RE: Spermogram i spermokultura II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

pari -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (6.3.2012 7:07:20)

Sunčice, koliko ste ga uzimali? po dve keseci dnevno mesec dana ili više? i ja se nadam da će nama pomoći [sm=smiley1.gif] mi već dve godine pokušavamo...

ivannna -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (6.3.2012 8:52:10)

devojke cula sam da Q10 pomaze kod pokretljivosti jer utice na mitohondrije celija pa samim tim i na spermice
e sad,ako neko zna bolje da objasni bilo bi pozeljno jer ja sam to onako kako sam cula...

bitizdrav -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (6.3.2012 10:34:32)

cao svima..devojke pomagajte,moj suprug nikako da ima sterilnu spermokulturu, sve mu je enterococus ili esherihia izolovano, pije antibiotike oko mesecii vec i nikako da se resi toga...da li znate za neki dodatni lek pored antibiotika...sad je pio i naturoplex pored...

Suncicabg -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (6.3.2012 11:52:19)

IZVORNA PORUKA: pari

Sunčice, koliko ste ga uzimali? po dve keseci dnevno mesec dana ili više? i ja se nadam da će nama pomoći [sm=smiley1.gif] mi već dve godine pokušavamo...
Uzimao je po dve kesice dnevno, s tim sto se desavalo da ponekad zaboravi da uzme, pa popije samo jednu. Korisitmo ga od avgusta prosle godine. Navijamo da i vama pomogne [sm=bravo.gif]

neron -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (6.3.2012 11:53:05)

bitizrav probaj onaj narodni lijek za eserihiju sa crnim vinom i bjelim lukom, jeste odvratno al ima efekta.

bitizdrav -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (6.3.2012 12:22:37)

Neron, kako se sprema taj narodni lek sa crnim vinom i belim lukom,jer nisam cula za to?

neron -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (6.3.2012 12:39:50)

u litri vina skuhas pola kg bjelog luka, kuhas sve dok se upari na pola , procjedis ohladis i ujutro i uvece ja davala svom po rakijsku casicu. dok se kuha strasno smrdi tako da je najbolje vani ako se ima mogucnosti. drzis u frizideru.
odvratnog ukusa , usmrdis cjelu kucu, al bar u vecini slucajeva ubije eserihiju.

bitizdrav -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (6.3.2012 13:18:33)

hvala neron, pokusacemo, aa jel to samo za esherihiju ili i za enteroccocus, jer njemu treba nesto i za enteroccocus..

neron -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (6.3.2012 13:35:53)

to je za eserihiju, ali svejedno bjeli luk ti je jak prirodni antibiotik, pa mozda unisti i enterokok,

mazinjo -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (6.3.2012 23:46:04)

mora uzimati dosta tekucine pogotovo caja minim 3-5l dnevno da sto cesce mokri
ja sam u samostanu uzimala caj bas za eserihiju i streptokok meni je pomogao a lijecila sam je 3 mjeseca,e sad ja sam iz BL ali vjerovatno i kod vas mozes negdje kod travara ili nesto slicno potrziti caj protiv eserihije

e zaboravih ti jos napisati caj od brusnice ali i svjezu brusnicu da jede po malo i to sam koristila uporedo sa ovim cajem,to sam nasla na netu svi peporucuju pa nije zgoreg i to uzimati

bitizdrav -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (7.3.2012 8:13:24)

hvala..aj pokusacemo i to, brusnicu jede svezu, ali tecnosti bas i ne pije toliko, oko litru popije dnevno, zbog posla ne moze previse..za 7 dana radi spermokulturu, pa cemo videti dal ima jos...ako ima..moracemo i na beli luk da se bacimo i da potrazimo neke cajeve...

nella77 -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (11.3.2012 18:06:32)

da li neko zna da li je za spermokulturu potrebno uzdrazavanje od odnosa i koliko dana preporucuju pre nego sto se radi?

monini -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (11.3.2012 18:28:12)

nella nisam sigurna, ali mislim da odredjena apstinencija nije potrebna..ali ako vec imate mogucnosti da tempirate, napravite apstinenciju 2-3 dana..mozda neko od zenica zna pouzdanije,pa ce ti odgovoriti..mm je do sada spermokulturu radio zajedno sa spermogramom, a tada je apstinencija od par dana obavezna[sm=smiley1.gif]

Suncicabg -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (11.3.2012 18:33:26)

I mi smo uvek radili zajedno i spermokulturu i spermogram, tako da ne znam ni ja. Najbolje pozovi neku laboratoriju da budes sigurna.

nella77 -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (12.3.2012 10:21:46)

hvala

ALLEKS -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (14.3.2012 22:43:22)

Crtice, da li neko zna da li anestezija kod zubara utice na spermogram? I da li uopste ometa oplodnju?[sm=smiley19.gif]

Suncicabg -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (14.3.2012 22:52:57)

Ja mislim da to ne utice. Bar ne nesto znatno [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ALLEKS -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (14.3.2012 22:55:34)

Uh, nadam se[sm=smiley13.gif]

Suncicabg -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (14.3.2012 22:58:18)

Pa mislim, ipak ne prima on anesteziju svaki dan, cak i ako utice ne verujem da se dugo zadrzava 

ALLEKS -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (14.3.2012 23:02:35)

Hvala Suncice..A sto je najgore, i ja cu morati da je primim. Ali sve odlazem zubara zbog toga. Malo sam se opteretila, a ne znam da li to uopste ima neke veze.[sm=zmeden.gif]

Suncicabg -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (14.3.2012 23:06:11)

Pa ne znam sa sigurnoscu da kazem, ali opet  mislim da to ne moze toliko da utice 

ALLEKS -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (14.3.2012 23:08:20)

Hvla ti puno Suncice[sm=smiley31.gif]

Suncicabg -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (14.3.2012 23:09:30)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

ivannna -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (15.3.2012 10:02:05)

alleks,pitala sam ja ginekologa i rekao mi je da ta lokalna anestezija nije problem,totalna je uvek problematicna ali ne i ova,ne brini!
ja ne mogu da zamislim popravku bez anestezije pa sam zbog toga i pitala docu,i smirila se kad mi je odgovorio[sm=bravo.gif]

ALLEKS -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (15.3.2012 11:46:13)

Hvala Ivannna[sm=bravo.gif] , sada mi je lakse. A bas sam ovog trenutka htela da zakazem kod ginekologa. Sada cu ipak kod zubara, a ginekologa cu ostaviti za sl sedmicu[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>