Anoniman -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (7.6.2012 9:48:52)
|
Drukčije je, nekako, kad platiš. Znam da ne bi trebalo/smelo da bude, al makar u mojoj glavi jeste, imam nekakvu moralnu obavezu kad potrošim pare da to što kupim iskoristim maksimalno. Bar ja sam takva, pri prvom šmrljavom vremenu, kišici, ili jakom suncu bih odustala od vežbanja napolju. Ovde izgovora nema. Ja sam danas za 40 minuta prešla 4,27km i potrošila 247 kalorija. Prezadovoljna sam, jer svaki dan povećavam razdaljinu a trajanje trčanja je isto, što znači da više trčim, i brže, a čak se manje umaram. Posle sam radila ruke i leđa, malo steper, i eto 70 minuta treninga[sm=bravo.gif] Posle treninga 2 paradajza i lep komad mladog sira, i jabuka. Pre treninga uvek jedem samo i isključivo ovsi, jer ne stignem kod kuće da jedem nego usput. Kupim u ponedeljak ono pakovanje od 140g i traje mi 5 radnih dana, ako Nebojša ne otkrije štek (ima on svoj, nego voli da ćopa i moj), onda dokupim. I u toku treninga popijem onu rosu 0,75.
|
|
|
|