madre -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (29.3.2012 14:25:50)
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja se danas jedva krećem od čučnjeva i vežbi u parteru. Elem, ja sam visoka 170cm, imam 54kg i mekanu zadnjicu i noge. Mislim da tu trening ne pomaže naročito, tu mora da se uključi masaža, limfna drenaža i pojma nemam šta još. Po mojim proračunima imam 1kg viška. a je l radis cucnjeve sa opterecenjem ili bez? ja sam visoka 171 i imam 57-58kg i ne bih smela vise ni gram da smrsam jer sam u gornjem delu tela kao da sam iz etipoije u licu pogotovu! noge i guza su mi strasno mekani i na to stavljam akcenat pri vezbanju. radim cucnjeve, iskorak, bugarski iskorak (jedna noga na stolici pozadi), razne vrste dizanja (mozda drugi put vam sve objasnim) i to sve sa teretom... radim i vezbice za ruke ali sa tegicim od samo 2 kg, oni mi super odgovaraju. i naravno mnooogo trbusnjaka, oni su najvazniji, kad su trbusnjaci jaki, sve drugo je lakse[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|