Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:15:45
|
|
|
|
Jele
|
Jel' to fotomontaža ili za prave?
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:16:22
|
|
|
|
Lu
|
Jaoooo sramota, ne može da čeka više
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:16:25
|
|
|
|
Brana
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:16:35
|
|
|
|
choopa choops
|
Za prave bona Eto vidis sta znaci dobar ugao slikanja
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:17:29
|
|
|
|
choopa choops
|
A pazi malu sto je zacepila usi
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:19:47
|
|
|
|
Jele
|
? opet mi se dupliraju poruke
< Poruku je uredio Jele -- 1.5.2011 23:21:09 >
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:20:26
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops A pazi malu sto je zacepila usi Zato sam i mislila da je montaža , bolje oči da je zatvorila Jel' to umesto svadbenog poljupca, nešto kao modernizacija tradicionalnog wedding kiss-a
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:23:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
super Ali mozda se sirota Kejtica samo sagla da namesti slep, pa je tako ispalo. Nije kriva sto imamo prljavu mastu
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:25:51
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma mozda se sagnula da zaveze pertlu, otkud znamo mozda je obula patike ispod vjencanice
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:26:22
|
|
|
|
Jele
|
Sad od kraljice sledi penal za neprimereno ponašanje
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:30:08
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Jele Sad od kraljice sledi penal za neprimereno ponašanje Mozda dobije samo zuti karton? Ukor pred iskljucenje?
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:30:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ma mozda se sagnula da zaveze pertlu, otkud znamo mozda je obula patike ispod vjencanice stao joj William na pertlu
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:32:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Da je mene oženio ja bi to diskretnije . A čak sam mu i pesmicu napisala ...
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:35:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ali Bubo malcice si okasnila, ovako mozes da budes jedino Camilla the 2nd
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:35:42
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Da je mene oženio ja bi to diskretnije . A čak sam mu i pesmicu napisala ... Sta ih briga, mladost ludost
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:54:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Mada, iskreno,meni je on bljak. Sav mi je ko Lignjoslav. Onaj mlađi klinja mi je gotivniji, opušten bre, a ovaj, sav nešto ko da je od marcipana.
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 1.5.2011 23:59:33
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Mada, iskreno,meni je on bljak. Sav mi je ko Lignjoslav. Onaj mlađi klinja mi je gotivniji, opušten bre, a ovaj, sav nešto ko da je od marcipana. Ne valja se rugat, ali recimo da bi mu jedan tupe dobro dosao Williamu.
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 2.5.2011 0:02:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, tupe, naglasila sam problem njegove ćelavosti u pesmici
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 2.5.2011 0:05:13
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja tek sad procitah pjesmicu
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 2.5.2011 0:10:45
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Ja sam se isprve razocarala haljinom, ALI uradjena je u starinskom stilu, ipak, razmislite o istoriji mesta gde se vencavaju, pa fotografije koje ce uci u istoriju, sigurno je i trebala da nosi nesto na taj fazon, a i sada ta starinska cipka u haljinama ulazi u modu. Mislim da je JAKO smrsala u odnosu na ono sto je bila i uopste joj lepo ne stoji, mnogo matorije izgleda u licu... Meni su male (*) (*) puno lepse od velikih sojki, tako da mislim da su sasvim ok ma ok kolike god da su, al ono joj visilo, garant je omrsala od probe da je americka snajka imala bi dve lopte a da je srpska sijala bi se braon nakvarcovana
< Poruku je uredio vukosava -- 2.5.2011 0:11:20 >
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 2.5.2011 0:14:43
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: vukosava da je americka snajka imala bi dve lopte a da je srpska sijala bi se braon nakvarcovana
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 2.5.2011 0:17:58
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops A pazi malu sto je zacepila usi Haha, mozda je kod princa neki uzdah pao pa je morala, hahahh, dobra slika!
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 2.5.2011 0:18:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Kad reče braon nakvarcovana... radili mi neku svadbu, mlada izblajhana plavuša a koža od solarijuma više nije ni braon već nekako teget. Ubi bože koliko je tamna. A mladoženja, mukica, sav ubledeo. Jbt, ne možeš sliku napraviti, kako god da je isfiltriram ne valja, ako posvetlim da bi se ona videla njega nema na slici ako potamnim zbog njega, ona kao iz Nigerije užas!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 2.5.2011 0:19:44
|
|
|
|
Brana
|
jaoj Anci..
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 2.5.2011 0:20:51
|
|
|
|
IVA 11
|
Oni bi bili savrseni za reklamu Eurokrema.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?