|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kate i William, venčanje 2011
29.4.2011 13:42:08   
Anoniman
Sad armonika pred palatu pa da trupaju u oro user posted image

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 151
29.4.2011 13:42:23   
Anoniman
Sarma, jagnje, dagnjeuser posted image

Meni se sviđaju njihovi običaji, tradicija...ti šeširi i pevanje u crkvi, sva ta elegancija i stil...jesu ružni ljudi, al nisu jadni krivi za to, a u ovom svetu šunda i kičeraja, šljokica, sintetike, plastike, ovakav prizor je za mene...fantazijauser posted image

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 152
29.4.2011 13:46:14   
Jele
ove mašinke kod vojnika mi baš ne idu...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 153
29.4.2011 13:46:30   
Anoniman
joooj.... Pa kako ne mogu da skoknem do nekog televizora u komšiluku user posted image Valjda će biti u exkluziv-exploziv i ostalim izdanjima snimak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 154
29.4.2011 13:47:25   
Anoniman
Ima nade da odem kod tetke u skorijoj budućnosti, pa ću ti kupim jedan šemšir, da imaš za Štrand user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 155
29.4.2011 13:49:32   
Jele
e sad stvarno moram na spremanje kuće, baš sam ga preterala, evo 2 sata, ne mogu da verujem...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 156
29.4.2011 13:52:39   
Anoniman
Pozvali su sve svoje bivše tipove i ribe na venčanje user posted image Hm...ne znam šta da mislim.

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 157
29.4.2011 14:01:32   
jelena038
joj, boze, pa zar i vi? user posted image

meni je fascinantno kako ti ljudi narod prave debilima, svaki dan na kasicicu daju po jednu informaciju. juce na dnevniku, eeeeeej, na dnevniku, vest: nece se sluziti pivo, samo sampanjac i ne znam sta jos.. user posted image boli me uvo sta ce snobovi da piju na dvoru..
a sto se tice tog predbracnog ugovora, nista tu nema ni cudno, ni nenormalno. uvek su kraljevska deca ostajala ocu, pobogu, prestolonaslednici su. da ne zeli da radja princeve i princeze, ne bi se ni udavala..
ne vidim ja tu nista za osudu, to je, prosto, tako. ta deca svejedno nece imati normalan zivot, i ona koja odluci da se upusti u to, nema nikakav problem da donese i ovu odluku, dobro razmisli i posle, ako treba, guta neke neprijatnosti, zarad ogromnog cilja, ili velike narodne obaveze. a biti princeza, ili kraljica, i obezbediti naslednika monarhiji nije samo porodicna stvar, vec stvar cele drzave.
meni samo nije jasna potreba medija da tim glupostima popunjavaju svoje neradnicke rupetine..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 158
29.4.2011 14:14:07   
Anoniman
Šta je tu facinantno, ko želi da prati dešavanja, pratiće sa zadovoljstvom, ko ne želi, hvala bogu, ima šta da gleda, ili nedajbože ugasi tv. I dobro je što su davali info na kašičicu, jer tako nisu udavili one koje to venčanje i ne zanima user posted image

Bubo, molim te, neka bude crveni šešir sa perjanicom, da mi se slaže sa žuto-ljubičastim kupaćkim gaćkamauser posted image

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 159
29.4.2011 14:18:48   
jelena038
fascinantno mi je koliko im uspeva user posted image

a slusajuci reakcije ljudi na to, dosla sam na ideju da pisem bracnom paru da, odmah, nakon vencanja, u istom terminu, nastave da daju i po neku informaciju iz istorije, ne bi li ljudi prestali da se cude opstim stvarima. takodje, na kasicicu, da ih ne umore user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 160
29.4.2011 14:20:34   
viking
Najviše "volim" kad "sirotinja" "žali" bogataše user posted image
Previše je navodnika, znam user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 161
29.4.2011 14:23:42   
jelena038
IZVORNA PORUKA: viking RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 162
29.4.2011 14:25:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Bubo, molim te, neka bude crveni šešir sa perjanicom, da mi se slaže sa žuto-ljubičastim kupaćkim gaćkamauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da kopiraš jednu od zvanica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 163
29.4.2011 14:25:24   
Anoniman
Jelo da ljudi žele nešto da nauče, otvorili bi knjigu, a za nas koji sebe smatramo dovoljno obrazovanima, može i malo zabave na tv-u, ne može da škodiuser posted image Ne mora sve što gledamo da bude u vezi sa Hagom, Cecinim hapšenjem i hronikom. Ovo je bilo lepo pogledati, zar to ne može da bude dovoljnouser posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 164
29.4.2011 14:27:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: viking RR

