RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

madre -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (29.3.2012 14:29:55)

indy, super ti je slicica a i flasica[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] bas jurim neku takvu da kupim...
ja recimo ne vozim biciklu, a kad sam bila mladja cesto sam to radila... sad pre sednem u auto, zato mi guza i noge jesu lockavi[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

minavb -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (29.3.2012 14:33:31)

Radim sumo čučanj sa izbačajem (čučnem, pa kad se dižem, dignem jednu nogu u v stranu), radim čučanj sa raširenim nogama sa opterećenjem, iskorak napred nazad, hodajuzći iskorak, običan i sitan iskorak, a janviše boli kad kleknem na pod, oslonim se na laktove, pa podižem jednu nogu pod 90 stepeni. Samo čučanj radim sa opterećenjem, sve ostalo radim bez.

madre -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (29.3.2012 14:41:11)

IZVORNA PORUKA: minavb

običan i sitan iskorak

je l mislis na ono kad si u iskoraku pa se sitno podizes i spustas, znaci ne vracas se u pocetni polozaj nego si non stop u iskoraku? ako na to mislis to ume da boli[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (29.3.2012 14:45:23)

Mina odlična ideja za ovaj sumo čučanj. Ostalo uglavnom isto radim.

Za bokove, šta predlažete?

Našla sam da je dobro podizanje noge, u stranu, što više. U početku se i ne može puno podići ali vremeno ide sve više i više na gore. Zatažu se bokovi pri ovoj vežbi, osetićete - ponoviti bar 15 puta u svaku stranu, po mogućstvu više serija. Radim i ono savijanje (samo leđa) u stranu, sa zategnutim stomakom, mada je to možda više za stomak?? Da li ima još nešto za bokove?

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (29.3.2012 14:46:05)

IZVORNA PORUKA: madre

običan i sitan iskorak

je l mislis na ono kad si u iskoraku pa se sitno podizes i spustas, znaci ne vracas se u pocetni polozaj nego si non stop u iskoraku? ako na to mislis to ume da boli[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Daaaa, mene otkidaju noge kada ovo radiiiim!:)

minavb -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (29.3.2012 14:48:51)

IZVORNA PORUKA: madre

običan i sitan iskorak

Baš to, opasno boli. [sm=smiley1.gif]
Ja za bokove radim na spravama. Ono što sam već pisala, abdukcija ili kako li se zvaše, a radim na još jednoj spravi koja ne znam kako se zove-vežem kaiševe oko zgloba, prikačim sajlu koja je okačena o tegove, pa dižem nogu u stranu. Ovako vežbam unutrašnju ložu i bokove. Ovo bih mogla sutra da radim.

madre -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (29.3.2012 14:59:33)

dunja, evo nadjoh nesto za tebe, ne znam koliko ce ti se dopasti[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
vezbe za bokove
ja to odizanje ispravljene noge u stranu radim u stojecem stavu sa tegom od 2,5 kg, 3 serije po 10 svaka noga, a ponekad i lezim na boku.
a radim i u klececem stavu, noga savijena u kolenu pa u stranu.
nadam se da si me razumela[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 20:41:38)

Imate pozdrave od Dr. Feelgood-a (fotografisala sam ga RR vizitkom i 'ladno sam mu je uzela posle, bila sam malko zbunjena njegovom pozitivom)[sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0330/4w1-Pictur.jpg[/img]

soni -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 20:44:02)

samo da vam dam podrsku..jedva cekam da dodjem na ovu temu [sm=smiley36.gif]

Maya21 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 20:46:18)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Imate pozdrave od Dr. Feelgood-a (fotografisala sam ga RR vizitkom i 'ladno sam mu je uzela posle, bila sam malko zbunjena njegovom pozitivom)[sm=smiley36.gif]

e Suzi moja [sm=smiley36.gif] [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

PoisonEve -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 20:50:31)

Dunja, ja nisam upoznala Dr. Feelgood-a ali sam sigurna da je veliki pozitivac[sm=smiley1.gif]
Soni, sad se opustaj, ima vremena za vezbanje[sm=smiley2.gif]

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 20:52:25)

Sjajan je, oduševio me! Ja sam prema njemu uvek bila ravnodušna, posle današnjeg susreta, više nisam! :)
IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Dunja, ja nisam upoznala Dr. Feelgood-a ali sam sigurna da je veliki pozitivac[sm=smiley1.gif]
Soni, sad se opustaj, ima vremena za vezbanje[sm=smiley2.gif]

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 20:53:57)

A pogledajte lika u pozadini ala se namestio za slikanje, nisam ga ni provalila do sada [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 20:57:03)

Ja sam do pre koji mesec vezbala u njegovom klubu. Cesto je drzao predavanja, ali nisam ni na jedno isla.

