|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Verujete li u Boga?
18.8.2011 23:48:30   
minavb
Da, to i mene zanima. 

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 476
18.8.2011 23:53:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rada T.

verovatno da u paklu ima jedan poseban deo za peglačice, švalje i domaćice koje rade na crveno slovo

Pitam te, da li će sutra biti zatvorene hemijske čistione u kojima se, jelte, pegla?
Ja mislim da te žene definitivno treba da idu u pakao jer rade da bi zaradile 'leba svojoj deci! user posted image
Isto tako ću vala i ja u pakao što ću da ispeglam stvari da bih odvela svoju decu na more zbog toga što mi to leči jedno dete i sprečava ponovnu hospitalizaciju, a drugo će više vremena moći da uživa vrtiću.
Hvala ti što si me podsetila zašto ustvari ne verujem u sve ovo...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 477
18.8.2011 23:57:07   
Anoniman
Sto se tice Mirinog posta... Po mom iskustvu sa pravoslavnom crkvom, ili su dosta liberalni pa svaki svestenik moze da ima svoje misljenje i tumacenje i da ga kao takvo prezentuje vernicima, ili je to jednostavno stvar lose kontrole ili postojanje neusaglasenosti sto mi se cini kao verovatnije... Dosta je pisano u temi kakvi su danasnji popovi, pa se tu moze videti da je i u crkvi kao i u selu, u svakoj drugacije. Ne verujem da je to zvanican stav SPC, vise mi lici na licni stav tog svestenika.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 478
18.8.2011 23:58:26   
Sanjica26 RR
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 479
19.8.2011 0:01:01   
Anoniman
Moj stric se skoro vratio sa Sv.Gore i rekao mi da bratstvo manastira Hilandara ni malo nije zadovoljno situacijom u Srbiji.. što se tiče sveštenih lica (naravno ne svih i ne želim da generalizujem) Ali na primer, oštro su osudili petljanje patrijarha u štrajk glađu Tomislava Nikolića

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 480
19.8.2011 0:01:08   
Anoniman
Mišu, ako je to lični stav tog sveštenika, a ne neko crkveno pravilo koje mi je on samo preneo, onda sam ja user posted image . Pa šta sad, toliko su se opustili da svaki pop može da ubaci po neko svoje lično mišljenje pod mantiju i propoveda mi ga kao Božije? Mi don lajk dat.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 481
19.8.2011 0:07:35   
liliana
IZVORNA PORUKA: dun

A koliko je onih u kojima zlo čuči ali tako lepo upakovano da se ne da primetiti, e takvih se ja plašim.

user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 482
19.8.2011 0:08:49   
Anoniman
Bubo, to je moj utisak. Ja sam odavno prestala da imam ikakve veze sa crkvom, ali cini mi se da je tako. Moja dobra prijateljica i devojka koja me je krstila (tada sam imala potpuno drugacije poglede na to) ima bas muskog prijatelja sa kojim je jako bliska, i znam da su zajedno isli i po manastirima i svuda, oboje su bas vernici. Mislim da je on na kraju i vencao u crkvi (ja sam u opstini) ili joj je krstio dete. Nikad tako nesto nisu doziveli, sigurno bi mi rekla da jesu.

Opet kazem da nisam vernik, ali i onu mrvu sto imam u sebi vezano za Boga ne vezujem u opste za crkvu. Da ne objasnjavam zasto, ali za mene crkva nema nikakve veze sa Bogom.

Do nedavno bi za ovo gorela na lomaci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 483
   [Obrisana poruka]
19.8.2011 0:09:35   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 484
19.8.2011 0:10:34   
minavb
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Eno gorim ja u temi egzorcizam jer sam agnostik i ne postujem popove. I moje strucno znanje je dovedeno u pitanje.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 485
19.8.2011 0:14:56   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Tash

Pa da bih spremila kofere moram prvo da ispeglam veš. user posted image Realno bih to mogla raditi u subotu, ali onda ću sve na vrat na nos, i biću opet pred razvodom. user posted image

