minavb -> RE: Pitajmo Minu (o ishrani) (24.7.2011 0:18:58)
|
Jao bre zene, pa sto mi ne pisete na pp kad vidite da ne svracam na rr? Idemo redom-ja ne volim muckanje svakakvih sastojaka, pa mi se i bubina mesavina ne svidja. Cemu sluzi ova mesavinai zasto je nutricionista preporucio?Nutrilans je malo drugaciji, ja ga ne koristim. Vidim da ga hvale kao izvor vlakana, a ja ipak vise volim vlakna iz presnog povrca. Bubo, po meni mesavima semenki koje su izvor masti, pa makar i one bile korisne, ne moze biti dobar saveznik u mrsavljenju. Sta mislim o nutrilansu? Nista lose, ali kao sto vec rekoh, ima mnogo boljih nacina za regulaciju nivoa secera, holesterola i triglicerida u krvi. Sto bi rekla moja profesorka, to su sve marketinske fore za lenje ljude. Misu, koliko sam razumela, dilema ti je sta za veceru? Mozes jesti zitarice sa jogurtom ako ti ne smetaju. Jesi li probala da pripremis za veceru neku laganu salatu, ribu ili neko povrce? Capa, vreme je da se opustis. Polako uvodi namirnice u svoju ishranu, i prati kako i da li uticu na bebu. Bilo je slucajeva kad su mame jako dugo izbegavale leguminoze, a opet ima i onih koje ih sve vreme jedu. Probaj, pa kao ne bude nekih grceva, jedi, opusti se. Kad planiras bebi da uvodis cvrstu hranu?
|
|
|
|