NadaR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 21:21:31)

I ja krenula veceras :
Brzo sam hodala i trcala 4,5km( to mi je krug po naselju , mjerila sam autom ,tacno 4,5 km) i odradla sam sa OVE vjezbe po povratku.
Neka neko pogleda jesu li ok .

Mrtva sam ali strasno pozitivna [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 21:34:26)

I ja sam konacno pocela redovno da vezbam. Svako vece uzjasim steper i radim 20-ak minuta. Posle toga trbusnjake, malo istezem noge, i to je to. Vec osecam poboljsanje, lakse se krecem, nije mi tesko da potrcim za decom, mogu i da lakse cucenem i ustanem, ma super se osecam. A malo mi se i guza podigla. O skidanju kg je jos rano govoriti, tek treba da e pokrenu razni procesi u mom organizmu,da pocnu da mi tope salce[sm=smiley36.gif]. Nema veze, strpljiva sam je [sm=smiley1.gif]
A sad odoh da vezbam, steper pomalo skripi, a to uspavljuje moju decu[sm=smiley36.gif]. Lepo i korisno.

minavb -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 21:47:09)

Dr Pleca [sm=smiley1.gif] sta reci. Bas juce procitah jedan tekst koji je pisao, i u kom je jagnjetinu svrstao u masno meso.
Odlican marketing u svakom slucaju, Vuk Brajovic ga je odlicno obucio.
Vratimo se vezbanju. Ja od sledeceg treninga krecem da preskacem vijacu.

madre -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 21:52:46)

mina, je l imas svog trenera ili vezbas sama? (joj, mozda sam te to vec pitala)

minavb -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 22:00:16)

Trenutno sama. Vezbam ceo zivot pa znam sta treba da radim a kad sam prvi put ozbiljnije krenula da vezbam, radila sam sa Nebojsom Novoselcem ( ko zna vaterpolo, zna o kome se radi). Posle porodjaja sam neko vreme radila sa dva trenera, ali su oba otisla iz teretane pa sad radim sama, novi treneri mi se ne svidjaju.

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 22:02:45)

Uradila sam sve ali poslednju nema šanse, a imam baš jake trbušnjake. Ta kombinacija nogu i trbušnjaka mi je užas, mada, možda mi je još rano ...počela sam da radim na svoju odgovornost trbušnjake 5 meseci posle operacije (rez kao carski) [sm=smiley29.gif]

Nado ti si uspela tu poslednju?
IZVORNA PORUKA: Nada RR

I ja krenula veceras :
Brzo sam hodala i trcala 4,5km( to mi je krug po naselju , mjerila sam autom ,tacno 4,5 km) i odradla sam sa OVE vjezbe po povratku.
Neka neko pogleda jesu li ok .

Mrtva sam ali strasno pozitivna [sm=smiley1.gif]

indy_25 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 23:07:10)

Ja bi rado da imam licnog muskog trenera mislim da bi mi bio motivacija hihihi, al ne da mi muz malo je primitivan.

minavb -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 23:50:31)

I devojka moze da te trenira[sm=zmeden.gif]

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 23:53:38)

Koliko sam shvatila njoj muž ne brani ženskog nego muškog trenera, a ona se šalila da bi baš muškog radi dodatne motivacije;)

I devojka moze da te trenira[sm=zmeden.gif]

madre -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (30.3.2012 23:54:25)

kod indy je izgleda slucaj ili musko ili niko?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

indy_25 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (31.3.2012 0:23:10)

Salila se ja malo mina, znam da imaju i zenski treneri ali ne bi ja nesto njih. Sto kaze madre il musko il niko :))) Ma makar samo da mi odbrojava.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>