|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
2.6.2014 9:15:28   
Anoniman
Boze kako je ovo teska tema,bar za mene u ovom trenutku.
Naime sinoc sam dosla kod mojih da ohladim glavu i da razmislim o svemu,da vidim dal mogu dalje ili ne sa mm.
Naime situacija je sledeca.
Svaki put kada sam otisla kod mojih(on 99% nije hteo da ide samnom) ako sam bila duze od 2-3sata,posle toga nije razgovarao samnom po 2-3dana,ili dok mu nesto nezatreba od mene. Covek se vodio mislju da sam otisla da se vidim sa nekim drugim a ne da sam bila tamo gde sam rekla.
Padale su razne uvrede,nekada sam mu odgovorila na njh,nekada ne jer nisam bila raspolozena za svadju.
Sve profile na drustvenim mrezama sam obrisala zarad mira u kuci jer je on bio ljubomoran i da se nebi svadjali oko gluposti.
Posto sam konacno zatrudnela posle duzeg vremenskog perioda(inace smo imali problem sa spermogramom) kad je video test prvo pitanje je bilo "Cije je?". Nijednog momenta na njemu nisam mogla da primetim da se obradovao ili bar da mu je drago zbog toga.
Skoro svaki dan je tortura tipa,ti mene lazes,ko zna cije je dete,ti si negde stalno isla sama,ko zna skime si se jasala,ja cu da radim DNK da vidim dal je moje dete i takve bolesne izjave. Juce je bio vrhunac svega kad mi nije dao kola da idem kod mojih.A lepo sam mu rekla da su mi brata zvali da ide za Rusiju na 6meseci i da hocu da idem da se vidim sa njim,jos sam ga pitala hoce li i on da ide samnom(mada sam znala da nece). Da bih na to dobila odgovor " necemo da idemo zajedno a neces ici ni ti sama" ,pitam zasto "pa eto moze mi se". Ok ako neces ti da ides ja odoh sama,"nemoj da si slucajno sela u MOJA kola i izasla iz dvorista,nemam nameru da sipam gorivo za tvoje kurvanje". Ok necu ti sesti u kola nikad vise u zivotu.
Zvala sam ocuha i dosao je po mene.
Jedina dobra stvar je sto me moji podrzavaju,sto su i majka i ocuh u fazonu resi sama saobom,ako hoces to da trpis vrati mu se,ako neces nasa vrata su ti otvorena,hvala im za to.

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 2251
2.6.2014 9:25:34   
Peace*
Svaka ti čast što si do sada trpela. Ja ustvari nemam šta da kažem, toliko sam šokirana.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2252
2.6.2014 9:25:52   
bubulence
anoniman nije bas na nama da delimo savete, posebno sto nismo u tvojoj situaciji ali veruj mi da mislim da sa takvim covekom ne bih ostala ni jedan jedini dan!

< Poruku je uredio bubulence -- 2.6.2014 9:31:49 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2253
2.6.2014 9:26:01   
lanajelena
user posted image ...najbitnije je da imas podrsku user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2254
2.6.2014 9:39:33   
wivern
Sedi i dobro razmisli sta ti donosi zivot sa tim covekom a sta bez njega, i sta ce danas-sutra doneti tvom detetu. Sjajno je sto imas podrsku tvojih, i sto znas da mozes na nekoga da racunas.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 2255
2.6.2014 11:15:25   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Naime sinoc sam dosla kod mojih da ohladim glavu i da razmislim o svemu,da vidim dal mogu dalje ili ne sa mm.

user posted image

Uvek je jutro pametnije od veceri.
Najbitnije je da imas podrsku i da sama mozes doneti odluku.
Srecno user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2256
2.6.2014 12:05:32   
Torbica
Mora da si ga mnogo volela kad si sve to trpela. Ja sam veliki slobodnjak, mi ne bi u vezi bili jedan dan, kamoli sta vise... Teska tiranija!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2257
2.6.2014 21:31:03   
doktorkakristal

IZVORNA PORUKA: Torbica

Mora da si ga mnogo volela kad si sve to trpela. Ja sam veliki slobodnjak, mi ne bi u vezi bili jedan dan, kamoli sta vise... Teska tiranija!

slazem se,posebno me zgrozio deo u kome se pita ko je otac deteta,posebno jer ste imali problema sa zacecem,kako god da odlucis glavu gore i misli prvenstveno na bebu i njen buduci zivot

