Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.7.2011 8:01:58
|
|
|
|
Lu
|
Diabla Lelaigor samo naprijed Jeco, ti si mi se sva dala u zdrav život Ja jutros ne vježbam jer sam juče dobila ali sam ipak vježbala, sad neću jer mi je 2. dan najgori. Jedem onako kad god ogladnim ubacim nešto u kljun i to mi je super, sad imam 53kg, nisam ni znala da sam skinula 1 a bila sam dodala 1 A kad sam poslije trudnoće htjela smršati sa 73 na 60, sletila sam na 55 i eto od tad držim tu kilažu Meni je najproblematičniji taj moj trbuščić koji se napne čim popijem čašu vode, ali vidi se napredak, 15. 08. mi je 3 mjeseca kako vježbam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.7.2011 8:10:58
|
|
|
|
Jeca*
|
u zdravom telu zdrav duh
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.7.2011 12:36:52
|
|
|
|
lelaigor
|
Ovako: Danas uradila 20min. zumbe i malo šetnje. Juče 25 min. pilatesa i malo šetnje. Prekjuče isto pilates, a nakjuče zumba. Onaj Yourself Fitness mi definitivno ne radi, tako da sad radim samo zumbu i pilates, i vežbe (trbušnjaci, sklekovi, vežbe za guzu, noge, ruke sa tegovima). Čini mi se da mi je u odnosu na pre neki dan kad sam se merila i bilo 66kg, jutros bilo 65kg (dakle za 3-4 dana 1kg), ali neću pre vremena da menjam ticker za jednu kilu, sačekaću još par dana, pa ćemo videti da li će ostati tako.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.7.2011 12:37:31
|
|
|
|
lelaigor
|
Diabla, woooooooooooooooooooooooooooooow....
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.8.2011 18:49:37
|
|
|
|
Bozzi
|
Auuu zene svaka vama cast!!!! Diabla, kad sam videla tvoju sliku odlucila sam odmah da pocnem da vezbam, iako nikad u zivotu nisam potrcala mislim jesam par puta, ali posto sam pusac umalo nisam riknula inace, pre trudnoce sam imala 60kg, a sad imam 10 vise... Moze li mi neka od vas samo reci da li smem da radim trbusnjake s obzirom da sam imala porodjaj na carski rez? Cula sam dosta kontradiktornih misljenja pa ni sama ne znam sta da radim...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.8.2011 20:57:45
|
|
|
|
Maya21
|
bozzi trbusnjake ne smes da radis bar 6 meseci posle porodjaja. devojke ja skinula 18!!!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.8.2011 21:11:03
|
|
|
|
vukosava
|
Evo da prijavim imam - 8 kg.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.8.2011 22:05:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Mayo, Vuko
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 3:53:51
|
|
|
|
Verus
|
I ja da prijavim +4 Diabla, bravo izgledas super! Bas se dugo nismo cule ELem, ja sam zadnji put boze me oprosti imala 58kg kad sam bila bolesna, i ne ponovilo se, uzasno izgledam sa tako malo kila. Tako da zene, nemojte bas preterati, lepota zene je i u oblinama Maya, NAJPONOSNIJA sam na tebe, a i na tebe lelaigor
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 15:50:00
|
|
|
|
Bozzi
|
Mayo hvala na odgovoru. znaci moram da cekam jos 3 meseca... a taj stomak mi je najkriticniji, sto je i logicno ima li neko predlog sta da radim sa njim??? trenutno sam na onoj bolnickoj dijeti, i skinula sam vec 2 kg, ali znam da mi se stomak nece vratiti na staro ako ne budem vezbala...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 17:33:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Bozzi a plivanje ? Ja idem na plivanje, po sat vremena plivam i bas brzo gubim kilograme Malo off: Ja sam bila na bolnickoj dijeti izgubila oko 4-5 kg i vratili mi se u roku od 10 dana.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 18:33:54
