RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (14.3.2016 18:33:29)

Ja ću da pokušam da se upišem ovde, kao u neki dnevnik, a ne smem da lažem ni vas ni sebe, tako mi lakše [sm=smiley36.gif]

Treći dan završen, čekala sam da mi završi radno vreme, uspavala dete, izvadila povrće iz zamrzivača i dok se ono odmrzne, ja obavila 3. dan lvl 1. Mogo bolje ide.

Trco, ja trbušnjake radim svakodnevno, pa recimo 6. mesec od porođaja sam krenula (zbog CR), a i pre porođaja sam ih redovno radila. Čak i kada imam veliku stomačinu (a u polednje vreme je imam) mogu da ih uradim beskonačan broj, svih vrsta, jednostavno telo upamtilo i naviklo. Ovde na RR u albumu mi stoji jedna fotka, kako mi izgleda stomak, kada se skine saloooo.

Pre par godina je naša Nada čini mi se stavila ovaj link, tako da ujutru to odradim, 8 minuta (i jutros sam [sm=smiley36.gif], malo mi ovi trbušnjaci u lvl 1 [sm=jezicek.gif]).

Ovo radim KLIK

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 0:02:08)

Nema vas bre! [sm=smiley1.gif]

Da se upišem, sada odradih 4. dan lvl 1, nisam mogla ranije, danas haos od obaveza, a pola dana i nisma bila kući.
Juče bila pauza, jer sam jutros radila EKG i UZ srca, pa sam se sitripovala da se primirim pre pregleda. A pauza nije morala.

Elem, srce ok (imam neka probadanja, ali dr kaže premor, nespavanje), ekg ok, pritisak ok, kaže dr što više vežbanja i da pijem Mg sa vit B (to zaboravih danas da kupim).

Sutra nastavljamo [sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 6:45:16)

Ima ima, samo što moji cm ne idu sada tako brzo dole pa se ne upisujem tako često.

Ja još danas i sutra drugu nedelju ripped, subota pauza, pa u nedelju krećem sa trećom nedeljom.
Inače, juče sam stala na vagu - 65 kg. Još kilo dole i na težini sam kao pre trrudnoće sa Lukom. E onda se valja vratiti i na težinu pre Ane [sm=smiley36.gif] To znači još 9 kg dole. Da j Bože da skinem to do leta.

IvanaSK RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 10:26:48)

Bravo [sm=bravo.gif]
Trcosava, uspeces, 9 kg nije nista :)

Sanjalicaaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 10:36:25)

Trco, svaka cast! Bogami ako ovako nastavis otopices se do leta [sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 10:51:29)

To, Trco bravo[sm=bravo.gif]!

Trcosava -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 11:02:14)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Bravo [sm=bravo.gif]

E draga moja, tako sam mislila i kad sam davno davno rešila da idem na dijetu, ali tad sam došla čini mi se do 59 i prekinula dijetu. Naravno da sam sve vratila posle. Ali, tad nisam vežbala.

Razmišljam, kad završim ovaj ripped, šta onda? Da se vratim na shred?[sm=zmeden.gif]

IvanaSK RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 11:08:33)

Vezbanje znači jako mnogo i tu ne odustaj nikako, cak i kad brljavis sa hranom.

jess021 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 11:17:43)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Bravo [sm=bravo.gif]

E draga moja, tako sam mislila i kad sam davno davno rešila da idem na dijetu, ali tad sam došla čini mi se do 59 i prekinula dijetu. Naravno da sam sve vratila posle. Ali, tad nisam vežbala.

Razmišljam, kad završim ovaj ripped, šta onda? Da se vratim na shred?[sm=zmeden.gif]

Trco, ako imas volje ima program 90 days revolution isto od JM>

mama krava -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 11:25:59)

Samo guraj Trćo i trudi se da odolevaš kiflicama uveče[sm=smiley36.gif]...

Ja sinog zamalo da lipšem na vežbama. Toliko mi je bilo muka i srce mi je lupalo kao ludo. Nemam pojma šta je bilo. Mislim da me je malo potkačio virus ovaj od Nade. Želudac mi je bio kao kamen i samo što se nisam ispovraćala tamo u sali. Prekinula na kratko, popila vodu i htela da izadjem iz sale, ali sam onde rkla sebi...e vala nećeš. I ostala do kraja i nastavila i odradila i dtugi trening, koji je doduše manje kardio, ali cepaju se trbušnjaci najstrašnije. Uveli su nam neke nove vežbe i toliko sam bila koncentrisana da ih odradim kako treba, da sam tek kadsam krenula kući, skapirala da me više ne boli želudac.[sm=bravo.gif]

Razvaljujem ove vežbe sa trbušnjacima, ali nekako još imam salca[sm=smiley13.gif]

eca89 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 11:34:20)

Evo i mene, odradih 7dan, lvl 2!

