degu -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (26.2.2012 23:59:39)
|
IZVORNA PORUKA: ALLEKS Degu, bas se radujem...[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif] Ti si bese 22-og trebala da ides na konsultacije? Sve da nam ispricas u detalje..[sm=smiley1.gif] Mnogo si me obradovala, jedva cekam da svi vidimo tvoje [sm=rozacrtici.gif] na ekranu..[sm=bravo.gif] Za broj sam se iznenadila...[sm=bravo.gif] Mislila sam da IUI nece da rade ispod 10. Sta sada treba da obavis od priprema, sve mi detalje napisi..[sm=bravo.gif] Nikako da ti napišem, jer i nema nekih detalja. Stvarno smo kao na pokretnoj traci. Dr-ka je bila oduševljena spermogramom jer je prvi bio jako, jako loš, negde u ovoj temi ima taj prvi i najgori. Zato je rekla da moramo to odmah da iskoristimo i odmah da uradimo IUI. I onda sam sama pitala za HSG, ona je rekla dobro uradićemo hsg u ovom ciklusu u sledećem IUI. Pa pitala šta ću sa mojom štitnom, jer mi štitna još uvek nije dobro, kaže srediće se do tad. Rekla da odradim briseve i da se dogovorim sa sestrom za ostalo. Sestra mi ništa nije rekla, samo da se javim kad uradim briseve. Ja reko pa hoće li mi trebati krvna slika i sve ono, ona kaže obavezno. Eto kad unapred sam ne znaš, ništa ti ne kažu. Nije mi rekla ni da mi treba uput, ni koji uput da tražim. Sve u svemu, moraš dobro da se obrazuješ pre nego što kreneš kod DR-a [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|