Mama.Veki -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (8.2.2014 21:40:58)
|
IZVORNA PORUKA: Moiraina Ja danas bila u teretani prvi put u životu [sm=smiley9.gif] Crkla sam! Odradila sam 15+5 minuta na onoj spravi što simulira skijanje, 10 minuta na onom velikom steperu (valjda se tako zove), još nekoliko vežbica (trbušnjaci+nešto za butine) i onda više nisam mogla da dišem [sm=smiley13.gif] Strašno koliko mi nedostaje kondicije. Pre trudnoće sam vežbala kod kuće, u jednom periodu sam bila u super formi, ali sad - užas! Ali generalno svidelo mi se i planiram da nastavim, bar 3 puta nedeljno. A što ti kažeš Adulence, definitivno mi je najgori bio susret sa ogledalima sa svih strana, kilaža još i nekako, nije toliko strašno, ali mlitavi delovi (najveći problem mi je stomak)... Kad posle napravljene pauze ponovo krenem u teretanu, obicno me tamo savetuju da prvih nedelju do dve koristim svaku spravu po pet minuta maksimalno. Da se ne preopteretis i lagano da dobijas na kondiciji. I tako sam obicno radila. Sutra neces moci ustati iz kreveta zbog upale misica [sm=smiley1.gif] Ali ako, nedaj se, klin se klinom izbija [sm=smiley1.gif] Eventualno popij magnezijum sumeci, po potrebi, da ti se malo opuste misici.
|
|
|
|