Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.7.2011 8:01:58
|
|
|
|
Lu
|
Diabla Lelaigor samo naprijed Jeco, ti si mi se sva dala u zdrav život Ja jutros ne vježbam jer sam juče dobila ali sam ipak vježbala, sad neću jer mi je 2. dan najgori. Jedem onako kad god ogladnim ubacim nešto u kljun i to mi je super, sad imam 53kg, nisam ni znala da sam skinula 1 a bila sam dodala 1 A kad sam poslije trudnoće htjela smršati sa 73 na 60, sletila sam na 55 i eto od tad držim tu kilažu Meni je najproblematičniji taj moj trbuščić koji se napne čim popijem čašu vode, ali vidi se napredak, 15. 08. mi je 3 mjeseca kako vježbam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.7.2011 8:10:58
|
|
|
|
Jeca*
|
u zdravom telu zdrav duh
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.7.2011 12:36:52
|
|
|
|
lelaigor
|
Ovako: Danas uradila 20min. zumbe i malo šetnje. Juče 25 min. pilatesa i malo šetnje. Prekjuče isto pilates, a nakjuče zumba. Onaj Yourself Fitness mi definitivno ne radi, tako da sad radim samo zumbu i pilates, i vežbe (trbušnjaci, sklekovi, vežbe za guzu, noge, ruke sa tegovima). Čini mi se da mi je u odnosu na pre neki dan kad sam se merila i bilo 66kg, jutros bilo 65kg (dakle za 3-4 dana 1kg), ali neću pre vremena da menjam ticker za jednu kilu, sačekaću još par dana, pa ćemo videti da li će ostati tako.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.7.2011 12:37:31
|
|
|
|
lelaigor
|
Diabla, woooooooooooooooooooooooooooooow....
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.8.2011 18:49:37
|
|
|
|
Bozzi
|
Auuu zene svaka vama cast!!!! Diabla, kad sam videla tvoju sliku odlucila sam odmah da pocnem da vezbam, iako nikad u zivotu nisam potrcala mislim jesam par puta, ali posto sam pusac umalo nisam riknula inace, pre trudnoce sam imala 60kg, a sad imam 10 vise... Moze li mi neka od vas samo reci da li smem da radim trbusnjake s obzirom da sam imala porodjaj na carski rez? Cula sam dosta kontradiktornih misljenja pa ni sama ne znam sta da radim...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.8.2011 20:57:45
|
|
|
|
Maya21
|
bozzi trbusnjake ne smes da radis bar 6 meseci posle porodjaja. devojke ja skinula 18!!!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.8.2011 21:11:03
|
|
|
|
vukosava
|
Evo da prijavim imam - 8 kg.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.8.2011 22:05:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Mayo, Vuko
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 3:53:51
|
|
|
|
Verus
|
I ja da prijavim +4 Diabla, bravo izgledas super! Bas se dugo nismo cule ELem, ja sam zadnji put boze me oprosti imala 58kg kad sam bila bolesna, i ne ponovilo se, uzasno izgledam sa tako malo kila. Tako da zene, nemojte bas preterati, lepota zene je i u oblinama Maya, NAJPONOSNIJA sam na tebe, a i na tebe lelaigor
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 15:50:00
|
|
|
|
Bozzi
|
Mayo hvala na odgovoru. znaci moram da cekam jos 3 meseca... a taj stomak mi je najkriticniji, sto je i logicno ima li neko predlog sta da radim sa njim??? trenutno sam na onoj bolnickoj dijeti, i skinula sam vec 2 kg, ali znam da mi se stomak nece vratiti na staro ako ne budem vezbala...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 17:33:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Bozzi a plivanje ? Ja idem na plivanje, po sat vremena plivam i bas brzo gubim kilograme Malo off: Ja sam bila na bolnickoj dijeti izgubila oko 4-5 kg i vratili mi se u roku od 10 dana.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 18:33:54
