Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 21:14:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad sam se jos iznervirala, pa ako vam je Vremeplov odgovarao ovo je samo 300 m razdaljine otprilike! Ne smeta mi al su stolice stvarno katastrofa, pa eto htedoh da predlozite neko udobnije mesto.. a ovde sad ispade svasta. Birajte gde hocete i dogovorili smo se!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 21:22:14
|
|
|
|
Torbica
|
Anck , nemoj molim te da se jedis..... A svako iznese neki predlog pa na kraju zbrka. Ajmo onda u taj Dajcman jel? Jel to bivsi Kogo?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 21:26:44
|
|
|
|
pocahontas
|
to na cosku brace ribnikara je pab, bivsi kogo, ja se slazem sa tim predlogom!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 21:27:59
|
|
|
|
isidora88
|
ako je tako, onda mogu i u 9, taman stignem kuci da doruckujem ja obozavam masu, ali to je u centru pa zbog parkinga ne dolazi u obzir. hocete inconto, pub, vidi se da ne idem po kaficima, ja sam uglavnom u masi ili sedmici, ajde vi iskusnije predlazite mesto
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 8:11:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I jesmo li se dogovorile PUB u 9h ? Taman odvezem decu dodjem kuci popijem kafu i dodjem na kafu Vidimo se
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 8:46:05
|
|
|
|
New Mom
|
Dobro onda, Pub u 9h. Vidimo se!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 8:53:52
|
|
|
|
Torbica
|
Zene moj Djole kaslje li kaslje, ostavila sam ga kuci, ne ide u vrtic, a frka mi je da ga povedem zbog trudnica
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 9:46:05
|
|
|
|
pocahontas
|
ako nije virus kakve veze ima, povedi ga, i ja kasljem, prehladila sam se, to nije prelazno, zar ne? ondak pab 9! Isi, NM jel da vas kupim, jja sam kolima?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 9:50:12
|
|
|
|
lanajelena
|
Lele,meni bi najvise odgovaralo kod nase Dore u qe passi pored socijalnog ali sta je tu je uzecu neku od vas da mi posle pravite drustvo dok cekam red
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 9:55:35
|
|
|
|
isidora88
|
poc moze ako te ne mrzi
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 10:11:03
|
|
|
|
Torbica
|
Poc, mislim da je virus, jer mu i nos curka vodenasto, pih....
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 10:12:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ja vam se možda pridružim sledeće nedelje ako bude pre podne, pošto idem do faksa. Didy ...dolazis ujutru?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 10:13:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ja sam prosli put slinila... pa ste me pustili u drustvo eto svi preziveli.. nemoj Torbice .. moras doci !!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 10:20:34
|
|
|
|
Torbica
|
Dogovorenooooo!!!! Necemo dati Djoletu da ljubi trudnice!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 10:22:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Necemo dati Djoletu da ljubi trudnice!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 10:29:02
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Didy Ja vam se možda pridružim sledeće nedelje ako bude pre podne, pošto idem do faksa. Didy ...dolazis ujutru? Pa ne. Sutra registrujemo auto, pa ne mogu, pisala sam ranije. Ja ću u petak. Ali nebitno je, družite se vi, pridružiću vam se neki drugi put. Ne može se svima ugoditi.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 10:45:54
|
|
|
|
Torbica
|
Svakako ga vodim kod dr danas, pa cemo da vidimo sta kaze. Lici na laringitis, taj grozni kasalj.....
< Poruku je uredio Torbica -- 20.11.2013 10:49:26 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 11:13:01
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Lele,meni bi najvise odgovaralo kod nase Dore u qe passi pored socijalnog ali sta je tu je uzecu neku od vas da mi posle pravite drustvo dok cekam red Može i u STIH-u kod Dore.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 12:51:21
|
|
|
|
pocahontas
|
Isi aj posalji mi br. mob. na fb da mogu da te nazovem kad krenem, da vidim gde da te pokupim!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 14:20:17
|
|
|
|
isidora88
|
poslala
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 15:42:23
|
|
|
|
Torbica
|
Drage moje, kao sto sam mislila/napisala jeste virusni laringitis, inhalacije samo, ali dr rece da je gadan taj virus pa ipak ne smem da rizukujem da neku od vas razbolim. Kazew da je njihova sestrica u Savetovalistu bas nagrabusila....
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 15:46:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 17:37:00
|
|
|
|
lanajelena
|
E steta ,Anck mozes da me pokupis ako si i dalje raspolozena,cekam te kod kolima
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 17:40:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Okeeet, onda na istom mestu ... uuuu...? 15 DO 9H ? Moze? Torbice ... nedostajaces naaam puuuno!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 17:51:22
|
|
|
|
lanajelena
|
Moze
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?