Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:47:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ipak verujem da smo postali od majmuna. I neću više da pišem u ovoj temi.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:52:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. verovatno da u paklu ima jedan poseban deo za peglačice, švalje i domaćice koje rade na crveno slovo + + = onda malo i sve bude
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.8.2011 0:53:38
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:54:01
|
|
|
|
^iva^
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:54:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. IZVORNA PORUKA: Rada T. verovatno da u paklu ima jedan poseban deo za peglačice, švalje i domaćice koje rade na crveno slovo + + = onda malo i sve bude onda malo + i sve bude
< Poruku je uredio Tash -- 19.8.2011 0:55:33 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:54:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao, Rado,
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.8.2011 0:57:07
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:57:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Tash htedoh da napravim zezu i baš sam se potrudila... ali ne vredi. Ako imaš polsla onda imaš posla... reče mali miš u jednom od postova Bog nije takav da će jednoj majci zameriti ako za svoju decu radi na crveno slovo... nisi me razumela
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:58:49
|
|
|
|
liliana
|
A šta ako ne "upali mito i korupcija? Onda bude umesto !
< Poruku je uredio liliana -- 19.8.2011 0:59:23 >
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:58:53
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam samo grešni lčovek-žena i trebaju mi pare jer za lepu reč ne mogu kupiti mleko za dete
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:59:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Aman ženo, to sam pitala pre 3 stranice bespotrebne rasprave, što ne reče tako odmah!? Nit ću ja tebe ubediti da sam u pravu, nit ćeš ti mene. Pitah, jel jako strašno da ispeglam veš jer ebeno nemam kad, razložih sve, a vi mi pišete o Danetovim krugovima!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:00:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. ja sam samo grešni lčovek-žena i trebaju mi pare jer za lepu reč ne mogu kupiti mleko za dete Pa to rekoh i ja, zar ne?
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:00:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Aman ženo, to sam pitala pre 3 stranice bespotrebne rasprave, što ne reče tako odmah!? Nit ću ja tebe ubediti da sam u pravu, nit ćeš ti mene. Pitah, jel jako strašno da ispeglam veš jer ebeno nemam kad, razložih sve, a vi mi pišete o Danetovim krugovima! Danteovim krugovima? jbg ja nisam mislila da mene pitaš
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:01:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. IZVORNA PORUKA: Tash Aman ženo, to sam pitala pre 3 stranice bespotrebne rasprave, što ne reče tako odmah!? Nit ću ja tebe ubediti da sam u pravu, nit ćeš ti mene. Pitah, jel jako strašno da ispeglam veš jer ebeno nemam kad, razložih sve, a vi mi pišete o Danetovim krugovima! [ Danteovim krugovima? jbg ja nisam mislila da mene pitaš IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Rada T. verovatno da u paklu ima jedan poseban deo za peglačice, švalje i domaćice koje rade na crveno slovo Pitam te, da li će sutra biti zatvorene hemijske čistione u kojima se, jelte, pegla? Ja mislim da te žene definitivno treba da idu u pakao jer rade da bi zaradile ''leba svojoj deci! Isto tako ću vala i ja u pakao što ću da ispeglam stvari da bih odvela svoju decu na more zbog toga što mi to leči jedno dete i sprečava ponovnu hospitalizaciju, a drugo će više vremena moći da uživa vrtiću. Hvala ti što si me podset_ila zašto ustvari ne verujem u sve ovo...
< Poruku je uredio Tash -- 19.8.2011 1:02:12 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:03:56
|
|
|
|
Anoniman
|
E, sad nemam više cigara, i odoh da spavam. Nije bitno ko je koga pitao, i ko u šta veruje, bitno je da nam se sviđaju slične novogodišnje haljine!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:04:12
|
|
|
|
Anoniman
|
e jbg nisam ja to videla
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:05:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. e jbg nisam ja to videla džaba sam se iznervirala jer ti ne gledaš! Laku noć ženice
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:05:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash E, sad nemam više cigara, i odoh da spavam. Nije bitno ko je koga pitao, i ko u šta veruje, bitno je da nam se sviđaju slične novogodišnje haljine!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:05:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash E, sad nemam više cigara, i odoh da spavam. Nije bitno ko je koga pitao, i ko u šta veruje, bitno je da nam se sviđaju slične novogodišnje haljine! Peglaju li se?
< Poruku je uredio BubaMira -- 19.8.2011 1:06:04 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:06:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako koja!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:07:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Rada T. e jbg nisam ja to videla džaba sam se iznervirala jer ti ne gledaš! Laku noć ženice sledeći put kad budem malo ću bolje da pa će sve biti
< Poruku je uredio Rada T. -- 19.8.2011 1:08:27 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:08:13
|
|
|
|
Brana
|
Ja mislim da ovakvo masenje teme,ni moderatori ne mogu da isprate
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:10:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brana Ja mislim da ovakvo masenje teme,ni moderatori ne mogu da isprate
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:12:09
|
|
|
|
Brana
|
Sto volem te tvoje smajlice
< Poruku je uredio Brana -- 19.8.2011 1:26:56 >
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 11:56:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Pitanje: Uvek se zbunim kada odem u crkvu da zapalim sveću. Naime, ima 3 police. Moje shvatanje je da palim za žive (na zemlji) na donju policu, i za mrtve (na nebu) na gornju policu. Te ne kapiram poentu srednje police. Molim, kažite mi koja polica čemu služi. BTW, prekinuh peglanje da ovo pitam.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.