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Bozzi Mayo hvala na odgovoru. znaci moram da cekam jos 3 meseca... a taj stomak mi je najkriticniji, sto je i logicno ima li neko predlog sta da radim sa njim??? trenutno sam na onoj bolnickoj dijeti, i skinula sam vec 2 kg, ali znam da mi se stomak nece vratiti na staro ako ne budem vezbala... Što dijana reče plivanje je zakon za stomak. I ja sam juče plivala malo više od sat i stomak mi se skroz sravnio. a još kada bi tako redovno, skinula bi svo salo.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 18:57:51
|
|
|
|
lanajelena
|
Mayo ti si moj idol ,samo jos da pocnem da se ugledam na tebe
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 21:11:51
|
|
|
|
isidora88
|
ima li koja da hoce na plivanje,samo ''elegantno popunjene'' dolaze u obzir ja bih isla ali necu sama
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 21:14:44
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 bozzi trbusnjake ne smes da radis bar 6 meseci posle porodjaja. devojke ja skinula 18!!! Mayoooo Bravo curo, to se zove volja
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 21:15:27
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Evo da prijavim imam - 8 kg.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 21:15:37
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ima li koja da hoce na plivanje,samo ''elegantno popunjene'' dolaze u obzir ja bih isla ali necu sama evo ja!! taman trazim nekog sparing partnera :) ali da pliva a ne da se zeza po bazenu kao mm, mrzim brckanje
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 21:16:39
|
|
|
|
Lu
|
Ja vježbam i dalje svako jutro u pola 7,a sad idem na zornice u 5 sati pa ću morati kad se vratim, uh teško će mi biti ali ne smijem odustati sad kad se napokon vide rezultati
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 21:58:21
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: isidora88 ima li koja da hoce na plivanje,samo ''elegantno popunjene'' dolaze u obzir ja bih isla ali necu sama evo ja!! taman trazim nekog sparing partnera :) ali da pliva a ne da se zeza po bazenu kao mm, mrzim brckanje i meni treba sparing partner,mm je isti kao tm ,ja bih na spens ali ne znam da li radi
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 22:04:23
|
|
|
|
soni
|
ja i ne treba nesto drasticno da smrsam ali hocu malo da se aktiviram.. skinula sam zumbu sa neta i uz muziku i djuskanje se skidaju kilogrami.. pustite na tv i uzivajte i kuci.. jako mi je zanimljivo.. a imaju i u trening studijima i u srbiji, po meni je zanimljivije i od aerobika ili bilo koje druge vrste treninga
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 22:33:18
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: isidora88 ima li koja da hoce na plivanje,samo ''''elegantno popunjene'''' dolaze u obzir ja bih isla ali necu sama evo ja!! taman trazim nekog sparing partnera :) ali da pliva a ne da se zeza po bazenu kao mm, mrzim brckanje i meni treba sparing partner,mm je isti kao tm ,ja bih na spens ali ne znam da li radi trenutno ne radi, rade godisnje sredjivanje, ali od septembra krecu treninzi i rekreacija
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 23:09:24
|
|
|
|
isidora88
|
maya21 onda bismo mogle od septembra ne ide mi se bas na sajmiste. joj jedva cekam
< Poruku je uredio isidora88 -- 8.8.2011 23:12:48 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.8.2011 23:24:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Soni, odakle si skinula zumbu?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.8.2011 8:34:59
|
|
|
|
Lu
|
ZUMBA
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.8.2011 8:55:49
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR I ja da prijavim +4 Diabla, bravo izgledas super! Bas se dugo nismo cule ELem, ja sam zadnji put boze me oprosti imala 58kg kad sam bila bolesna, i ne ponovilo se, uzasno izgledam sa tako malo kila. Tako da zene, nemojte bas preterati, lepota zene je i u oblinama Maya, NAJPONOSNIJA sam na tebe, a i na tebe lelaigor
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?