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Bozzi Mayo hvala na odgovoru. znaci moram da cekam jos 3 meseca... a taj stomak mi je najkriticniji, sto je i logicno ima li neko predlog sta da radim sa njim??? trenutno sam na onoj bolnickoj dijeti, i skinula sam vec 2 kg, ali znam da mi se stomak nece vratiti na staro ako ne budem vezbala... Što dijana reče plivanje je zakon za stomak. I ja sam juče plivala malo više od sat i stomak mi se skroz sravnio. a još kada bi tako redovno, skinula bi svo salo.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 18:57:51
|
|
|
|
lanajelena
|
Mayo ti si moj idol ,samo jos da pocnem da se ugledam na tebe
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 21:11:51
|
|
|
|
isidora88
|
ima li koja da hoce na plivanje,samo ''elegantno popunjene'' dolaze u obzir ja bih isla ali necu sama
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 21:14:44
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 bozzi trbusnjake ne smes da radis bar 6 meseci posle porodjaja. devojke ja skinula 18!!! Mayoooo Bravo curo, to se zove volja
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 21:15:27
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Evo da prijavim imam - 8 kg.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 21:15:37
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ima li koja da hoce na plivanje,samo ''elegantno popunjene'' dolaze u obzir ja bih isla ali necu sama evo ja!! taman trazim nekog sparing partnera :) ali da pliva a ne da se zeza po bazenu kao mm, mrzim brckanje
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 21:16:39
|
|
|
|
Lu
|
Ja vježbam i dalje svako jutro u pola 7,a sad idem na zornice u 5 sati pa ću morati kad se vratim, uh teško će mi biti ali ne smijem odustati sad kad se napokon vide rezultati
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 21:58:21
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: isidora88 ima li koja da hoce na plivanje,samo ''elegantno popunjene'' dolaze u obzir ja bih isla ali necu sama evo ja!! taman trazim nekog sparing partnera :) ali da pliva a ne da se zeza po bazenu kao mm, mrzim brckanje i meni treba sparing partner,mm je isti kao tm ,ja bih na spens ali ne znam da li radi
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 22:04:23
|
|
|
|
soni
|
ja i ne treba nesto drasticno da smrsam ali hocu malo da se aktiviram.. skinula sam zumbu sa neta i uz muziku i djuskanje se skidaju kilogrami.. pustite na tv i uzivajte i kuci.. jako mi je zanimljivo.. a imaju i u trening studijima i u srbiji, po meni je zanimljivije i od aerobika ili bilo koje druge vrste treninga
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 22:33:18
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: isidora88 ima li koja da hoce na plivanje,samo ''''elegantno popunjene'''' dolaze u obzir ja bih isla ali necu sama evo ja!! taman trazim nekog sparing partnera :) ali da pliva a ne da se zeza po bazenu kao mm, mrzim brckanje i meni treba sparing partner,mm je isti kao tm ,ja bih na spens ali ne znam da li radi trenutno ne radi, rade godisnje sredjivanje, ali od septembra krecu treninzi i rekreacija
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 23:09:24
|
|
|
|
isidora88
|
maya21 onda bismo mogle od septembra ne ide mi se bas na sajmiste. joj jedva cekam
< Poruku je uredio isidora88 -- 8.8.2011 23:12:48 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 23:24:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Soni, odakle si skinula zumbu?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.8.2011 8:34:59
|
|
|
|
Lu
|
ZUMBA
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.8.2011 8:55:49
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR I ja da prijavim +4 Diabla, bravo izgledas super! Bas se dugo nismo cule ELem, ja sam zadnji put boze me oprosti imala 58kg kad sam bila bolesna, i ne ponovilo se, uzasno izgledam sa tako malo kila. Tako da zene, nemojte bas preterati, lepota zene je i u oblinama Maya, NAJPONOSNIJA sam na tebe, a i na tebe lelaigor
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?