RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

anci kv -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (8.2.2014 21:58:18)

Malo teže ćeš ustati...

Moiraina -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (8.2.2014 22:00:24)

U najboljem slučaju. Joj sad mi smešno, ali i nerviram se kako sam dozvolila da toliko ispadnem iz forme [sm=smiley13.gif]

Didy -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (8.2.2014 22:00:32)

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Meni trenutno svaki mišić u telu podrhtava (ne znam kako drugačije to da opišem). Joooj šta će biti sutra kad se probudim... [sm=jezicek.gif]

Naspavaj se dobro, neće biti strašno.

anci kv -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (8.2.2014 22:05:47)

Pa imamo i mi žene dušu...

Moiraina -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (9.2.2014 22:09:42)

Samo da prijavim - ništa od upale mišića, za divno čudo. Samo me je jutros sve pomalo zatezalo, što je valjda i normalno, čak sam prepodne napravila generalku u kući i super sam se osećala. Sutra idem ponovo, samo u drugu teretanu, jedva čekam [sm=smiley1.gif]

Mama.Veki -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (9.2.2014 22:39:45)

Jeee, bravo, stvarno cudo. Ja mislim da bi se ukocila i ne bih mogla da ustanem iz kreveta. [sm=smiley36.gif]
Salu na stranu, samo produzi, sa upalom il bez nje [sm=bravo.gif]

I ja sam redovna sa vezbanjem, ali u ovom 30 dnevnom programu i nije preporucljivo praviti pauze, niti jedan dan.
Plan mi je da posle ovih 30 dana predjem na neke druge vezbe, sa pauzama barem, 3-4 dana nedeljno da vezbam.

Moiraina -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (23.3.2014 13:06:28)

Zar niko vise ne vezba? [sm=smiley36.gif] Ja proteklih nedelja nisam bila bas najredovnija u teretani, jer sam bila bolesna, ali obavezno odvezbam minimum svaki drugi dan kuci + pocela sam jako da vodim racuna o ishrani... Rezultat: -5 kg. Ja presrecna. Jos 5 kg i meni dovoljno [sm=smiley1.gif]

Didy -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (23.3.2014 18:02:48)

Ja vezbam, ali se ne hvalim. Svaki drugi, eventualno treci dan odradim onaj trenimg od sat i po vremena (stavila sam link u prethodnim porukama). Nemam pojma koliko sam smrsala, ne merim se, ali vidim po garderobi da jesam i odlicno se osecam i to mi je sasvim dovoljno.

vikiveki -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (23.3.2014 18:15:43)

Ja nisam odavno vežbala, ali ovih dana sam počela po malo i to sa onim osnovnim vežbama,jer nikako ne nalazim vremena....zato sam razmišljala da se upišem na aerobik,tako bi sebe naterala na redovno vežbanje i za to vreme muž bi bio sa decom,a ja bi na miru mogla da se posvetim sebi[sm=smiley1.gif]

NadaR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (24.7.2014 9:46:57)

[img]http://www.dodaj.rs/f/w/7l/lKcakAi/izazov.png[/img]

Hoce li neko? [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (24.7.2014 15:14:24)

evo, nado, ja cu! ne zna samo da li ih pravilno radim, upravo sam odradila tih prvih 50.

adulence -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (25.7.2014 8:34:25)

a jel radite u cugu ili u serijama?

pocahontas -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (25.7.2014 9:10:18)

jao pa ovo je pretesko, cucnjevi su jako teski ako se pravilno rade, kontan nema sanse u cugu da se uradi ovoliko, verovatno ide u serijama...

NadaR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (25.7.2014 9:16:19)

Meni danas cetvrti dan - odmooor [sm=smiley4.gif]

Ne mogu odjednom. Radila sam u serijama od 10 , pa 15 .

http://www.youtube.com/watch?v=UXJrBgI2RxA

Anoniman -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.7.2014 14:19:13)

zene, je l vezbamo? [sm=smiley1.gif]

dijana1* -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (28.10.2014 9:26:08)

U majskim poplavama je poplavila moja omiljena teretana. Juce je ponovo otvorena. Jedva sam docekala.
Spakovala sam torbu i idem na prvi trening. Inace volim uvece da treniram ali pored dece nema sanse jos uvek. Tako da cu morati ujutru. Ali bolje i tako nego nikako.
Start 61 kg.
Javljam se za mesec dana sta sam napravila.
Samo da ne bude plus u kg [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (25.1.2015 14:38:05)

Ja počela polako, za sada čučnjeve i vežbe za ruke, i pomalo trbušnjake.
Planiram da krenem na vežbe u jedan fitnes centar čim ozdravim.

