jocajaca -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (19.10.2015 9:28:37)
|
Joj ja sinoć otišla na fitness kao organizovali su za mame fitness a pored sale gdje su mame radile radionicu za djecu od 2-12 godina. Povela ja svoju N., kod kuće se lijepo dogovorile da će biti sa tetama, slušaće igraće se sa djecom. Naravno bila je čitavih 10 minuta izašla u salu I kaže "Ja ću ipak jebati sa tobom" [sm=smiley36.gif] Naravno trener I sve žene u smijeh, onda je skinula čarape I patike pošto je vidjela da je trener bos, onda je ugledala pitaltes lopte koje su bile naslagane do plafona I izvukla sebi žena dvije one ostale se rasuše po sali, prenijela sve tegove do mene, tako da od mog vježbanja ne bi ništa, a moram se definitivno aktivirati za mjesec imam svadbu I moram se uvući u jednu haljinu, znači bar 6-7 kilica moram da skinem [sm=smiley13.gif]. Ja inače kod kuće vjžbam program Jilian Michelson I ona mi je super, naprimjer za skidanje sala ima program BFBM-odličan kardio u trajanju od 45 minuta, ljetos sam ga radila samo 7 dana otišlo mi je za tu sedmicu 2,5 kg, pa pogledaj malo njene vježbe super su mi.
|
|
|
|