Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 20:11:00
|
|
|
|
Anoniman
|
O,Boze!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 20:15:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Licno poznajem zenu iz koje je isteran djavo. Citane su joj molitve u manastiru Ostrogu. Ja ne znam lično ali sam slučala bezbroj priča i znam da je ovčarsko-kablarski Manastir "Preobraženje" izuzetno poznat po isterivanju đavola, adekvatno svom imenu.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 20:19:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao, žene, ja sam se tako nadala da ćete vi meni napsitai da je to glupost i da ne postoji.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 20:22:10
|
|
|
|
Verus
|
pa sto bre? nece djavo u bube
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 20:25:42
|
|
|
|
Lilla
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR pa sto bre? nece djavo u bube
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 20:26:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Znaš kako ja razmišljam-postoje ljudi koje zaposedne đavo i na njima se to jasno vidi (izgubljen pogled, dranje, pokreti), za takve sam slučajeve slušala da su dovođeni u manastir vezani, jer ih porodice nisu drugačije mogle dovesti. A koliko je onih u kojima zlo čuči ali tako lepo upakovano da se ne da primetiti, e takvih se ja plašim.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 20:30:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dunjice, sta mislis da se otvori tema o tome, pa da diskutujemo?
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 20:31:56
|
|
|
|
Snelle
|
Bubo, Sanjina i moja prva komšinica koja je praktično živela u dvorištu sa nama je bila zaposednuta djavolom. I o tome ću ti pričati, to je bilo tek da ti utera strah u kosti!
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 20:32:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Joooj, mene će biti strah te temeeee. Ali sam opet radoznala, pu!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 20:32:07
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Dunjice, sta mislis da se otvori tema o tome, pa da diskutujemo? Ako želite otvorite, mada bolje pitajte nekog važnijeg moderatora, ja sam samo mod za nagradne igre:)
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 20:44:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo i moj muz kaze da je njegov kolega svestenik bio je prisutan dok su se citale molitve.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.8.2011 20:45:43 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 21:08:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjice... da li si čula za igumana Gavrila iz manastira ''Privina Glava'' kod Šida?
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 21:11:47
|
|
|
|
Olga75
|
uh , bre u rimokatolickoj crkvi postoje svestenici koji imaju dozvolu od biskupa da vrse egzorcizam ali se to ne radi dok psihijatri ne potvrda da osoba nije dusevni bolesnik Molitve se nalaze u " Rituale Romanum " po naski u rimskom misalu iz 16 veka ( po njemu se obavljaju i liturgije u rimokatolickim crkvama ) ali kako sam postupak izgleda nikad nisam pitala poznanika koji ima tu dozvoli . On je inace posle postdiplomskih studija u Vatikanu na temu egzorcizma dobio dozvolu od biskupa Penzesa
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 21:20:53
|
|
|
|
Snelle
|
Olga, ja sam otvorila NOVU temu. Može?
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:03:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rado, cula sam za njega..ali nista lepo.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:09:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Rado, cula sam za njega..ali nista lepo. Moj otac je išao kod njega i iguman me je pozvao da dođem... imenom i prezimenom me je pozvao da dođem
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:12:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Na osnovu čega se procenjuje da li je neko svešteno lice "ispravno" i čisto? Kako to običan čovek može da proceni?
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:19:01
|
|
|
|
Anoniman
|
E, da vas pitam nešto što ne kapiram. Na crveno slovo se ništa ne radi - kažu. To je fino, ali moji koferi se neće sami spakovati, pa me zanima, šta će mm koji sutra mora na posao? Šta će spremačice po firmama i tuđim kućama? Šta će kuvarice u restoranima? Šta će žene koje rade u hem. čistionama (peglaju)? Ne mogu da ne odu na posao. Da li to znači da ja ne smem ništa da radim kod kuće, ali mogu da pošaljem veš maminoj kućnoj pomoćnici da ga ispegla, jer je njoj to posao, a meni kućni posao? Sorry što davim, ali baš me zanima.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:20:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Na osnovu čega se procenjuje da li je neko svešteno lice "ispravno" i čisto? Kako to običan čovek može da proceni? izgleda...nikako
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:22:12
|
|
|
|
Brana
|
A ja ne znam odakla to da na crveno slovo ne sme da se radi,sta da rade muceni seljaci na selu koje ceka stoka,zemlja...?Drugo valjda rad treba da se ceni a ne nerad...ja mislim da je to vise uteran neki strah da nam se ne desi nesto lose,da nas ne stigne kazna...ali mi je totalno bzvz...
< Poruku je uredio Brana -- 18.8.2011 23:23:49 >
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:24:24
|
|
|
|
Lu
|
Tash kofere slobodno možeš da spremaš Svecom se ne radi na zemlji, ne šije se, možda još nešto što sam zaboravila Svakodnevni kućni poslovi se normalno obavljaju, hrana higijena itd... E sad nije baš da se mora taj dan peglati, paliti mašine i raditi generalku po kući, ako uzmemo u obzir koliko svetaca ima u 365 dana
|
|
[Obrisana poruka] 18.8.2011 23:25:04
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:25:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Tash, i ja sam tako vaspitana da se na crveno slovo ništa ne radi, ali otkako sam dobila dete to je ponekad prosto nemoguće... Manje-više to odlazak na posao (plaćaju te za to), nego ovi kućni poslovi... Meni Mihajlo rođen u jeku crkvenih praznika, brdo pamučnih pelena, flašice za iskuvavati... I ja sam eto i peglala i prala... Šta ćeš, to ti dođe nekako viša sila A onda njegov rođendan... Kako da ne spremim ništa gostima Inače on je i rođen na crveno slovo (Oci) tako da sam se ja baš pošteno naradila taj dan
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:25:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Može li neko da mi objasni ovu situaciju: pre x godina bila sam sa najboljim drugom u manastiru Ostrog. Najbolji drug, koji je tada bio oženjen i čekao svoje blizance. Drug mi je vernik, ja baš i ne, i u manastiru se sticajem okolnosti sretnemo sa jednim sveštenikom koji je započeo priču sa nama i nešto je radio, ja ne znam šta, valjda nas blagosiljao, imao je onak platneni "šal" (izvinite na nepoznavanju pojmova) što ide oko vrata i tim šalom nas je pokrivao po glavi, čini mi se, i tako nas blagosiljao (nisam sigurna u detalje, davno je bilo). Elem, kada nas je pitao za prirodu našeg odnosa mi smo mu odgovorili da smo (samo) prijatelji. On nam je, ne baš prijatno rekao nešto u smislu: "manite se deco toga, to ne može biti". Drug mu je rekao učtivo da mi zaista jesmo prijatelji, na šta je on malo namrgođeno rekao da to ne može i da se zna za šta služe muškarac i žena i da tu ne može biti prijateljstva . Izašli smo šokirani, ja dan danas ne znam šta je hteo da kaže time, eto ako neko zna nek mi kaže. I moj drug, koji zaista poštuje religiju, rekao je da mu taj sveštenik nije jasan... Da li crkva nipodaštava muško ženska prijateljstva?
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 18.8.2011 23:25:48
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Na osnovu čega se procenjuje da li je neko svešteno lice "ispravno" i čisto? Kako to običan čovek može da proceni? Mene to ne isnteresuje, oni su grešnici kao i ja, svako nek se bavi svojim poslom a kod Jednog ćemo odgovarati!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.