Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.8.2011 9:02:57
|
|
|
|
soni
|
http://isohunt.com/torrents/zumba... nadam se da ces uspeti ..tu ima korak po korak IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Soni, odakle si skinula zumbu?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.8.2011 12:59:35
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR ZUMBA A jel' vi vristite dok vezbate
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.8.2011 13:00:20
|
|
|
|
dijana1*
|
Mnogo mi se svidja, extra je ima ritma
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.8.2011 13:02:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hvala Soni
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.8.2011 21:45:03
|
|
|
|
Lu
|
U ponedjeljak je tri mjeseca kako vježbam p90x, legs i ab ripper, kao što obećah slike prije i poslije... Nisam slikala guzu, nije primjereno za ovaj forum Moraćete mi vjerovati na riječ kad kažem da je celulit skoro nestao Dobro, ima još malo zatezanja ali sad ide lakše, kad su rezultati tu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.8.2011 21:46:01
|
|
|
|
Maya21
|
lu svaka cast!!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.8.2011 21:46:08
|
|
|
|
Jeca*
|
wow... tačno znam koliko si srećna...bravoooooooooo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.8.2011 21:46:12
|
|
|
|
minavb
|
Sjajno svakaq cast!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.8.2011 21:53:08
|
|
|
|
Lu
|
Hvalaa Sve se može kad se hoće! A i svi na ovoj temi su mi bili podrška, nadam se da sam i ja nekome bila ili ću biti
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.8.2011 22:01:18
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Sve se može kad se hoće! AMIN!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.8.2011 22:01:47
|
|
|
|
lanajelena
|
Lu ...svaka cast
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.8.2011 18:11:06
|
|
|
|
Vika
|
Bravo Lu ! I ja da prijavim -9 u odnosu na izlazak iz bolnice. Prvo sam skinula 4 a onda mesecima ni grama dok nisam počela malo da vodim računa šta jedem i da se krećem. A kako mi je počela sezona na prepelice a mama čuva malog, tri puta nedeljno šetam barem 10 km i ode još 5. E sad, treba bar još 10 da budem sasvim o.k ali nastavljam. Prija!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.8.2011 18:14:05
|
|
|
|
Verus
|
Bravo Lu!!!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.8.2011 10:58:25
|
|
|
|
Jeca*
|
Juce sam u teretani, onako, ko od šale, uradila 100 trbušnjaka...posle dužeg vremena opet mogu bez problema da uradim 100 ...pa da se pohvalim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.8.2011 11:09:38
|
|
|
|
Maya21
|
ja sam sada na -19, usporilo je, ali bitno da jos uvek gubim kilograme jedva cekam da u septembru krenem sa plivanjem
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.8.2011 21:07:08
|
|
|
|
Maya21
|
evo i slicica nove mene, nekima je ovo debelo, i meni je, ali naspram onoga sta sam bila ja sam happy ima tu jos da se skida, ali eto za 3 meseca skoro 20kg manje, za mene je to prevelik uspeh
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.8.2011 21:10:52
|
|
|
|
NadaR
|
Bravooo Majooo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.8.2011 21:54:48
|
|
|
|
soni
|
razgibavanje!!!!!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.8.2011 22:17:42
|
|
|
|
isidora88
|
bravo zene,svaka cast mayo hocemo li ici na plivanje,jel vazi dogovor?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.8.2011 0:34:44
|
|
|
|
Maya21
|
ja jos malo pa krecem :) samo da vidim u klubu sta ce sa mnom ako znas stilove, dobrodosla si
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.8.2011 3:26:01
|
|
|
|
Verus
|
Bravo Jeco Bravo Maya Maya, sad ce sporije ici kile, i nemoj da te to obeshrabri. Neka idu polako ali sigurno, sto i nije lose, zato sto ces moci plivanjem lepo da utegnes kozu kako gubis kile MOgu ti reci da si se super stesala! Samo nastavi tako! Eto, bar mogu da navijam za vas, a pridruzicu vam se dogodine
< Poruku je uredio Verus RR -- 23.8.2011 4:15:26 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.8.2011 3:34:57
|
|
|
|
vukosava
|
E majo da sam ja tako "debela"
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.8.2011 17:02:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo i mene da se pohvalim sa - 11 kg. a nadam se da će na moru još da siđe od mog obilnog plivanja
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.8.2011 17:26:25
|
|
|
|
Verus
|
bravo dunjice
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.8.2011 21:14:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala na podršci Veruškice
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?