Z sada - 3kg, uz korekcije u ishrani i izbacivanje lstakiša potpuno.

madre -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (25.1.2015 20:10:13)

dunja, bravo, bravo, bravo[sm=bravo.gif] ja od sutra smanjujem klopu i planiram malo da krenem sa vezbama, postepeno!

dijana1* -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (26.1.2015 9:16:12)

Dunjci bravo [sm=bravo.gif] samo neka padaju kg.
I ja moram da skinem 3- kg ponovo sam ih nabacila [sm=hudicek1.gif]
Ali kako da budem na dijeti a napolju pada sneg .
Ovo vreme me na sve asocira samo ne na dijetu [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (20.4.2015 16:05:56)

kako mi daleko sad ova tema..[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

17 joka -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.10.2015 14:45:16)

Da li jos uvek neko vezba
ja radim Plank i pomalo vozim bicikl ili radim poneku vezbicu ili preterano puno setam

jos uvek sam nezadovoljna sobom, zato planira i malo dijete da skinem jos 5 kg

ima li ko neki dobar savet ?

jocajaca -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (19.10.2015 9:28:37)

Joj ja sinoć otišla na fitness kao organizovali su za mame fitness a pored sale gdje su mame radile radionicu za djecu od 2-12 godina. Povela ja svoju N., kod kuće se lijepo dogovorile da će biti sa tetama, slušaće igraće se sa djecom. Naravno bila je čitavih 10 minuta izašla u salu I kaže "Ja ću ipak jebati sa tobom" [sm=smiley36.gif] Naravno trener I sve žene u smijeh, onda je skinula čarape I patike pošto je vidjela da je trener bos, onda je ugledala pitaltes lopte koje su bile naslagane do plafona I izvukla sebi žena dvije one ostale se rasuše po sali, prenijela sve tegove do mene, tako da od mog vježbanja ne bi ništa, a moram se definitivno aktivirati za mjesec imam svadbu I moram se uvući u jednu haljinu, znači bar 6-7 kilica moram da skinem [sm=smiley13.gif]. Ja inače kod kuće vjžbam program Jilian Michelson I ona mi je super, naprimjer za skidanje sala ima program BFBM-odličan kardio u trajanju od 45 minuta, ljetos sam ga radila samo 7 dana otišlo mi je za tu sedmicu 2,5 kg, pa pogledaj malo njene vježbe super su mi.

choopa choops -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (19.10.2015 12:31:12)

hahahahah koja faca [sm=smiley36.gif]

Ja sam počela sa jogom. Ooooom. To nije baš za skidanje kila, više idem zbog kičme jer me boli nemoguće pa eto kažu da je joga dobra za to.

A od trudničkih kila mi ostao stomak, ali ne opterećujem se previše jer mi je draže da jedem nego da imam ravan stomak [sm=smiley36.gif]. Valjda nestane nekako [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (20.10.2015 11:23:17)

Da,slazem se,vezbe jilian michaels ili tako nesto su sjajne!ja sam vezbala mesec dana pred more 2013 i bila sam super fit[sm=bravo.gif]skinula sa neta i vezbala svako vece.
Sad ne vezbam nista,mlitava sam i mekana uzas,ali mi je kilaza ok,cak oni koji me vide kazu da imam manje kg nego pre trudnoce..ne znam,ali jesam zadovoljna.a,mlitavost i misice cu da nabacim pred leto kad se bude nosilo kratko.

NadaR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (24.10.2015 8:34:22)

Sto se tice Dzilijankinih vjezbi , za pocetnike je najbolji shred. Za mjesec dana se postizu vidljivi rezultati.
Ja trenutno samo plank radim . Stoka lijena ![sm=hudicek1.gif]
Sledeci mjesec krecem na zumbu pa vidjecemo sta ce biti.[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>