RE: Spermogram i spermokultura II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (27.2.2012 18:24:24)

Neron čitala sam da žene mogu imati leukocite kad su na kontraceptivima, možda isto važi i za muškarce kad su na tim pilulicama, koliko sam razumela tm ih pije, tako da je moguće da je od toga.

Monini na terapiji sam već skoro pola godine, tsh je sa 6 pao na 4, tako da nije neki napredak. Pre iui ću opet da kontrolišem, ma čim završim sa HSG, idem da vidim šta se tu dešava [sm=smiley1.gif]

Zell -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (27.2.2012 20:26:00)

Neron, MM ima leukocite redovno - od hronicnog prostatitisa

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (27.2.2012 21:01:07)

IZVORNA PORUKA: Zell

Neron, MM ima leukocite redovno - od hronicnog prostatitisa

Isto, inače su mu spermokultura i brisevi sterilni.

neron -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (28.2.2012 7:56:39)

a kako ste skontale da vas muz ima prostitis , kakvu pretragu je radio pa ste to skontali? kod njega je i normalna flora uretre , a normalno ide u vc i  normalno pisa tj nema onaj zaostali mlaz , tako da po tome nema simptome prostatitisa.

Zell -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (28.2.2012 8:27:00)

Neron, urolog mu je postavio dijagnozu.

neron -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (28.2.2012 8:41:05)

a na osnovu cega je postavio dijagnozu, idemo bar jednom mjesecno urologu i on je bio siguran da su bakterije dosad nije ni spomenuo prostatu, valjda zato sto nema nikakvih simptoma [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] da na zadnjem spermiogramu isto pise da ima jako viskozan uzorak sperme i za to su mi rekli da je to posljedica bakterija.

Zell -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (28.2.2012 8:43:04)

pregleda [sm=zmeden.gif] ne znam veruj ne secam se znam samo da na svakom izvestaju ima dg. hr.prostatitis

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (28.2.2012 12:14:29)

Neron mm nije imao nikakve simptome, samo se dešavalo da ponekad noću ustaje u wc. Isto su mu čisti brisevi, spermokultura, al uvek ima leukocita, takođe ni likvefakcija u spermogramu ne valja koja upućuje na prostatu. Isto mu je urolog postavio dijagnozu, valjda na osnovu tih parametara i pregleda, ne znam više. Sve mi se čini da svi nešto odokativno rade.

ALLEKS -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (28.2.2012 14:46:14)

Degu, ovi doktori danas su katastrofa...Niko ti nista ne kaze, a svi ocekuju da ti znas...Kada radis HSG, i gde? Jedva cekam [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Neron, Zell, drzim vam palceve da se izborite sa tim leukocitima[sm=bravo.gif]

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (28.2.2012 15:07:53)

Trebala sam u četvrtak u Betaniji, čekam da mi potvrde. Pisala sam tamo na temi, baš su me razočarali skroz. [sm=smiley13.gif]

neron -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (28.2.2012 15:13:12)

nalaz spermokulture ponovljene je opet isti : zasijane podloge ostale sterilne. znaci definitivno nije bakterija.
bas sam sretna ostalo jos mjesec dana do punkcije a ja jos ne znam jel sam posla il sam dosla, ni kud sam krenula.
pocinjem sumnjati da je moj muz medicinski fenomen.

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (28.2.2012 15:15:30)

E najgore je to kad ne možete da otkrijete uzrok [sm=smiley13.gif]
Ali moraš ostati pozitivna [sm=smiley31.gif] i moraš da veruješ [sm=smiley31.gif]

neron -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (28.2.2012 15:32:50)

sad cu definitivno dici ruke od svega i cekati 31.3 pa sta bude , a posle toga ako ne uspije vto onda ide da uradi sve moguce analize koje postoje, po svim dosadasnjim nalazima moj muz je zdrav i nema nikakvih problema.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Suncicabg -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (1.3.2012 20:26:20)

