Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 14:46:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 bubo, ti to mene teras? evo, da dodam, u rubriku "zelje pozdravi i cestitke" KLIK Ne teram te, svašta, već te pozivam, verujem da bi imala šta da kažeš jer uočavaš problematiku, a ja volim da "slušam", tj čitam.
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 14:47:07
|
|
|
|
jelena038
|
nemam vremena, moram da pisem za novine u kojima radim
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 14:48:30
|
|
|
|
Vika
|
Ovo je od mene, i to posle prvog minuta, umesto mladinog kola KLIK
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 14:49:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Zamaži im oči Kejtinom venčanicom koja je vredna dveju ispisanih strana.
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 14:52:46
|
|
|
|
viking
|
U Britaniji se ne umire od gladi. Osim toga, nisu to iste pare tj. nije to sitacija - hmm, imam 50.000 funti, da li da ih spiskam na haljinu ili da ih dam nekom siromahu da jede? Koliko je zemlja samo zaradila para od turizma (ovih dana i u narednom periodu), od prenosa, suvenira i slično? Mnogo više nego što su potrošili. IZVORNA PORUKA: AndreaK Dok narod umire od gladi oni se sepure u nenormalno skupim toaletama... i to je njihova jedina svrha...
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 14:53:20
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Vika Ovo je od mene, i to posle prvog minuta, umesto mladinog kola KLIK bezite, bre, neozbiljne ste, odoh da radim.
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:07:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
Pa vi sve vreme tracarite bez mene Izem ti kredit i sve kad nemam vremena ni da gledam royal wedding ni da tracarim o istom! Pola sam propustila ali moram da primetim da se princ poprilicno ofucao i da je polucelav, kao i da sam razocarana Kejtinom haljinom (mnogo su joj smesne ove sisice napravili, zar nisu mogli da joj ture neke royal boobies?!?), a i buket joj se sparusio, jos a nije se ni sluzba zavrsila! No, dobro, ja se lozim na romantiku i masovna zacarenja tako da ipak lajkujem... bacite me lavovima, ali ja volim princeve i princeze i bilo sta sto makar malo vuce na bajku
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:07:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Oženi me, Vili Sećaš li se, mili Vili kad smo nekad deca bili, ti tad pio ptičje mleko a moj ćale pare štek'o pa uz svetlo žutih sveća ja sam jela margarina i švercovala benzina. Iz'ela me inflacija zbog kraljevskog felacija. Dok si se ti, mili Vili igro'o pola, bagmintona ja sam, vili kupovala zimske čizme od kartona. Dok si, Vili, putovao overavo zemlje silne ja sam pila prehlađena sve Kineske vitamine. Još uvek u zubu imam amalgamsku ružnu plombu i sankcije, i embargo i u mostu tvoju bombu. Kad smo mali bili, Vili ti si im'o lepe stvari a ja od mojeg brata pozajmljivah kaput stari. Sa srećom ti, mili Vili nek te žena dobro služi nemoj ćelav na promaju za šta ti ta kapa služi. Oženio mene nisi ne zameram, mog mi tate Pošalji mi koju funtu da se snađem bar do plate. Pukla me inspirejšn
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:10:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Idi bre Bubo dođavola, sa sve promajom i ćelom Crče od smeha, baš ste cool danas žene, volem ovakve inspirativne dane
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:12:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:16:26
|
|
|
|
Vika
|
E pa Bubo, sad si samu sebe nadmašila! Uguših se...
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:16:45
|
|
|
|
Dada81
|
E,Bubo LeDŽendo
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:18:27
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pričajte šta hoćete, meni je sve to bilo slatko. Baš sam se raznežila
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:21:43
|
|
|
|
vukosava
|
a vala vise hoce li se ti vencati, nemam pojma kad je to, bice da je danas. na tvu zadjih x dana samo njih dvoje analiziraju, te sta je obukla ova na rosulama, te jel ovo te jel ono. dosadniji su trenutno od bradgeline
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:23:21
|
|
|
|
vukosava
|
ovde juce bilo 160 tornadoa, poginulo brdo ljudi a na tvu samo to dvoje - leba i igara vazi svugde
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:24:43
|
|
|
|
*Alexx*
|
Iskreno, koliko medijske pažnje dobija Oskar, kraljevsko venčanje bih gledala radije. Nego, ko su one dve koje su royal family, jedna sa meduzom na glavi, druga sa tirkiznom haljinom? Ubih se, ne mogu da nađem!
