Trcosava -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (1.11.2016 6:46:43)
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 svaka cast kad imate volju, ja tako razmisljam e sutra pocinjem i sutra naravno nista ne uradi, karakter nula[sm=smiley13.gif] Karakter će biti nula sve dok ne budeš pala u ttoalnu depresiju i dok ne budeš imala previše kila viška. U mom slučaju je to bilo 15 kg viška od moje željene (i realno standardne) težine. Onda ćeš imati i volje i vremena i za dijetu i za vežbanje. I dalje stojim iza one Jillian. Vežbe jesu malo teže, ali uvek imaš opciju lakše varijante, a sebi možeš i dodatno da olakšaš i radiš određene vežbe bez tegova. IZVORNA PORUKA: emicaa RR danas sam seopet mjerila i cent manje [sm=smiley1.gif] problem je sto mi se i dalje duva stomak,pocela sam piti i caj za dezoktikaciju.sta god pojedem on se pocne duvati. Stomak se naduva od belog brašna. Probaj da ga izbaciš. I naravno ne gazirano. Za jogu ja nemam saveta jer je ja nisam radila. To radi zaova, njoj više prija, a i ona je više taj zen fazon i lenja haha mrzi je da skače. Ona mislim da ima i problema sa kičmom.
|
|
|
|