Evo i ja malo da se pohvalim [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] mada je nas spermogram i dalje los, cini mi se da ima pomaka [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Zapremina...... 1 (2-7)
PH..................7,5 (7.2-7.8)
Fruktoza.........1.0(+)
Aglutinacija....NEG
Broj spermatozoida.......7.0 (20-250)
Pokretni.......................43%
Slabo pokretni..............10%
Nepokretni...................47%
Normalne forme...........37%
Patoloske forme...........63%
Leukociti....................../
Eritrociti....................../
Epitelne celije............../

Volela bih da cujem vase misljenje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (2.3.2012 17:06:29)

Sunči, ne znam šta da ti kažem, nama je zadnji nalaz sličan vašem i ja sam presrećna [sm=smiley1.gif]
Ne znam kakva je situacija ranije bila, al ako se popravlja, nastavite sa istim tretmanom, možda bude još bolje [sm=bravo.gif]

Suncicabg -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (2.3.2012 18:16:39)

i ja sam presrecna! Prosle godine u ovo vreme imao je 3 miliona. Naravno da je ovo i dalje los spermogram, i nema sanse za prirodnu trudnocu, ali nadam se i verujem da ce biti dobri za vto. Koristimo Proxeed i definitivno pomaze :)

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (2.3.2012 19:30:10)

Sunči što se tiče broja, mi smo baš varirali. Mm je imao 1 mil/ml, pio Profertil 3 meseca, broj je skočio na 20 mil/ml, ali kako ima hronični prostatitis, svi su bili nepokretni. Posle antibiotika od 20 dana, dobili smo rezultat sličan vašem i konačno plivaju. Tako da navalite na Proxeed i Profertil, bar što se broja tiče pomaže sigurno [sm=smiley31.gif]

Suncicabg -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (2.3.2012 21:28:37)

Mi nikad nismo imali preko 7 mil. Takav je bio prvi spermogram pa ovaj sada, u medjuvremenu je bio 3-4 mi, tako da jesam srecna sto se bar vratio na staro [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

monini -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (2.3.2012 23:44:05)

super sunci da se stanje popravilo[sm=bravo.gif] bravo za Proxeed :) :) bitno je da ih bude dovoljno kvalitetnih za Vto..i mi smo tu negde, a do 7 nismo nikada dogurali, marsiramo 1-2 [sm=smiley36.gif] degu draga muckas muckas, aj ti samo pa da budes na martovskom postercicu[sm=smiley1.gif]

Suncicabg -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (3.3.2012 0:02:36)

Monini nadam se da ce i vama Proxeed pomoci [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

pari -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (5.3.2012 18:01:56)

uprav smo dobili novi nalaz mm...
broj spermatozoida 25,5 (20-250 mil/ml)
ukupan broj spermatozoida 81,6 (> 50 mil)
progresivno pokretnih a) 0,23 ( > 0,25) , b) 0,14
pokretnih 0,16
nepokretnih 0,47
leukociti 0,02 (< 1 mil/ml)
vitalnost 0,66 (> 0,5)
hipoosmotski test 0,7 (> 0,6)
volumen ejakulata 3,2 (2-7 ml)
ph 7,5 (7,2 - 7,8)
normalni oblici 0,43 (> 0,4)
patološki oblici 0,57 (< 0,6)

kako vam se čini?

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (5.3.2012 19:19:23)

Pari, ne znam kakav vam je bio stari nalaz al ovaj izgleda super [sm=bravo.gif]
Samo nek nastavi da se popravlja [sm=bravo.gif]

pari -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (5.3.2012 19:48:27)

stvarno?
a mene zabrinjava to što se pogoršao malo :( sad ima progresivno pokretnih brzih (a) 23%, a pre godinu dana je bilo 30%... ostalo je bilo manje više slično...
Mislili smo da krene sa Proxeed-om... šta mislite?

degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (5.3.2012 23:15:12)

Aha, mislila sam da ste na nekoj terapiji i da je ovo novi poboljšani spermogram. Spermogram je tu i tamo ok, mogao bi biti veći i broj i pokretljivost, ali i ovo je u nekim granicama normale. Proxeed bi vam sigurno pomogao, posebno za ova dva parametra i biće odličan [sm=bravo.gif]

Suncicabg -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (5.3.2012 23:56:56)

Nama je pomogao, tako da ga ja preporucujem [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>