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:35:31
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: vukosava ovde juce bilo 160 tornadoa, poginulo brdo ljudi a na tvu samo to dvoje - leba i igara vazi svugde Ovde kod nas fali leba Ništa, pravićemo kraljevske kolače
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:35:32
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: vukosava ovde juce bilo 160 tornadoa, poginulo brdo ljudi a na tvu samo to dvoje - leba i igara vazi svugde Eeee,samo kažem,jadan narod, to sam čula na vestima i ispade tako sporedno Što je najgore ,sve današnje(možda i sutrašnje)vesti biće prepune joooš detalja sa svadbe. Stvarno ,svima na svetu želim normalan i da vode svoje živote,naravno da im nisam odgledala celu svadbu,te momente koje sam pogledala ,bili su mi slatki i bajkoviti.A,kako će već oni živeti svoje živote ,meni nebitno ,a opet nebitno i njima gde sam se ja rodila i što je meni sudbina (šta već) kakva jeste. Tako daa...zbunih sama sebe ,bolje da nisam pisala
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:36:19
|
|
|
|
viking
|
To su Vilijamove sestre od strica. IZVORNA PORUKA: *Alexx* Nego, ko su one dve koje su royal family, jedna sa meduzom na glavi, druga sa tirkiznom haljinom? Ubih se, ne mogu da nađem!
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:37:05
|
|
|
|
nencydrew
|
To je npravljeno da izgleda bajkovito, a u stvari je sve do detalj izrežirano, izorkestrirano Ona ne sme ni da prdne
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:38:40
|
|
|
|
Olga75
|
meni se svidelo da na par sati bude nesto lepse na TV od naseg jada bili su svi sareni , uparadjeni , pevali i bas im je bilo super jedino se princ ofucao jadan ali na koga da ostane drzeci
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:38:45
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Oženi me, Vili Sećaš li se, mili Vili kad smo nekad deca bili, ti tad pio ptičje mleko a moj ćale pare štek'o pa uz svetlo žutih sveća ja sam jela margarina i švercovala benzina. Iz'ela me inflacija zbog kraljevskog felacija. Dok si se ti, mili Vili igro'o pola, bagmintona ja sam, vili kupovala zimske čizme od kartona. Dok si, Vili, putovao overavo zemlje silne ja sam pila prehlađena sve Kineske vitamine. Još uvek u zubu imam amalgamsku ružnu plombu i sankcije, i embargo i u mostu tvoju bombu. Kad smo mali bili, Vili ti si im'o lepe stvari a ja od mojeg brata pozajmljivah kaput stari. Sa srećom ti, mili Vili nek te žena dobro služi nemoj ćelav na promaju za šta ti ta kapa služi. Oženio mene nisi ne zameram, mog mi tate Pošalji mi koju funtu da se snađem bar do plate. Pukla me inspirejšn
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:39:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Nek su se venačli, nek im je sa srećom, lepo je bilo, dostojno njihovih titula. Mora da se piše o tome, nevolje po svetu će se i dalje dešavati, u Srbiji će se i dalje teško živeti, Zemlja je okrugla. Get just tu it.
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:41:48
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: viking RR To su Vilijamove sestre od strica. IZVORNA PORUKA: *Alexx* Nego, ko su one dve koje su royal family, jedna sa meduzom na glavi, druga sa tirkiznom haljinom? Ubih se, ne mogu da nađem! Da, upravo sam našla, to su ćerke Sare Ferguson, koja NIJE pozvana na venčanje Princess Beatrice i princess Eugenia. Viking, sve znaš, ko velika Meni je sve to bilo prelepo. Jeste izrežirano do zadnjeg detalja, ali tako mora biti. Ma bre... zemlja sa istorijom. Bio rojalista ili ne, ovo je vredelo videti.
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 15:44:23
|
|
|
|
viking
|
Znam zato što sam čitala feed na BBC-ju dok sam gledala, inače nemam pojma
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?