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2258
2.6.2014 21:37:09   
anci kv
anoniman,od tebe zavisi,na tebi je odluka. Imaš dva puta,jedan da odeš,drugi da trpiš jer sa takvom osobom mislim da nema razgovora,kompromisa ni dogovora.
Samo je pitanje koliko možeš izdržati tako i šta je sledeće

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 2259
2.6.2014 21:49:00   
Torbica
Niko ne treba da trpi iživljavanje ni po koju cenu. To nije život, to je robija.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2260
2.6.2014 22:00:05   
dunja RR
Nikada ne pišem na ovim temama, ne znam, ne volim .. ali ovo me pogodilo, jer znam koja je sreća zatrudneti posle čekanja .. s'tim sve ovo što pišeš mi još dobija na težini. Da li je moguće da postoje takvi ljudi, sada, kada baš trebate da uživate u neizmernoj sreći. Ti očigledno imaš veliko srce, kada si ga primila i voliš ga .. ja mislim da kao što Torbi reče, ni dana ne bih bila sa takvim čovekom.

Ja ti samo želim da doneseš pravu odluku, a samo ti znaš koja je prava user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2261
2.6.2014 22:08:45   
superm

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Boze kako je ovo teska tema,bar za mene u ovom trenutku.
Naime situacija je sledeca.
Svaki put kada sam otisla kod mojih(on 99% nije hteo da ide samnom) ako sam bila duze od 2-3sata,posle toga nije razgovarao samnom po 2-3dana,ili dok mu nesto nezatreba od mene. Covek se vodio mislju da sam otisla da se vidim sa nekim drugim a ne da sam bila tamo gde sam rekla.
Padale su razne uvrede,nekada sam mu odgovorila na njh,nekada ne jer nisam bila raspolozena za svadju.
Sve profile na drustvenim mrezama sam obrisala zarad mira u kuci jer je on bio ljubomoran i da se nebi svadjali oko gluposti.
Posto sam konacno zatrudnela posle duzeg vremenskog perioda(inace smo imali problem sa spermogramom) kad je video test prvo pitanje je bilo "Cije je?". Nijednog momenta na njemu nisam mogla da primetim da se obradovao ili bar da mu je drago zbog toga.
Skoro svaki dan je tortura tipa,ti mene lazes,ko zna cije je dete,ti si negde stalno isla sama,ko zna skime si se jasala,ja cu da radim DNK da vidim dal je moje dete i takve bolesne izjave. Juce je bio vrhunac svega kad mi nije dao kola da idem kod mojih.A lepo sam mu rekla da su mi brata zvali da ide za Rusiju na 6meseci i da hocu da idem da se vidim sa njim,jos sam ga pitala hoce li i on da ide samnom(mada sam znala da nece). Da bih na to dobila odgovor " necemo da idemo zajedno a neces ici ni ti sama" ,pitam zasto "pa eto moze mi se". Ok ako neces ti da ides ja odoh sama,"nemoj da si slucajno sela u MOJA kola i izasla iz dvorista,nemam nameru da sipam gorivo za tvoje kurvanje". Ok necu ti sesti u kola nikad vise u zivotu.
Zvala sam ocuha i dosao je po mene.
Jedina dobra stvar je sto me moji podrzavaju,sto su i majka i ocuh u fazonu resi sama saobom,ako hoces to da trpis vrati mu se,ako neces nasa vrata su ti otvorena,hvala im za to.

zeno, spasavaj zivu glavu dok jos mozes! Strasno sta trpis!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2262
2.6.2014 22:16:20   
Leptiric123
Superm potpisujem.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2263
2.6.2014 22:17:52   
Torbica
Kad pročitam ovako nešto ozbiljno se zapitam šta je sa zdravim razumom? Kakva ljubav? Patologija...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 2264
2.6.2014 22:18:13   
NadaR
Ni jedne jedine sekunde ne bih ostala pored takve osobe. Mislim da bih lakse presla preko prevare nego preko takvih rijeci . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2265
2.6.2014 23:14:49   
vikiveki
I ja se slažem sa većinom da takvog čoveka ne bih trpela ni dana. Posle tih njegovih izjava tipa da dete nije njegovo ja bih se plašila i da ga posle ostavim sa tim detetom jer ako je toliko ljubomoran i daje takve izjave,ko zna da nije u stanju i detetu nešto na žao da učini