Ja ću vala sve u subotu da odradim, a u ponedeljak putujem ( u nedelju ću da se prošetam, kupim nešto od hrane što nosimo i tako). Ne perem i ne peglam nedeljom, i ovaj put će biti tako, čak će ovo biti pri put da sam spakovana na vreme, obično bude na vrat na nos user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 486
19.8.2011 0:16:11   
Anoniman
Vec sam spominjala, nije nam svima dato isto i nece nam se sigurno (ako do toga dodje) meriti istim arsinom. Verovatno ce se iznenaditi mnogi kad umesto njih u raj udjemo ti i ja user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 487
19.8.2011 0:16:19   
^iva^
verujem u Boga i ovo malo cudo koje nosim u sebi je njegov dar user posted image

iva

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 488
19.8.2011 0:18:13   
Anoniman
Ja putujem u nedelju ujutru, i celu subotu imam dvoje dece, što nije slučaj u petak, i u subotu uveče ću da poštujem svog muža i svoj brak i da odem na neko rodbinsko slavlje... Mislim da će mi Bog oprostiti što ću ispeglati par majci u petak, ha?
I da, šta vredi da ne peglam sutra kad inače peglam nedeljom.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 489
19.8.2011 0:18:22   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Eno gorim ja u temi egzorcizam jer sam agnostik i ne postujem popove. I moje strucno znanje je dovedeno u pitanje.user posted image

user posted image user posted image user posted image

eto sad je sve ok

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 490
19.8.2011 0:18:50   
Anoniman

Vec sam spominjala, nije nam svima dato isto i nece nam se sigurno (ako do toga dodje) meriti istim arsinom. Verovatno ce se iznenaditi mnogi kad umesto njih u raj udjemo ti i ja user posted image

A ja? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 491
19.8.2011 0:19:27   
minavb

Ja se necu iznenaditi.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 492
19.8.2011 0:20:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ja verujem u nešto moje , uzvišeno , i ne želim da prihvatim pravilo da "to nešto" mora da se zove Bog i da moram da komuniciram sa njim onako kako mi nalažu pravila , uniformisani "posrednici" i slično ... To je moj "Bog" , i mogu ga zvati kad hoću i kako hoću - Toza , Marko , Janko pa i Popaj ako hoću . Ne volim ovo što vidim - a to je da ljudi veruju u Boga samo iz straha - šta će im se desiti "posle" ako sličajno ne budu verovali . Mog Boga sam ja "stvorila" , verovaću kako hoću . U crkvu ne idem , jer crkva nije ono što bi trebala da bude , nažalost , a i ne treba mi "posrednik" da me uči kako da volim Boga u skromnosti , a posle sedne u BMW i ode na ručak o trošku crkve . Univerzalni Bog , koji se sada "provlači" svuda, mi se uopšte ne dopada ...taj Bog ne zamera trošenje silnog novca na Papamobile i ostale trice , to je Bog koji ćuti dok mu sveštena lica seksualno zlostavljaju dečake , to je Bog na kojeg se pozivaju oni koji kradu novac od SMS -a nemenjen siromašnima i gladnima ... Moj Bog je potpuno drugačiji ... Vozi zaprežna kola i smeje se najlepše na svetu ... Sluša Nirvanu i pije pivo.  I njega me nije strah ... niti sram ... 

Ovo sam napisala pre više od godinu dana u ovoj temi i i dalje isto mislim. user posted image

I da dodam, apropo neodlaženja u crkvu: prababa moja kazala "ako postoji Bog, on je i u mojoj avliji"!

< Poruku je uredio BubaMira -- 19.8.2011 0:26:00 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 493
19.8.2011 0:23:17   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Tash

Ja putujem u nedelju ujutru, i celu subotu imam dvoje dece, što nije slučaj u petak, i u subotu uveče ću da poštujem svog muža i svoj brak i da odem na neko rodbinsko slavlje... Mislim da će mi Bog oprostiti što ću ispeglati par majci u petak, ha?
I da, šta vredi da ne peglam sutra kad inače peglam nedeljom.

