Yula -> RE: Pitajmo Minu (o ishrani) (14.9.2012 22:45:57)
|
Za Minu Mina, ja se ne hranim bas nesto zdravo, kako kada. Evo trenutno kada sam sama sa bebom po ceo dan, jedem nesto na brzaka, ne isplati mi se da kuvam samo za sebe, a mm radi do kasno i vecerava oko 19.30h sto je za mene neprihvatljivo, pa uvek jede sam [sm=smiley13.gif] Evo nekog uobicajenog menija: D: neki musli sa polumasnim mlekom. Retko kada pecivo ( kroasani obicni ili sa malo cokolade ). Uvek doruckujem, to mi je ostala navika od trudnoce jos. R: svasta nesto, jedem i kuvano i peceno i przeno, mada za nijansu vise preovladava przeno. Jedem dosta testenina u raznim sosevima, sireve, mlecno. U: oko 16h smazem neki slatkis, to mi bude kao neka uzinica i to je to za ceo dan. Retko kada se set__im da pojedem neku vocku. Uopste ne vodim racuna sta sa cim treba da se jede, jedino sto izbegavam konzerviranu hranu, to skoro da uopste ne jedem, osim vrlo retko pecuraka i maslina. Industrijsku gotovu ili polugotovu hranu isto gledam da izbegavam koliko mogu. Ribu reeetko jedem, osim kada je sveki tu, tada je na stolu barem 1x nedeljno. Sokove retko pijem a kada pijem to je nazalost Coca-Cola, ali to bude jednom u dve nedelje, tada stucem celu flajku za par sati. Hleb skoro da uopste ne jedem ili u vrlo malim kolicinama, a imala sam periode od po nekoliko godina da ga uopste nisam jela. Spanac, boraniju, blitvu i slicno ne jedem uopste. Pijem puno vode.
|
|
|
|