Trcosava -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 11:35:29)

Jess koliko traje taj 90 days (mislim u minutama [sm=smiley36.gif])

Milkice, i kod mene salca na pretek, ali donji stomak. Crnjak mi je što kad smršam imaću onu bapsku kožu od trudnoća. Već sad se vidi.

Da gvirnem i taj 90 days, mada kapiram da su isto manje-više iste vežbe.

Maraj -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 11:39:09)

Trco , ti ces da se istopis! Bravo za istrajnost [sm=bravo.gif]
dunjci super su ove tvoje vezbe za stomak , moracu da se aktiviram pred more. I dalje imam stomak nakon carskog. Da l da krenem sa L punih 6 meseci da vezbam... 8 min nije mnogo i to mogu dok on spava da odradim

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 11:45:32)

IZVORNA PORUKA: Maraj

dunjci super su ove tvoje vezbe za stomak , moracu da se aktiviram pred more. I dalje imam stomak nakon carskog. Da l da krenem sa L punih 6 meseci da vezbam... 8 min nije mnogo i to mogu dok on spava da odradim

Fenomenalne su, 8minuta nije mnogo, a stomak bude extra stvarno. I ja sam počela posle 6 meseci (možda i posle 7), a radila sam ih i pre trudnoće, svaki dan.
Nemoj da krećeš pre 6 meseci od carskog, saekaj da prođe 6 minimum.

jess021 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 11:45:41)

Trco, nisam ni ja gledala, ali kazu da ko odradi taj program bukvalno ima savrseno telo.

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 11:47:54)

IZVORNA PORUKA: mama krava

Razvaljujem ove vežbe sa trbušnjacima, ali nekako još imam salca[sm=smiley13.gif]

Trbušnjaci su ispod salca, kada salce ode, videće se i mišiči.. Pazi ja kada imam ogroman stomak, recimo sada, mogu da uradim bezbroj trbušnjaka, ne preterujem, jer kod trbušnjaka stvarno ne mogu da se umorim. Ali zato sklekovi i kardiooo, lipšem.

jess021 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 11:49:33)

Al zato je cardio za salo zakon, dzaba misici, ako je salo preko. Za to je najbolji cardio i regulisanje ishrane.
Dunja, i ja cu malo da vidim ove vezbe za stomak, grozan je nakon porodjaja.

mama krava -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 12:12:27)

Ja sam stvarno regulisala ishranu, mnooogo se bolje hranim i zdravije što mi je stvarno bitno, mimo svakog mršavljenja.

Trbušnjake i ja isto mogu da odradim bezbroj i nije mi problem, sklekove i izdržaj sve bolje i bolje radim i postali su lakši nego na početku vežbanja. Tu su ti isto najbitniji trbušnjaci da bi uradila pravilno.

Ali kardioooo..mrzim do besvesti...U mozak me je*e!

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 12:18:27)

Isto MK, isto, lipšem!

Maraj -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 12:20:07)

Mene kicma boli nakon porodjaja i kolena. Valjda ce ici ovi trbusnjaci...

jocajaca -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 12:35:56)

Samo vas čitam i razmišljam još samo oko 9 mjeseci pa ću vam se pridružiti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].
Ja sam obožavala kardio umorim se, budem kao čep mokra ali poslije kardija imam toliko energije pucam, a zato sam mrzila sve vježbe sa tegovima to mi je preteško.
Što se tiče kardija definitivno najbolji BFBM od Jillian-45 minuta ma za 10 dana skidaš ihahahj sala.
Samo naprijed cure[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.3.2016 14:54:03)

Jess bacila sam sad pogled na taj 90 days, radiću ga. Jedino me je*e što ima one elastične trake za ruke, ne kupuje mi se još i to (a bilo je u lidlu [sm=smiley19.gif])

Taj od Jillian boost your metabolism mi previše dugo traje da bi mogla da vežbam dok mali spava.

Nekako sam se i na kardio navikla - sve dok nije kardio u kombinaciji sa plank [sm=jezicek.gif] n bole me noge i ne lipšem, ali me ramena bole.

E da, sad ako ste slušale šta priča JM - kombincija njenih vežbi je da se napravi što veća mišićna masa, više mišića - veća potrošnja kalorija, samim tim i mršavljenje.

Trcosava -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.3.2016 10:57:27)

Samo da prijavim da sam završila drugu nedelju ripped. Sad samo da nađem metar i da se izmerim [sm=smiley36.gif]

ali prvo pod tuš pa onda update.

jess021 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.3.2016 11:17:17)

Trco, svaka cast!
Ja cu ipak samo da vas gledam, tj. citam i podrzavam[sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.3.2016 11:29:08)

Ete me - kilaža i dalje 65, tj 65.2
Obim struka 81
Obim kukova 102
Obim butina 57.5

[sm=sloncek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>