RE: Pitajmo Minu (o ishrani) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica



Poruka


Verus -> RE: Pitajmo Minu (o ishrani) (14.11.2012 9:22:41)

Eto koliko me nema da sad vidim ovo o povlacenju sa RR...




Anoniman -> RE: Pitajmo Minu (o ishrani) (14.11.2012 9:26:39)

Verka, ja ne mogu da ti odgovorim na pitanja, ali mogu da dam savet - ima nekih čorbica ili jela gde za gustinu možeš da ubaciš ovseno brašno, ovsene mekinje ili čak malo usitnjene ovsene pahuljice.




Anoniman -> RE: Pitajmo Minu (o ishrani) (14.11.2012 9:52:49)

Slanina je dimljena, i Mina je stava da to nije zdravo. Nešto mi je spominjala neko "dimljenje" aromom dima... nisam baš najbolje shvatila.
Ako dobro pamtim, uz roštilj i i dimljene vojovođanske proizvode treba jesti svežeg crnog luka.

Gustin... ja ga ne koristim uopšte. Recimo ako pravim nešto u paradajz sosu, pa ne želim da sos bude redak, u šoljicu vode razmutim kašičicu brašna, i to naspem u jelo sa paradajz sokom koje se već kuva, ostavim koji minut da baci ključ, i gotovo, zgusne se dok se hladi na temperaturu na kojoj možeš jesti.

Nisam sigurna ni kako se pravi zaprška. Jel to ono: na malo ulja zapržiti malo luka i brašna pa dodati u jelo? To ne radim gotovo nikada.




WhiteSnow -> RE: Pitajmo Minu (o ishrani) (5.1.2016 9:54:01)

Posto ne vidim da postoji tema o Kefiru, a vidim da se ovde cesto pominje, ubacicu ovde post. Poklanjam kefirna zrnca, za pravljenje kefira. Ja ga pravim vec dugo i podelila sam puno zrnaca, ali se ona mnoze jako brzo i imam pun zamrzivac istih. ja sam iz Novog Sada pa ako neko zeli mozemo se dogovoriti. Isto tako sve mogu i objasniti, a imate monogo toga i na netu. :)




Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 31 32 [33]