*Alexx* -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.7.2012 9:44:20)
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Evo mene, poslije 100 god. Ja vjezbam redovno od prosle godine, ali intezivno od januara. Nisam niada zategnutija bila, ali kg ne idu dolje, a i ne smeta mi tih 62 koje trenutno imam. Izbacila sam teretanu, i potpuno se posvetila ovome KLIK . Pardon jer ne znam urediti link, mnogo se promijenilo otkada sam zadnji put bila. Naime, ova J. Michaels je odlicna. Ima ona raznih programa, ja sam skinula Yogu, Shred in 30 days i 6 pack in 6 weeks. U 30 min, obuhvacene su sve misicne grupe, imaju medium i advanced verzija, tj sami prilagodite ono sto mozete ili ne mozete. Nikada bolje rezultate nisam imala. A probala sam i p90x, isla u teretanu, sama o jadu radila, i nista. Ova Jillian treba da mi plati koliko je hvalim, mamu joj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pre nekih mesec-dva sam probala Shred in 30 days, nije me se dojmio, tj. smorila sam se nakon dve-tri ture - mene inače teretana i aerobik beskrajno smaraju. Jutros sam isprobala 20 min (toliko sam imala vremena) Yoga vežbi - i oduševila se! Ja obožavam jogu, a Jillian je asane, njihov redosled i intenzitet pojačala i ubrzala pa se dobije efekat kardio treninga. Nakon 20 min sam bila gola voda. Naravno, treba uzeti u obzir činjenicu da sam ja skroz zakržljala, pa je pojačano znojenje i očekivano. Da li neko zna ima li u Bgd-u ovakva, nazovimo je "power yoga"? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|