RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (28.1.2020 10:59:32)

Sanjice naravno da se racuna 😂 

Ivanka 75 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (28.1.2020 11:13:25)

Balet je odlican, i snaga i istezanje i izdrzljivost. Ja sve sto bi isla termin mu kad sam na poslu 😔
Ja bi rado na ples, ali opet... Sve je kad ja radim... 

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (28.1.2020 13:36:26)

Ja krenem sa lazy body vezbama 😂
Onda radim butine i stomak -to mi je pod obavezno. Ali sve one za butine- za unutrasnju stranu butina, zadnju stranu i guzicu i ostale... isto i za stomak- gornji, donji, misice sa strane. Sve to po serijama.
Onda ledja, mada ruke i ledja su mi ok, imam malo spojlere da zategnem.
Onda se istezem.

Ja bih uvela zumbu recimo. Nesto tog tipa,treba mi nesto dinamicno, gde cu da skacem do besvesti. Sta mislite sta bih mogla da upisem? (Ne sad, tamo na leto mozda, ali sta jos osim zumbe ima da je dinamicno)

Sanjica26 RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (28.1.2020 15:12:59)

Mozes na prolece mama jo. Zumbu bi ti predlozila. Da se lepo iskaces. 

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (29.1.2020 21:22:37)

Pa da, i ja mislim da je zumba onako za to, skaces uz muziku, sta ces lepse [sm=smiley1.gif]

Dakle, evo vec 4.dan vezbam...drzi me 😊

Ana RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (29.1.2020 21:24:35)

Mama Jo, i ja radim vežbe uz Danu [sm=smiley1.gif] deluju lako ali bogami sve me zateže [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 8:45:17)

Ja sam juce odradila seriju uz Danu za stomak,vjezbe uz aplikaciju za noge i guzu i uz to plank(razni vrste,za sad traje 4 min.ali se povecava).Danas imam malo problema sa sjedenje.,boli guza 😂

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 11:59:09)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mama Jo, i ja radim vežbe uz Danu [sm=smiley1.gif] deluju lako ali bogami sve me zateže [sm=smiley36.gif]

Bas to Ana. Prvo vece kad sam krenula kao super, daj jos,jos, jos... sutradan jedva ustala iz kreveta 😂
Svidja mi se bas ona.

pari -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 12:00:01)

Eee super! I meni sviđaju njene vežbe

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 13:08:32)

Ja odradila i danas.Najbolje ona radi i smije se,a ja radim i izgledam kao da ce mi svake sekunde srce stati 😂

pari -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 13:09:36)

Hehe,da,ona je uvek nasmejana...

Ja radila 5 min.  Valjda ću uspeti još u toku dana...

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 13:21:09)

Ja danas jos nisam, ali sam prepesacila 3-4 km sigurno. Planiram i danas da uradim.
Kad malo udjem u kondiciju pocecimu i nesto malo teze, pari mi je vec savetovala jednu sto razvaljuje 😂

Jos samo da promenim jednu glupu naviku- prejedanje za veceru. Ceo dan tako pomalo jedem, popijem 2-3 kafe i one me zasite dovoljno da ne jedem normalan obrok, i onda za veceru ne mogu da se obuzdam.
Ali pocela sam mnogo vise voca da jedem.
Flasa od 1,5 rose mi stalno stoji na kuhinji i to mi je mera za dan da popijem +svaki dan popijem 2 caja najmanje.
Pocela sam i da grickam bademe, orahe, malo kandiranog voca i zaista uopste nemam preteranu potrebu za slatkisima.

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 13:44:50)

Hocu i ja tu za razbijanje 😂

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 13:58:21)

Evo je:
Klik

Ana RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 14:43:34)

Mama jo, pokušaj da ne jedeš posle 19h. Kupi chia semenke i spremaj obroke sa njima - jaja, puding... one su jako zdrave a drže te sitom.

Moja vaga pokazuje pola kg manje nego prekjuče [sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 15:09:32)

Vidis bas dugo nisam jela chia semenke, jedno vreme jesam i bas su mi prijale.
Super si me podsetila.
Moracu da uvedem to da ne jedsm posle 19h... probacu vec danas 😊

branki* -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 15:16:02)

ja sam danas posle skole,svratila u lidl i kupila loptu za pilates ,ai to moj sin da se zeza njome,a sebi sam uzela one trake sto se razvlace za vezbanje.jo samo da krenem da vezbam[sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 15:29:42)

To ima u lidlu?
Vidom da ove mnoge koriste te trake... ja jos ma gde sad to da nadjem, vec sam htela da probam da napravim od obicnog lastisa za gace [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 15:53:38)

danas su dobili,ja videla juce u katalogu.lopta za pilates je 800,a trake su 700 din.ima jos neki kao tocak za vezbe i steper,cini mi se i jos nesto za vezbanje..

Ana RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 16:08:52)

Ja sam odavno navikla da ne večeram. Desi se da ručamo oko 3 i da više ništa ne jedem do sutra ili pojedem kokice, voće.

pari -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 16:14:28)

Ja sam kupila te trake u Americi sad...pocecu i ja da vezbam sa tim...

mama ivane -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 19:19:41)

Ja sam svoju ishranu korigovala , nevezbam puno ali vise se vise krecem svaksko, neveceram posle 6 h, i za 5 meseci sam smrsala 19 kg, kada sam krenula da mrsavim imala  sam 100kg a sada imam 81 kg, 

Cilj mi je da smrsam jos 14 kg, a verujem da hocu😊💪

Ana RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 19:30:42)

Mama ivane, svaka čast! [sm=bravo.gif] To je zdravo mršavljenje, ja mislim.

branki* -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.1.2020 20:30:53)

BravO, bravo,mama ivane,samo napred do cilja!!

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (1.2.2020 11:32:55)

Juce nisam nista odradila, nisam neato bila u elementu. Ali dobro, ni ne mora svaki dan [sm=smiley1.gif]

Nego, znate sta sam shvatila... ima jedan deo mog tela koji me uzasno nervira, i ne znam sta da mu radim [sm=smiley36.gif]
Kolena, i ta koza na kolenu tu, to mi nekako tako cudna izgleda i jako me nervira... kao da mi se tu nagomilava neka voda [sm=zmeden.gif]
Dakle, mogu li da zategnem kolena nekim vezbama ? [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>