Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 18:51:53
|
|
|
|
New Mom
|
Ne znam Poc., glupo mi da te cimam da me kupis. Ne znam ni gde prolazis. Gde jos da se cimas zbog mene? Doci cu polako peske.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 18:55:16
|
|
|
|
isidora88
|
nm hoces u neki kafic koji je tebi blizu, meni je bas svejedno, ne znam u kojoj si ulici, ima onaj novi u nov.sajma ako ti je to blizu ili da te poc.pokupi
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 19:28:31
|
|
|
|
Torbica
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa, sta cu, nemam kud.......
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 20:07:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Torbiceeeeee.... a da ga pricuva ona komsinica??
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 20:10:58
|
|
|
|
Torbica
|
Radi prvu smenu, grrrrr..... Dever mi je s druge strane kuce, ali nije od poverenja....
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 21:17:03
|
|
|
|
pocahontas
|
hihhihi kako isto razmisljamo i meni je pala na pamet komsinica eto razlog da se druzimo i sledece nedelje, taman da nam se i didy i ljisa pridruze! nm nije mi nikakav problem da te pokupim, idem i po isi, posalji mi br. u inbox pa te cimnem kad nju pokupim da dodjemo po tebe, jedino sto ce to biti oko 9.15h da znas.. vidimo se zenske! a Torbica ce naravno nedostajati, ali cemo nadoknaditi sl. nedelje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 21:28:38
|
|
|
|
Torbica
|
jooooj, hvala vam divne ste, ljubim vas sve
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.11.2013 21:30:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.11.2013 20:32:44
|
|
|
|
pocahontas
|
ljisoooo, torbiceeee kad vam odgovara druzenje?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.11.2013 20:40:03
|
|
|
|
Torbica
|
Poc, samo utorak ima dogovoren, ostalih dana sam fraj! Sreda, cetvrtak?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.11.2013 20:54:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
cekajte da mi dodje sutra sveki pa cu da vam javim sutra uvece
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.11.2013 21:22:48
|
|
|
|
isidora88
|
ja mogu od srede, mm ide na teren u utorak vece. jel se dogovara bez dece kafenisanje tj.prepodne ili popodne? i ako vam nije rano vono vreme kao prosli put
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.11.2013 21:24:06
|
|
|
|
New Mom
|
Petak? Ja klasika ponedeljak i sreda otpadam, u četvrtak pravimo 40 dana dedi, Torbica ne može u utorak... A Didy? I ona reče da dolazi ove nedelje do NS-a. Ne?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.11.2013 21:24:52
|
|
|
|
New Mom
|
Ja kontam jutarnje kafenisanje bez dece.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.11.2013 21:27:51
|
|
|
|
Torbica
|
NM, i ja kontam jutarnje, moze petak sto se mene tice.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.11.2013 22:14:46
|
|
|
|
pocahontas
|
i ja mogu petak, samo jos da se ljisa i anck jave!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.11.2013 22:29:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam Za, samo sam u sredu zauzeta. I da .. naravno bez dece, sem ako se nesto ne promeni do tada ...daleko je petak !
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.11.2013 22:36:08 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.11.2013 22:37:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I da... sve dok nije raspust samo jutarnje kafenisanje dolazi u obzir
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.11.2013 22:59:46
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: New Mom A Didy? I ona reče da dolazi ove nedelje do NS-a. Ne? Didy je trebala u petak, ali je bila bolesna, tako da ide sutra. Hoćete sutra?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.11.2013 7:37:08
|
|
|
|
New Mom
|
Ja sam na edukaciji danas, pa ne mogu. Mozda neko od drugih devojaka moze?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.11.2013 8:39:55
|
|
|
|
pocahontas
|
ja danas idem u becej kod dede na rodjendan...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.11.2013 9:25:12
|
|
|
|
Didy
|
Ma, nisam ni ja otišla, nešto mi se baš ne ide po ovakvom vremenu... Treba da vratim knjigu u biblioteku na faks, ma neće me sad valjda linčovati ako zakasnim par dana.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.11.2013 9:28:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa hajde natempiraj se u petak!?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.11.2013 9:29:49
|
|
|
|
Didy
|
Možda bih i mogla, ali pošto sam sama s decom ove nedelje, ne smem ništa 100% da obećam.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.11.2013 13:15:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja ssam skrooooooz zaboravila da T ima predstavu u petak ujutru tako da mi petak Ne odgovara Ove nedelje mogu samo mozda sutra il cetvrtak ? A da pomerimo za onu tamo nedelju?
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.11.2013 13:20:55 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?