Diabla -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2012 11:41:46)
|
Evo mene, poslije 100 god. Ja vjezbam redovno od prosle godine, ali intezivno od januara. Nisam niada zategnutija bila, ali kg ne idu dolje, a i ne smeta mi tih 62 koje trenutno imam. Izbacila sam teretanu, i potpuno se posvetila ovome KLIK . Pardon jer ne znam urediti link, mnogo se promijenilo otkada sam zadnji put bila. Naime, ova J. Michaels je odlicna. Ima ona raznih programa, ja sam skinula Yogu, Shred in 30 days i 6 pack in 6 weeks. U 30 min, obuhvacene su sve misicne grupe, imaju medium i advanced verzija, tj sami prilagodite ono sto mozete ili ne mozete. Nikada bolje rezultate nisam imala. A probala sam i p90x, isla u teretanu, sama o jadu radila, i nista. Ova Jillian treba da mi plati koliko je hvalim, mamu joj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Uz sve ovo, naravno, mora se paziti na ishranu. Ja uopste ne pijem sokove, slatko rijetko(parce domace torte jednom u 10 dana, nekad i vise vremena prodje), minimalno hleba ili uopste bez njega. Probajte, mozete preko torenta skinuti. Zdravo mi bili! :***
|
|
|
|