< Poruku je uredio vikiveki -- 2.6.2014 23:15:30 >

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2266
2.6.2014 23:22:24   
Klarita
O, Gospode Boze, kakav manijak...po meni, da se razumemo
Sama ces ti doneti pravu odluku. Dobro je sto si otisla da razbistris glavu, iskuliraj par dana. Najbolje u svemu tome je da imas podrsku svojih najblizih user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2267
2.6.2014 23:33:54   
Žapkić
Anonimna, ako ti nešto znači, ja te potpuno razumem. Bila sam u sličnoj situaciji, ako ne i goroj.
Naime, moje dete je dete sa VTO (to svi na RR znaju , kao i priču oko rođenja mog deteta).
Kada sam ja bila trudna, a i kada se T. rodila, njegovi su ga huškali da treba da ide na DNK, jer, zaboga-"tamo nešto može da see pobrka"!!! Da , tamo se sve drzi u buretu, i uzima kome , kako i koliko treba!!!!!!!
Da ne pišem šta sam sve od njegovih dozivljavala, da je to išlo dotle da sui pitali da li će dete biti normalno, pošto je sa VTO!!!user posted image user posted image user posted image
Moj ti je savet da gledaš sebe i to dete, da ti takav čovek u zivotu nije potreban. Ovo ti kažem iz ličnog iskustva, jer mi je mnogo zao što priču sa MM završavam sada i što moje dete mora da se razvlači izmedju dva roditelja, umesto da sam tu priču završila kada sam bila trudna. Ne bih mu priznala pravo na očinstvo i ne bih prolazila kroz ovo kraoza šta sada prolazim.
Zelim ti svu sreću, šta god da odlučiš!user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2268
2.6.2014 23:42:54   
vikiveki
user posted image Žapkić user posted image nisam znala koliko si se napatila,ali najvažnije ti je da ga makar više ne trpiš, ni njega ni njegovi sa takvim izjavama.Kao što ti reče,žao mi što sada dete treba de se razvlači od jednog do drugog roditelja. Znam kako je jer se tako muči i moja ćera iz prvog braka i osuđena je da sluša svakakve priče ali mislim da će vremenom i sama razlučiti šta je od svega toga istina

< Poruku je uredio vikiveki -- 2.6.2014 23:44:01 >

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2269
2.6.2014 23:47:30   
Žapkić
Znaš kako, Viki, svako ima svoju istinu, ali istina je samo jedna ona koju Bog vidi!
Ja ččvrsto verujem u to da će moje dete samo jednog dana shvatiti da sam ja učinila ono što je po nju najbolje.

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2270
2.6.2014 23:51:10   
Klarita
Onda, kada postanu majke, zive bile...a, mi ovde da nazdravljamo i otvorimo temu "Nasi unuci i unuke" user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2271
3.6.2014 0:47:09   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Klarita

Onda, kada postanu majke, zive bile...a, mi ovde da nazdravljamo i otvorimo temu "Nasi unuci i unuke" user posted image

...i posle tolikog vremena mi ćemo i dalje biti u kafani...onda ćemo piti čajeve za jačanje organizma i prepričavaćemo šta je nekad bilouser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2272
3.6.2014 6:22:29   
Misha i Ljisha
Anonimna necu da te tesim niti bilo sta, samo cu reci takvi skotovi od oceva uvek dobiju najgoru kaznu za njihove izjave. Dete ce sigurno biti original otac a onda ce njemu biti zao za sve, a ti ces do tad vec preboleti i gurati napred svom snagom radi svog deteta i nece ti biti potreban šonja (sto bi rekao Branko kockica što u gaće tronja). Zena je uvek najjaca kad je sama sa detetom. Dete ce ti dati snage i volje i sve ce biti ok. Tesko je ali evo da se ponovim jer sam vec ovo izjavila na rr. Razvod braka je kao kad se udaris u lakat, JAKO BOLI BRZO PRODJE. I tako je. Bices malo tuzna, ali ces se ipak radovati detetu a onog trena kad dete dodje nema vise tuge jer dete treba stalno da gleda tvoj osmeh na licu.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2273
3.6.2014 7:54:57   
Torbica
Ma ovaj put cak ni ono otrcano - ""sama ces odluciti" mi se ne pise. Ovde je samo jedna prava odluka, zdravorazumska.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2274
3.6.2014 9:05:03   
branki*
anonimna,mnogo mi je zao sto prolazis kroz sve to i to bas sad kad si trudna i kad treba da si okruzena mirom,ljubavlju i spokjem.i sama sam imala krize i krizice u braku,ali mi ostadosmo zajedno..je li uvek bila takva situacija izmedju tebe i tvog m?izvini sto pitam,ali da li je bilo nekih osnovanih sumnji za njegovu ljubomoru?
zapkic,ja sam mislila da si se ti pomirila sa tvojim muzemuser posted image ?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here