lelaigor -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (6.4.2012 14:11:17)
|
Hvala madre. Prošle godine, tad u maju sam krenula naglo sa jakim vežbama i programima Yourself fitness, p90x i drastičnom promenom ishrane bez slatkiša. I pošto mi je želja bila jaka, u početku jeste bilo teško, ali sam uspela tako par meseci. Onda mo se u junu preselili u podstanare, došlo je leto i išla sam sa Dariom na plažu. Hranila sam se "letnje" (voće, povrće, po koji sladoled, ali sam se nekad i počastila i polako uvodila šećer), plivala, trčkala za Dariom po plaži. Onda mi se Yourself Fitness program pokvario, pa sam skinula Zumbu i Pilates i vežbala to. MAlo sam se preko zime ulenjila, ali nije da baš ništa ne uradim, ako nemam neki određeni program vežbi za taj dan, makar ću uraditi deset trbušnjaka i deset vežbi za guzu. U kuhinji radim zumbu dok kuvam, perem sudove i radim svoj novi posao (Pravljenje i prodaja kolača, torti i slaniša..). U zadnje vreme mi je dosta "pomogao" i antidepresiv koji pijem, pošto smanjuje apetit, ali i dalje sam fizički aktivna, slatko jedem ponekad a ne kao ranije i što je najbitnije JAKO JAKO retko večeram. Eto to je to. Sad uglavnom tražim vežbe koje će me malo oblikovati i planiram da izgubim još 3-4 kg, ako bude i više nije problem... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|