Trcosava -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (21.4.2016 7:52:40)
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Svaka ti cas_t trco[sm=bravo.gif] Nego reci mi kako se hranis, i sta si tacno vezbala, kojim redom, da prepisem od tebe [sm=bravo.gif] Isidora ništa posebno nije. Za doručak samo hleb jedem (spletin, bez kvasca) - na to malo sirnog namaza sa manje masti, uz doručak krastavac. Nekd napravim tzatziki, nekad stavim pileća prsa. Retko pojedem paradajz uz doručak. Ručak - kupus, tikvice, pečurke, proso (ponekad), karfiol, brokoli, belo meso, mlada buranija, mladi grašak... U zadnje vreme kupujem u lidlu neku mešavinu povrća zamrznutog - to mi najbrže za ručak. JEdno je orijentalni stil (sa nekim pečurkama, klicama...), drugo je italijanski stil (karfiol, malo paprike, tikvice, paradajz). Kad hoću da me baš mine želja - pizza od speltinog brašna sa povrćem i mladim sirom. Večera obično pogrickam kelerabu (inače nisam gladna). Ako sam baš gladna 2 jaja. Užina jabuka ili kivi, užina šaka badema. Sat vremena pre jela i sat vrmena posle jela nema pijenja vode (ni kafe). Tečnosti oko 2 litre. Vežbala prvo mesec dana shred (nisam pravila nikakvu pauzu), posle ripped (sa jednodnevnom pauzom). Pošto je lepo vreme krenulo - pre podne obaveno šetnja sa malim nekih sat vremena, popodne opet peške po ćerku. E da - glavni sastojci - INAT I INSPIRACIJA. Hvala Jess još jedared [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|