Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 13:49:50
|
|
|
|
Torbica
|
Opa veselo!!! Ja ne mogu tako rano, imam jos nesto u cetvrtak posle odvozenja dece, ali stizem oko 9 i 30, plafon 10. Vremeplov ipak?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 14:03:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A kako je u Pabu ? Nisam nikad sedela unutra? Ne bih sad da zakeram ...al vi odoste na zeleznicku
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 14:08:43
|
|
|
|
Peace*
|
Ja čekam da se još malo primaknete Železničkoj pa se možda i prijavim.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 14:43:14
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun A kako je u Pabu ? Nisam nikad sedela unutra? Ne bih sad da zakeram ...al vi odoste na zeleznicku nije lose, ocete tamo? taso i tebi to odgovara?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 15:00:52
|
|
|
|
lanajelena
|
Zbunile ste me nacisto ...Meni morate kafice po Vuku ostalo ne razumem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 15:13:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
LJ Pub je samo malo nize ( prema ZS) od Vremeplova ! Moze tamo ako se ostali slazu?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 15:18:41
|
|
|
|
Peace*
|
Ma neee, nemojte da računate mene. Radim kod žel st, pa ako bih mogla šmugnuti a vi ste negde blizu, došla bih. Ali definitivno se ne oslanjajte na mene, na žalost.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 15:26:39
|
|
|
|
lanajelena
|
A to je ono na cosku sa brace Ribnikara
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 15:33:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Yeeeeeeees
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 17:00:52
|
|
|
|
lanajelena
|
Tamo je uvek krkljanac ali kako god da odlucite necu se buniti
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 17:11:42
|
|
|
|
pocahontas
|
meni isto svejedno, tamo je ok, ako hocete moze tamo, a moze i negde drugo...samo nisam skontala u koliko sati se nalazimo?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 17:37:51
|
|
|
|
lanajelena
|
u 6:30 ...valjda u 9h
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 18:43:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U 6:30.. moooozeeee Ma gde ce krkljanac u pola 9! Onda...jesmo li se dogovorile za mesto?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 20:00:59
|
|
|
|
isidora88
|
pa sta fali dajcmanu ako bi jos neko dosao u pola 9 dolazim, posle mi je kasno, a ne cima mi se da idem kuci i sedim 10 minuta pa da trcim nazad. a i vi sto imate auto mnogo komplikujete, sta mi jadni pesaci da kazemo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 20:47:56
|
|
|
|
Didy
|
Moram da se ubacim - Isidora, zar nikada nigde ne odeš gradskim busom?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 20:53:33
|
|
|
|
Torbica
|
Mesto ne biram, nego nisam ocekivala da cemo ranije, svejedno boldujte kad i gde!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 20:56:50
|
|
|
|
pocahontas
|
ja iskreno nesto ne volim dacman, a i tamo tek nema parkinga, ali ako hocete moze i tamo, ja ne mogu pre 9h jer moja bebana nekada odvali spavanje i do pola devet, a moram da joj dam da sisa ujutru. dakle, gdeeee cemooooo???
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 21:00:44
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Didy Moram da se ubacim - Isidora, zar nikada nigde ne odeš gradskim busom? idem naravno ali rekoh da nemam vremena, ako u prevozu izgubim 45 min za kafenisanje mi ostaje pola sata, sat.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 21:02:01
|
|
|
|
Torbica
|
Na kraju cemo na neko peto mesto! Salu na stranu, da se mi lepo prilagodimo NM i Poc. Ipak trudnice imaju prednost!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 21:02:21
|
|
|
|
pocahontas
|
gde ti zivis? pokupicu te ja kad krenem!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 21:02:22
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 pa sta fali dajcmanu ako bi jos neko dosao u pola 9 dolazim, posle mi je kasno, a ne cima mi se da idem kuci i sedim 10 minuta pa da trcim nazad. a i vi sto imate auto mnogo komplikujete, sta mi jadni pesaci da kazemo kakav sam ja debil, cuj daJcman, pobrkah sa dajhmanom( inace sam cula da neki ovu radnju zovu disman )
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 21:03:52
|
|
|
|
pocahontas
|
ma meni je stvarno svejedno jer sam kolima, mogu pokupiti NM i Isi ako hoce, jedino ne mogu pre 9.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 21:04:12
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas gde ti zivis? pokupicu te ja kad krenem! ako na mene mislis, ja sam kod moglija, nisam nikom usput
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 21:07:35
|
|
|
|
pocahontas
|
nema frke, ja cu te pokupiti, ajd sad samo da vidimo gde cemo ici kad te pokupim zeneeeee??
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.11.2013 21:11:46
|
|
|
|
Torbica
|
E, posto je prica o Bulevaru i Z stanici, da li jos uvek radi Mocart? Tamo na spratu je mir tisina i udobno, nisam bila dugo, ali nekako lokacijski odgovara svima? Ako radi jos...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?