Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.11.2013 13:46:51
|
|
|
|
isidora88
|
ja sutra ne mogu, ostale dane za sad mogu
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.11.2013 17:31:22
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas i ja mogu petak, samo jos da se ljisa i anck jave! znaci tako,mene si zaboravila
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.11.2013 20:31:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja naj verovatnije ove nedelje ne mrdam nigde jer nam je akumulator riknuo, pa ne smem ni da se dogovaram Al eto mozemo se dogovoriti kod menen za kafu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.11.2013 21:12:38
|
|
|
|
Torbica
|
Anck, kad i gde, dolaziiiim!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.11.2013 21:15:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Torbice ... sutra , prekosutra.... petak nemeram
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.11.2013 21:17:44 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 26.11.2013 8:46:52
|
|
|
|
Didy
|
Ja najverovatnije dolazim u četvrtak, pa ako se tad dogovorite, rado ću vam se priključiti.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 26.11.2013 11:31:44
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: pocahontas i ja mogu petak, samo jos da se ljisa i anck jave! znaci tako,mene si zaboravila neeeeeeeee, nisam!!! znam da ti mozes pre podne! od mene izgleda nista ove nedelje sveki nece moci da dodje... vi se dogovorite pa ako uspem, stizem i ja!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 26.11.2013 12:30:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja do daljnjeg nista zbog auta....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 26.11.2013 12:35:16
|
|
|
|
Torbica
|
Anck, ako treba ja cu da te taksiram, samo da mala mrvica bude dobro. Ja sam svoje aktivnosti za ovu nedelju odradila, slobodna sam svako prepodne.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 26.11.2013 12:44:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa zbog toga nista ne znam , kad ce joj proci to, a ne bi s tvarmo s njom na kafu. Videcemo, pa ... bolje da ostavimo onda to za sledecu nedelju mozda?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 26.11.2013 14:53:47
|
|
|
|
New Mom
|
Nista onda ove nedelje?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 26.11.2013 15:52:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja dosla da vidim dal je pao dogovor kad on cvrc. E izes ga
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.12.2013 20:12:03
|
|
|
|
pocahontas
|
zene hocete na kafu sutra pre podne?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.12.2013 20:34:07
|
|
|
|
isidora88
|
ja ne mogu, imam ispite u ponedeljak i mateja mi bolestan mogu sledece nedelje, utorak cetvrtak ili petak.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.12.2013 20:41:41
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam bebca ostavila kuci zbog stomacica. Protutnjio neki stomacni virus i samo je prosle srede povracao i od tada su mu stolice kasaste, a danas proliv. Nije imao temp, nista, ali ocigledno mu fali jos dijete da se vrati u normalu. Dodji na kafu Poc, znas gde sam Mislim da ovaj moj nije zarazan. Anck?
< Poruku je uredio Torbica -- 11.12.2013 20:42:26 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.12.2013 21:01:36
|
|
|
|
pocahontas
|
javnem se oko pola deset pa ako budes slobodna, eto me! :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.12.2013 21:27:23
|
|
|
|
Torbica
|
ok, tu sam, nemam nista u planu
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.12.2013 21:30:46
|
|
|
|
New Mom
|
Pih, opet se dogovarate kad ja ne mogu.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.12.2013 23:27:57
|
|
|
|
isidora88
|
nm ne mogu ni ja, druzicemo se valjda pre deda mraza jos jednom pa da se sve okupimo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.12.2013 7:48:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sta bi, sta ste se dogovorile? Ja tek sad vidim temu!? Trebala bih do grada, i jos po nesto al pomericu malo....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.12.2013 9:30:52
|
|
|
|
Torbica
|
Ja se oblacim tek! Poc se jos nije javila.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.12.2013 10:07:28
|
|
|
|
Torbica
|
Javila se, ima jos par obaveza. A ovo moje pile visi na meni, samo bi se mazio. Da pomerimo za ponedeljak u gradu, ipak?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.12.2013 10:51:07
|
|
|
|
isidora88
|
aj utorak
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.12.2013 10:56:24
|
|
|
|
Torbica
|
Moze!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.12.2013 11:11:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja utorak i sredu radim :P , samo mi ponedeljak odgovara! neznam za cetvrtak
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?