [sm=smiley31.gif] MK, ja mojima dajem ovo http://uspesnazena.com/alt_ernativna-medicina/narodni-lek-protiv-kaslja-bronhitisa-i-laringitisa/ s tim da im u sojinom mleku koje prokuvam, otopim maslac i med, bez zumanca i sode bikarbone. To im ublazi kasalj, pored terapije koju dobiju. Znam da imate intoleranciju, mozes koristiti biljno mleko i biljni maslac. Ne znam da li ste uveli med. [/quote Torbi, hvala! [sm=smiley31.gif][sm= ] Ako je iko imao problema, to smo stvarno mi. U periodu od 2,5, do 4 godine, preko 10 laringitisa, od kojih su vecina bili ozbiljni. Zbog svega sam se jedva odllucila na drugo deze. Naravno, i bebac je, nazalost pokazao istu sklonost, ali mi smo iskusniji, pa smo na vreme odradili prave stvari. Veeelika podrska svim mamama i deci sa istim problemom!
|
|
|
|