Trcosava -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (1.2.2016 10:51:11)
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ada, ne sumnjam ja u tebe uopste[sm=smiley31.gif] Zene, ja danas odradih prvi trening shreda, lipsala sam. Sve sam ispratila, ali sam prehladjena pa mi malo bilo tesko da nadisem. Taman mi je mm jos nekih 10-tak dana na godisnjem, pa da iskoristim jer cu sigurno imati upalu, ako ne budem sutra mogla da ustanem iz kreveta da ima neko da brine o detetu[sm=smiley36.gif] A da, koske samo krcakju, uzassss Maraj, i ja sam tako mislila, ali u spavacoj sobi nemam mesta od krevetica, a ni u dnevnoj, tako da sam nosila lap top u Lenkinu sobu. Ionako cu za par dana nauciti vezbe napamet. Evo, mm od dnas na poslu i krenula sam sa vežbama. Prepisujem doslovce post od Jess, s razlikom što nisam prehlađena. Ali sam pušač[sm=jezicek.gif] Izdržah jeeeedva do kraja i to bez tegova. Jess, kad se prelazi na drugi nivo? Nisam još na dijeti, ali se od danas trudim da imam doručak, užinu, ručak, užinu i večeru. Slatkiše ću da se trudim da ixbacim. Tegove neću da kupujem, napunicu flašice od pola litre vodom[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|