Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:52:03
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew IZVORNA PORUKA: vukosava ovde juce bilo 160 tornadoa, poginulo brdo ljudi a na tvu samo to dvoje - leba i igara vazi svugde Ovde kod nas fali leba Ništa, pravićemo kraljevske kolače pa bas to, da gledas ovakve sprektakle i da kontas cekaj kako nas to rasporedjuju u ovo telo i ovo mesto IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: vukosava ovde juce bilo 160 tornadoa, poginulo brdo ljudi a na tvu samo to dvoje - leba i igara vazi svugde Eeee,samo kažem,jadan narod, to sam čula na vestima i ispade tako sporedno Što je najgore ,sve današnje(možda i sutrašnje)vesti biće prepune joooš detalja sa svadbe. Stvarno ,svima na svetu želim normalan i da vode svoje živote,naravno da im nisam odgledala celu svadbu,te momente koje sam pogledala ,bili su mi slatki i bajkoviti.A,kako će već oni živeti svoje živote ,meni nebitno ,a opet nebitno i njima gde sam se ja rodila i što je meni sudbina (šta već) kakva jeste. Tako daa...zbunih sama sebe ,bolje da nisam pisala a uvek svugde strada sirotinja jer su njima kuce najjadnije - recimo oni koji zive u prikolicama (trailer parks) ja te kontam sto posto sta hoces da kazes
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:52:51
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: viking RR To su Vilijamove sestre od strica. IZVORNA PORUKA: *Alexx* Nego, ko su one dve koje su royal family, jedna sa meduzom na glavi, druga sa tirkiznom haljinom? Ubih se, ne mogu da nađem! Da, upravo sam našla, to su ćerke Sare Ferguson, koja NIJE pozvana na venčanje Princess Beatrice i princess Eugenia. Viking, sve znaš, ko velika Meni je sve to bilo prelepo. Jeste izrežirano do zadnjeg detalja, ali tako mora biti. Ma bre... zemlja sa istorijom. Bio rojalista ili ne, ovo je vredelo videti. a sta je fora sa tom sarom, sto je nisu pozvali? crna ovca?
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:57:26
|
|
|
|
*Alexx*
|
Koliko znam, Sara je varala svog muža, Čarlsovog mlađeg brata, što je dovelo do razvoda (u kratkim crtama). Hajde što je varala, nego je varala sa Amerikancem, nekim Teksašaninom
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:58:50
|
|
|
|
Dada81
|
E,super Vuko ,u minusu sam sa snom ,malo sam na rezervi ,pa nikako dase ''odrazim'' da me svet razume
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 16:02:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Al ' je bilo veselje! KLIK
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 16:08:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesu li se vencali????
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 16:10:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesu.Tako mi rece mm. Videla sam scenu kad je mladi stavljao prsten,a on,ki da je malo manji pa je bilo povuci potegni.
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 16:10:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Koliko znam, Sara je varala svog muža, Čarlsovog mlađeg brata, što je dovelo do razvoda (u kratkim crtama). Hajde što je varala, nego je varala sa Amerikancem, nekim Teksašaninom Samo nek je Čarls bez putera na glavi ... A sedlao je Kamilu decenijama, aravno i dok je bio sa Dajanom.
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 16:13:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: *Alexx* Koliko znam, Sara je varala svog muža, Čarlsovog mlađeg brata, što je dovelo do razvoda (u kratkim crtama). Hajde što je varala, nego je varala sa Amerikancem, nekim Teksašaninom Samo nek je Čarls bez putera na glavi ... A sedlao je Kamilu decenijama, aravno i dok je bio sa Dajanom. Lele Znate sve kraljevske intrige Znaci u Britaniji je gore od same svaleracije, svaleracija sa Amerikancem
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 16:28:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR IZVORNA PORUKA: viking RR Najviše "volim" kad "sirotinja" "žali" bogataše Previše je navodnika, znam IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: Nedja RR Bubo, molim te, neka bude crveni šešir sa perjanicom, da mi se slaže sa žuto-ljubičastim kupaćkim gaćkama mislim da kopiraš jednu od zvanica Nije valjda došla u kupaćem Ne ne ne! Samo boje i dezeni
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 16:43:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Bas sam uzivala, fantasticna organizacija, sve tacno u minut, lepi i vedri, cinilo se opusteni, mladenci, prava bajka Jedino sto mi se nije dopalo su Goricini komentari jer su u par navrata zvucali kao da komentarise neka zavidna baba s pijace...
