Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:25:52
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Tash E, da vas pitam nešto što ne kapiram. Na crveno slovo se ništa ne radi - kažu. To je fino, ali moji koferi se neće sami spakovati, pa me zanima, šta će mm koji sutra mora na posao? Šta će spremačice po firmama i tuđim kućama? Šta će kuvarice u restoranima? Šta će žene koje rade u hem. čistionama (peglaju)? Ne mogu da ne odu na posao. Da li to znači da ja ne smem ništa da radim kod kuće, ali mogu da pošaljem veš maminoj kućnoj pomoćnici da ga ispegla, jer je njoj to posao, a meni kućni posao? Sorry što davim, ali baš me zanima. Zezas ili si ozbiljna?
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:26:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Tash, nekada se na crveno slovo nije silo, plelo i takve stvari. Bar mi je baka pricala da se to nije odnosilo na kucne poslove. Vec sam vise puta pominjala da sam citala istrazivanja nekog naseg profesora i da cesto u dva sela, jedna do drugog, imas skroz suprotne obicaje. Sto se kod jednih valja, kod drugih nije dobro. Ne znam koliko je nerad na crveno slovo stvarno po nekim propisima crkve jer to meni vise lici na neki od paganskih obicaja koji kod nas postoje i postuju se jednako kao i crkveni. Meli licno to nema smisla, ali ja nisam vernik.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 18.8.2011 23:26:47
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:29:30
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: gagi Koliko ja znam seljaci ne radi na crveno slovo ali nikada. Imam familiju u selu,koja mora svaki dan napojiti i nahraniti stoku,ocistiti balegu,denuti seno...to je sve fizicki rad...ne treba biti ni u cemu fanatik...rad do sada nikoga nije ubio..
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:29:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa da bih spremila kofere moram prvo da ispeglam veš. Realno bih to mogla raditi u subotu, ali onda ću sve na vrat na nos, i biću opet pred razvodom. S druge strane, toooooliko sam se opekla sa Markom, desilo mi se sve što sam rekla da ne verujem da je istina, i od onda sam sva luda. Uglavom, kažite vi meni vernici, jel mogu ja da otperjam veš maminoj kućnoj pomoćnici i jel onda to tako ok?
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:31:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mislim da nije humano od tebe da dajes k. pomocnici. Meni bi bilo zao da u nju uvaljujem u greh. To je moje licno misljenje.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:31:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemoj Tašo pomoćnici, ubiće je struja nad tvojim gaćama!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:33:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Nemoj Tašo pomoćnici, ubiće je struja nad tvojim gaćama!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:34:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Nemoj Tašo pomoćnici, ubiće je struja nad tvojim gaćama!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:34:12
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:34:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Mislim da nije humano od tebe da dajes k. pomocnici. Meni bi bilo zao da u nju uvaljujem u greh. To je moje licno misljenje. Ali ako je ok da se ide na posao, onda se njoj to ne računa kao greh. Ja nisam kriva što ona nije doktor nauka nego je kućna pomoćnica. To sam pitala u startu: da li je greh obavljati svoj posao na svom radnom mestu, čak i ako on uključuje kućne poslove?
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:36:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Sasvima je druga stvar da ja mislim da kada bi se Bog pitao, on ne bi rekao da na crveno slovo treba da dignemo sve 4 u vis. Samo eto, niko ne može da ga pita.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 18.8.2011 23:36:33
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:38:17
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Tash Sasvima je druga stvar da ja mislim da kada bi se Bog pitao, on ne bi rekao da na crveno slovo treba da dignemo sve 4 u vis. Samo eto, niko ne može da ga pita. Sa ovim se slazem.
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:38:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
tash najbolje da uradis kako ti mislis. Mislim da je tako najbolje.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:40:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Tash, takve stvari su uvedene da bi se ljudi u tim danima malo vise okrenuli Bogu i crkvi. Da se to ne zaboravi i da se da neki prilog. Verovatno malo uz strah da ce im se nesto ruzno desiti ako tako ne urade. Da li zaista mislis da je greh da sredjujes kucu i da ce te sprziti neki svetac jer peglas a ne mislis na njega? Pa veci je greh spucati pare u neku glupost i na prezderavanje, a ne uplatiti ni dinar za one nesretne inkubatore ili tako nesto. Ja zaista nisam vernik, ali ne mogu ni da zamislim da Bog moze biti tako sitnicav da ce nekog kazniti zbog toga. Uostalom, Bog i crkva za mnoge bas nemaju veze jedno sa drugim i mislim da bas ne treba sve to sto crkva kaze shavati doslovce.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:41:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa problem je u tome što se borim između onoga u šta verujem i onoga čega se bojim. I dalje nisam dobila odgovor, hoće sutra biti zatvoreni restorani, hemijske čistionice, i spremačice po firmama neće raditi? I neka neko odgovori na Mirin post, i mene to zanima.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:42:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tash, ni ja crvenim slovom ne sedim skrstenih ruku. Mora nesto da se jede, moraju da se operu sudovi. Ali npr. ne peglam. Pa, kad pogledas mi Srbi bi samo sedeli skrstenih ruku. tacno je rekla Mish kakav bi to bio Bog kad bi za takve stvari kaznjavao.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.8.2011 23:43:36 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:42:40
|
|
|
|
minavb
|
Lepo kazes misonjo.
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:43:10
|
|
|
|
Olga75
|
peglanje na crveno slovo sigurno nije smrtni greh
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:43:35
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Tash I neka neko odgovori na Mirin post, i mene to zanima. Koji?
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:43:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Uostalom, Bog i crkva za mnoge bas nemaju veze jedno sa drugim Sa ovim se slažem. Realno, ujutru ću ustati i skuvati ručak Marku, pa ako to odradim mogu valjda i peglati.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:46:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Pa, kad pogledas mi Srbi bi samo sedeli skrstenih ruku. Tačno to. A moja sveki malo malo pa viče crveno slovo. Idi ženo bestraga, nemoj mi ni govoriti, a ne da sedim u pola noći i razmišljam šta ću ja koji moj sad!? Mina, Mirin post je na prethodnoj str, o muško-ženskom prijetljstvu.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:47:45
|
|
|
|
Anoniman
|
verovatno da u paklu ima jedan poseban deo za peglačice, švalje i domaćice koje rade na crveno slovo
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:47:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Njoj se izgleda nikad ne radi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.