RE: deciji kasalj (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca >> Zdravlje deteta

Poruka

flamingos -> RE: deciji kasalj (27.11.2024 14:35:29)

Jess,nadam se sa će kašalj da prestane uz dobijenu terapiju.Videćete i šta pulmolog kaže.Budite dobro.

Ivanka 75 -> RE: deciji kasalj (27.11.2024 14:50:21)

Jess, nadam se da će biti delotvorno što pre.
Iva je imala 3 godine kad je kašljala jedno mesec dana. Inhalacije, sirupi, ništa nije pomoglo. Nos čist, pluć isto, a taj kašalj je ostao kao posledica bolesti, temp i nos. 
Odemo na more sa sve inhalatorom u torbi, prvi dan ok, drugog dana je mm potopi u vodu i ona se zagrcne od slane vode i počne kašljati. I tako iz grla izleti bela loptica u vodu 😂 Posle izbacivanja te loptice nije se nakašljala više. 
Sad je i grlo nadraženo pa možda i to smeta. A inhalacije Pantenolom? Dobre su za oštećeno grlo. 

dunja RR -> RE: deciji kasalj (28.11.2024 16:09:07)

Jess i ja sa nadam da će biti bolje sa novim kapima.

Meni M od sinoć opet kašlje, prvo nos pa standardno počela da hropi od šlajma. (Sava izgledao doneo iz škole virus, jer je prvo on slinio ali kod njega za čas prošlo) Noćas sam je inhalirala i jutros, pije rtanjski čaj, pa ću videti da li će biti bolje. Nisam stigla danas kod dr jer em nisam spavala, em imala danas neke važne sastanke, a njena dr radila prepodne. Pratiću noćas kako će biti, uvek noću bude gore nego danju.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 40 41 [42]