Ma ja sam takva da i kada bi imala petoro dece, letela na mars u petak, i putovala u ponedeljak ujutru ( to je jedino istina) i dalje ne bi radila i neću raditi na crveno slovo. Ali to sam samo mala ja, svako neka radi kako želi, pa tako i ja:)

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.8.2011 0:24:09 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 494
19.8.2011 0:28:33   
Anoniman
Tash, ti ulazis sigurno user posted image

I ne opterecuj se bre toliko sa tim crvenim slovom. Budi covek, postupaj po svojim ubedjenjima i na dobrom si putu. Ja mislim da je ispravnije ziveti zivot po svojim ubedjenjima i ma kakva ona bila da to ne moze biti greh. Ako neki test postoji, za mene je to onda pravi test, da budem ono sto jesam do kraja (makar i ubica) nego da budem ono sto vecina smatra da je dobro.

Kako bih ja trebala sve to da shvatim, da sam kaznjena zapusenim jajovodima i sterilitetom, a onda nagradjena trudnocom preko VTO? Samo ti peglaj i pakuj se i rasporedi sve tako da mozes sve svoje obaveze da zavrsis a da budes posle i upotrebljiva i majka i zena.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 495
19.8.2011 0:30:56   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 496
19.8.2011 0:31:11   
Anoniman
Bubo, ako nisam izlapela pa sve izmesala, meni se cini da su nas na veronauci (obavezna pred krstenje) ucili da je Bog u svemu i u svima. Mozda sam pomesala, nek me ispravi neko ko je u tome.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 497
19.8.2011 0:33:03   
Anoniman
Ako je Bog svuda onda mi je jasno gde mi je nestala slanina iz frižidera. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 498
19.8.2011 0:43:18   
Anoniman
Verujem u jednog Boga, Oca, Svedržitelja, Tvorca neba i zemlje i svega vidljivog i nevidljivog.
I u jednog Gospoda Isusa Hrista, Sina Božjeg, Jedinorodnog, od Oca rođenog pre svih vekova; Svetlost od Svetlosti, Boga istinitog od Boga istinitog, rođenog, ne stvorenog, jednosušnog sa Ocem, kroz koga je sve postalo;
Koji je radi nas ljudi i našega spasenja sišao s nebesa, i ovaplotio se od Duha Svetoga i Marije Djeve i postao čovek;
I Koji je raspet za nas u vreme Pontija Pilata, i stradao i pogreben;
I Koji je vaskrsao u treći dan po Pismu;
I Koji se uzneo na nebesa i sedi s desne strane Oca;
I Koji će opet doći sa slavom, da sudi živima i mrtvima, njegovom Carstvu neće biti kraja.
I u Duha Svetog, Gospoda, životvornog, Koji od Oca ishodi, Koji se sa Ocem i Sinom zajedno poštuje i zajedno slavi, Koji je govorio kroz proroke.
U jednu, svetu, sabornu i apostolsku Crkvu.
Ispovedam jedno krštenje za oproštenje grehova.
Čekam vaskrsenje mrtvih.
I život budućeg veka. Amin.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 499
19.8.2011 0:45:23   
^iva^

IZVORNA PORUKA: Rada T.

Verujem u jednog Boga, Oca, Svedržitelja, Tvorca neba i zemlje i svega vidljivog i nevidljivog.
I u jednog Gospoda Isusa Hrista, Sina Božjeg, Jedinorodnog, od Oca rođenog pre svih vekova; Svetlost od Svetlosti, Boga istinitog od Boga istinitog, rođenog, ne stvorenog, jednosušnog sa Ocem, kroz koga je sve postalo;
Koji je radi nas ljudi i našega spasenja sišao s nebesa, i ovaplotio se od Duha Svetoga i Marije Djeve i postao čovek;
I Koji je raspet za nas u vreme Pontija Pilata, i stradao i pogreben;
I Koji je vaskrsao u treći dan po Pismu;
I Koji se uzneo na nebesa i sedi s desne strane Oca;
I Koji će opet doći sa slavom, da sudi živima i mrtvima, njegovom Carstvu neće biti kraja.
I u Duha Svetog, Gospoda, životvornog, Koji od Oca ishodi, Koji se sa Ocem i Sinom zajedno poštuje i zajedno slavi, Koji je govorio kroz proroke.
U jednu, svetu, sabornu i apostolsku Crkvu.
Ispovedam jedno krštenje za oproštenje grehova.
Čekam vaskrsenje mrtvih.
I život budućeg veka. Amin.

iva

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here