Previše je navodnika, znam user posted image

user posted image

IZVORNA PORUKA: n i n a

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Bubo, molim te, neka bude crveni šešir sa perjanicom, da mi se slaže sa žuto-ljubičastim kupaćkim gaćkama

mislim da kopiraš jednu od zvanica

Nije valjda došla u kupaćemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 165
29.4.2011 14:29:28   
Anoniman
Meni je ok što su prikazali nešto tako graciozno. Bolje da gledam to nego Kursadžije, vapaje Tome Nikolića na umoru ili beskrajno lupkanje raznih loptica , što teniskih , što fudbalskih.
Otkako su prestali da emituju Muzički tobogan, moj život je tužna priča user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 166
29.4.2011 14:30:01   
jance
aaaaaaaa ne mogu da verujem da sam propustila tracarenje na ovoj temi user posted image
uspela sam inace od celog dogadjaja da uhvatim samo ulazak u crkvu, to je sve

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 167
29.4.2011 14:30:39   
jelena038
ja ne govorim o prenosu vencanja, to je vest, i to lepa vest, vredi da joj se da paznja, nego o svakodnevnim glupostima kojima mediji popunjavaju svoj prostor, jer im je lakse da skinu vest sa agencije, nego da idu da rade svoj posao, pa mi sad beremo brigu oko nebitnih stvari, umesto oko onoga sto bi trebalo da nam bude daleko bitnije, a o cemu niko ne pise, i ne snima. 

< Poruku je uredio jelena038 -- 29.4.2011 14:32:59 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 168
29.4.2011 14:32:51   
Anoniman
E, Jelo, za tu tematiku aj' u drugu temu, već smo pljuvali po medijskim masonima.

Direktna veza do poruke: 169
29.4.2011 14:33:31   
Anoniman
Pa ako ne slušamo o ovome, naći će oni nešto drugo čime će nam skrenuti pažnju sa događaja koji su zaista bitni...čini mi se da su potpuno trivijalni događaji non stop u centru pažnje...a kad se usudiš da pitaš bilo šta ozbiljnije kažu ti da izlazi novi serijal Kursadžija, pa ti idi gledaj.
No, da ne kakim po ovoj divnoj temiuser posted image

Direktna veza do poruke: 170
29.4.2011 14:33:47   
gabrijelaaa

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Meni je ok što su prikazali nešto tako graciozno. Bolje da gledam to nego Kursadžije, vapaje Tome Nikolića na umoru ili beskrajno lupkanje raznih loptica , što teniskih , što fudbalskih.
Otkako su prestali da emituju Muzički tobogan, moj život je tužna priča user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
slazem se sa tobom u potpunosti...user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 171
29.4.2011 14:34:03   
AndreaK
Ne pratim i ne podrzavam ovo pompezno vencanje... ali moram da priznam da virim iz prikrajka... cisto me zanima do koje krajnjosti su isli sa ovim vencanjem... al sam vise saznala na forumu nego na TV-u user posted image

Nedavno je bilo nesto nalik ovom, sa princezom Viktorijom iz Svedske... smorili su me totalno.

Dok narod umire od gladi oni se sepure u nenormalno skupim toaletama... i to je njihova jedina svrha...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 172
29.4.2011 14:36:26   
Anoniman
Andrea, uvek je bilo i uvek će biti onih koji se šepure, i onih koji umiru od gladi. Tako je, jednostavno, suđeno valjda user posted image

(odgovor članu AndreaK)
  Direktna veza do poruke: 173
29.4.2011 14:39:05   
jelena038
bubo, ti to mene teras?

evo, da dodam, u rubriku "zelje pozdravi i cestitke" user posted image

KLIK

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 174
29.4.2011 14:39:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: AndreaK

Dok narod umire od gladi oni se sepure u nenormalno skupim toaletama... i to je njihova jedina svrha...

Ako ovo ne smeta onima koji ih plaćanjem poreza izdržavaju, već se oni vesele i kampuju danima da bi bili deo priče, zašto bi meni smetalo?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Da li imate klima uređaj i kakvo je vaše mišljenje o istom?
dunja RR

Da li imate klima uređaj i kakvo je vaše mišljenje o istom?

Da, ne bih mogla bez klime (61%)

Ne, boli me glava od klime (14%)

Ne, skupa mi je (13%)

Ne, imam ventilator (11%)

Ukupan broj glasova: 256

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here