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 16:50:34
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam gledala na BBC pa sam propustila komentare , na nekom kanalu su dve zene komentarisale u stilu evrovizije pa sam se zbljaknula i prebacila na stranjski kanala
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 17:13:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja sam gledala na BBC pa sam propustila komentare , na nekom kanalu su dve zene komentarisale u stilu evrovizije pa sam se zbljaknula i prebacila na stranjski kanala I na RTL i na RTS su komentari bili u tom stilu. Istina, Ivana(zaboravih prezime) je bila dobro informisana i zanimljiva, a ono dvoje bolje da nisu angazovali. Ne kazem, svetska je kriza,silni su problemi svugde, ali ne vencavaju se kraljevi svaki dan
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 17:28:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Na HTVv-u su bili odlični i dobro informisani komentatori pa sam ja gledala njih.
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 18:04:35
|
|
|
|
Verus
|
Bogme i kod nas je tuklo samo tako...vanredno stanje u bolnici, pacijenti u hodnicima, svi u podrum. Mi po kafu u kafeteriju, kad ono sve zatvoreno Meni su ovi dvoje super. Bar su se vencali iz ljubavi, zajedno su vec 10tak godina i bolje njih dvoje nego nego srnj ko Dajana i Carls. Meni su slatki IZVORNA PORUKA: vukosava ovde juce bilo 160 tornadoa, poginulo brdo ljudi a na tvu samo to dvoje - leba i igara vazi svugde
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 19:03:03
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Koliko znam, Sara je varala svog muža, Čarlsovog mlađeg brata, što je dovelo do razvoda (u kratkim crtama). Hajde što je varala, nego je varala sa Amerikancem, nekim Teksašaninom a carls nije varao dajanu sa kamilom?
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 19:03:56
|
|
|
|
Olga75
|
ali Kamila ( uvek mi je smesno ) je njihova kata
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 19:07:47
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Kad će da otvaraju poklone, da vidimo ko je don'o mikser a ko usisivač i dalje od starog svata...
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 19:07:51
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 E,super Vuko ,u minusu sam sa snom ,malo sam na rezervi ,pa nikako dase ''odrazim'' da me svet razume i ja isto pa valjda te zato i razumem
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 19:08:27
|
|
|
|
Daca88
|
Ja gledala,kratko... Ali žene,oni šeširi Urnebes,nezna se koji je šešir bio smešniji i nakaradniji,sve sama paunova pera i nakaradno kreirana čudesa na glavi A spazila sam na nečijoj glavi šešir-ananas,e taj nosi palmu
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 19:10:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
A meni se sesiri svidjaju bas, luckasti su mi ti Englezi a i moze im se
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 19:10:57
|
|
|
|
Daca88
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: BubaMira Kad će da otvaraju poklone, da vidimo ko je don'o mikser a ko usisivač i dalje od starog svata... E,kad smo kod poklona,svima su striktno naglasili da nikakve poklone ne donose jer imaju sve.Dolaze u obzir samo koverti (ooo,zar i oni,para na paru ide)...ali jedna dobra vest...reče mlada da će sve pare koje budu dobili za venčanje dati u humanitarne svrhe
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 19:12:01
|
|
|
|
pepeljuga
|
E,kad smo kod poklona,svima su striktno naglasili da nikakve poklone ne donose jer imaju sve. Pa sta ce ljudi, od tolikih zvanica, zamislite koliko bi samo lampi dobili
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 19:17:24
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Dada81 E,super Vuko ,u minusu sam sa snom ,malo sam na rezervi ,pa nikako dase ''odrazim'' da me svet razume i ja isto pa valjda te zato i razumem
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 19:33:37
|
|
|
|
Ana007
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: BubaMira Kad će da otvaraju poklone, da vidimo ko je don'o mikser a ko usisivač i dalje od starog svata... E,kad smo kod poklona,svima su striktno naglasili da nikakve poklone ne donose jer imaju sve.Dolaze u obzir samo koverti (ooo,zar i oni,para na paru ide)...ali jedna dobra vest...reče mlada da će sve pare koje budu dobili za venčanje dati u humanitarne svrhe Kad je tako humana neka nama u Srbiji udeli koji dinar
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?